Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Saturday, 17 October 2009

Det virker som at noen driver og tuller med bildene på bloggen igjen. Det må vel ant. være noe amerikansk politi, som ikke liker hva jeg skriver?

noen tuller bilder blogg

PS.

Den her fant jeg ut nå, (18. oktober, kl. 14.47, britisk tid), at var min feil, det var jeg som hadde rota, så da trekker jeg tilbake den beskyldingen.

Men, det er fortsatt noen som har tulla med bilder på bloggen tidligere, det trekker jeg nok ikke tilbake.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Nå har jeg forresten forrandre fonten, til teksten bak bildene øverst på skjermen, så får jeg håpe at det blir enklere å lese teksten nå, noe som folk klagde på, i en avstemning, på bloggen, for noen uker siden, at var vanskelig å lese.

PS 3.

Her er forresten resultatet av den nevnte avstemningen, fra forrige uke:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/10/resultatet-av-den-siste-avstemningen.html

Jeg sendte en e-post til Svelvik Ungdomsskole, om de kunne sende meg karakterboka mi, siden noen tror at jeg er litt dum og ikke hadde gode karakterer
Google Mail - Karakterer på ungdomsskolen


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Karakterer på ungdomsskolenErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Sat, Oct 17, 2009 at 1:10 AM
To:
svelvik.ungdomsskole@svelvik.kommune.no


Hei,

jeg gikk på Svelvik Ungdomsskole, fra høsten 1982, var det vel, til våren 1986, mener jeg det må ha vært.

Nå driver jeg og diskuterer på nettet osv., og noen folk skal ha det til at jeg er litt dum, som om jeg har downs osv., sier de.


De vil visst ikke helt tro at jeg fikk gode karakterer på skolen, de er vel litt innskrenka kanskje, hva vet jeg.

Men jeg husker da jeg gikk i 7. klasse, så fikk jeg vel så og si bare M-er, første halvåret.


Så våkna konkurranseinstinktet mitt, så fikk jeg 3-4 S-er, i andre halvår av 7. klasse, og første halvår av 8. klasse.

Så fikk jeg for det meste M-er etter dette, for jeg tok det litt roligere, for jeg skjønte at jeg kom fint inn på hvilken linje jeg måtte ønske, på videregående, så jeg avsluttet med bare M-er vel.


Men jeg lurte på det, er det mulig å få utskrift av karakterboka, fra 7 og 8 klasse, når jeg fikk alle de S-ene?

For familien til faren min, de har den karakterboka, og jeg har ikke så mye med han faren min, Arne Mogan Olsen å gjøre nå.


Jeg tror at han egentlig var sønn til fabrikkeier Jebsen, egentlig, for han dreiv å tulla litt med farmora mi, under krigen da, han fabrikkeier Jebsen da, så når for tida, så driver faren min og tuller med meg, og driver med bølleringing osv., som jeg har anmeldt, så jeg tror ikke jeg får tak i den karakterboka.


Jeg kalte meg Erik Olsen, etter faren min, da jeg gikk på Svelvik Ungdomsskole, men mora mi, skilte seg jo fra faren min, i 1973, og flytta med meg og søstra mi til Larvik, og så skifta hu navn på seg selv og oss til Ribsskog.


Og faren min glemte å si fra til folkeregisteret, så jeg ble hetende Ribsskog, også i folkeregisteret, etter at jeg flytta til Berger også.

Selv om jeg kalte meg Olsen på skolen, og jeg fikk lærerne til å kalle meg Olsen også, husker jeg, selv om dem prøvde seg litt på å kalle meg Ribsskog, men da retta jeg dem, for vi var enige om at jeg skulle hete Olsen.


Men da jeg ble myndig, altså det året jeg fylte 18, så gikk jeg i 2. klasse, på Sande videregående, og da orka jeg ikke det maset, med å skrike at jeg het Olsen, så da ble jeg hetende Ribsskog da, siden det står i papirene til myndighetene.


Men da jeg gikk på Svelvik ungdomsskole, så gikk jeg altså under navnet Erik Olsen, og jeg har personnummer 250770 30568.

Det hadde vært veldig bra om dere kunne fikset dette, det er jo greit å ha karakterboka si fra ungdomsskolen liksom, ihvertfall når enkelte vil ha det til at man har IQ som en tolvåring med downs, og hva det nå er de sier.


Så dette håper jeg at dere kan ordne opp i!

På forhånd takk for hjelp!

Mvh.

Erik RibsskogPolicy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive