Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 25 October 2009

Illuminati-symbolet(?) solstrålene, er det sigøynerne/romanifolkets hjul?
http://no.wikipedia.org/wiki/Romanifolket

PS.

Da er det nok 'taterne' som tuller, med Ribsskog-familien.

Siden han broren til morfaren min, var det vel, skrev en bok om tater-språk, like etter krigen vel.

Noe sånt, vil jeg tippe.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Så det vi ser i vår tid, kan det virke som, det er at sigøynerne nå faktisk, ved hjelp av diverse triks da, eller hva man skal kalle det, faktisk er iferd med å ta over verden, (og nok har en krig mot blonde), og derfor dukker det opp sånne svære hjul, som det her, i byer som London og Manchester da:

Photo 6386

PS 3.

Her er mer om dette:PS 4.

Og enda mer om dette:PS 5.

Derfor var det nok, at fetteren min Ove (Olsen), og kusina mi, Heidi, (som er på Facebook-sida mi), dansa som besatte, til Gypsy Kings, en gang som jeg besøkte dem, i en leilighet faren deres, (Runar Olsen, tannlege i Ås), har ved Galgeberg.

Og da sa også Heidi, som er blond, at hun var en bimbo.

Så her er det krig mot blonde og sigøyneraktige-ting, vil jeg si, fra Ove og Heidi.

Så de stoler jeg ikke på, skal jeg være ærlig.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg kom på.

PS 6.

Bestemor Ingeborg så vel også litt ut som en signøyner-kone, (eller spåkone?), på slutten:


Husk å sette av tid!Hva du enn skal eller ikke skal i sommer, det annbefales å avlegge et besøk i Skolegata 20 i Nevlunghavn i Juli!

Ingeborg Ankerita Ribsskog Kunstner Utstilling Nevlunghavn Larvik Foto Roy Myrland


Utstillingen med Ingeborg Ankerita Ribsskog (bildet over) sine kraftfulle og fargerike malerier er åpen fra 4. til 19. Juli. Det vil være åpent i Skolegata 20. i Nevlunghavn fra 12.00-18.00 hver dag.

06.06.09


http://www.paaneset.no/index.php?side=1&sak=2175

Her er det nok noe fra det gamle Egypt osv., som bestemor Ingeborg hadde til felles med signøynerne, som var i Egypt.

(For bestemor Ingeborg hadde jo noe egyptisk gudemerke, hengende i den kommunale eldreleiligheten sin, i Nevlunghavn, husker kanskje de som har lest mye på johncons-blogg. Jeg har ihvertfall skrevet om det på bloggen tidligere. Et Ishtar-merke, mener jeg det ble kalt, det merket som bestemor Ingeborg hadde i vinduet, i Nevlunghavn, i den leiligheten hun bodde de siste årene. (Se egen label for 'Istar', under denne bloggposten, hvor man kan finne mer om dette)).

Husk at sigøynere på engelsk, er 'gypsies', og det kommer fra ordet 'Egypt', den andre stavelsen 'gypt', så har t-en blitt stum, så blir det 'gyp' pluss 'sies', som er en generell endelse, i flertallsform perfektum partisipp.

Men men.

Legg også merke til at 'På neset', (som kommer fra Brunla_nes_), bruker hjulformen, i sin logo.

(Så Brunlandnes er signøyerland, kan man kanskje mistenke).

Legg også merke til at de bruker copyrighttegnet c inni o.

C og O, er også hjultegn.

Og det 'Illuminati-stedet' jeg var på, i Manchester i går, det het O C C, tror jeg.

Altså tre kjerrehjul da.

Hvis de C-ene hadde vært ordentlige runde.

Det stedet de spilte Morrissey på, mener jeg nå, som jeg skrev om tidligere idag, på bloggen.

Der hadde hu dama jeg kjøpte ølen av, ei litt eldre dame, nettopp illuminati(?)-symbolet solstrålene/signøyner-symbolet hjulet, på t-skjorta si.

De hadde hippie-aktige greier som hang i vinudet, tråder med runde gullfargede juggel-greier på, som hang tett i tett nedover, og så hadde de mange sånne tråder ved siden av hverandre i vinduet da.

Så sånn var det.

Mer da.

Jo, det hadde et sånt spesielt rart rom, med masse speil i, i kjelleren på stedet.

Uten høy musikk, og uten bar.

Men bare masse rare speil.

Det var noe hekse-rom, vil jeg si, eller signøyner/tater/svartekunst-rommet, vil jeg si, hvor de drev og la planer, for å tulle med folk, vil jeg tippe på.

Jeg skal se om jeg finner det bildet, fra det rommet.

Vi får se.

Det er vel ikke umulig at jeg klarer å finne det.

Vi får se.

PS 7.

Her er det bildet, av 'hekse-rommet' på OCC, i Manchester, (legg merke til alle sladrespeilene, på veggen):

Photo 6277

Når jeg gikk inn der, så så nesten alle på meg, og en gutt, som så for ung ut, til å være der, med lyst hår, helt innerst i hjørnet, så litt fortapt ut, som at noe kanskje var galt(?).

Hva vet jeg, jeg bare husker at jeg la merke til at han hadde et litt fortapt utrykk i ansiktet sitt, da jeg gikk inn der.

Det var så rar stemning der, og trangt, så jeg bare tok et bilde, og gikk ut.

PS 8.

Her kan vi se at OCC, nok er djeveldyrkere, for de horna på dyreskallen skal nok symbolisere djevelen, hvis jeg skulle gjette:

Photo 6278

PS 9.

Også kan vi lese, i Dagbladet.no, om hva som skjedde i Swindon, igår, (eller på lørdag da, siden det er egentlig mandag nå, siden det er etter midnatt):

(Dagbladet): Morrissey, tidligere frontfigur i det ikoniske bandet The Smiths, er innlagt på sykehus etter at han kollapset på scenen i går, sier en talskvinne for Great Western Hospital i Swindon, England, til Associated Press (AP).

Tilstanden er stabil.

Sangeren hadde nettopp fullført åpningslåta, «This Charming Man» fra 1983, da han falt sammen på Oasis Leisure Centre i byen. To bandmedlemmer dro ham av scenen, mens publikum sto forvirret tilbake.


http://www.kjendis.no/2009/10/25/kjendis/musikk/the_smiths/morrissey/8723843/

Men det som er litt rart da, er hvorfor spilte illuminati/sigøyner-klubben OCC, i Morrisseys hjemby Manchester.

Hvorfor spilte de sangen 'This Charming Man', som var den Morrissey spilte, litt tidligere på kvelden, i Swindon, like før han fikk sammenbrudd.

Var ikke det litt dårlig smak, å spille akkurat den sangen?

Folk i Manchester visste vel antagelig om sammenbruddet til Morrissey, vil jeg gjette, for jeg tror ikke det er mange land, som 'jungeltelegrafen' fungerer bedre i, enn i England.

Var dette egentlig et sigøyner/illuminati-plott, mot Morrissey?

Man kan begynne å lure ihvertfall, synes jeg.

Hm.

Vi får se.

Her er mer om dette:Kan det stemme at Romerike er en illuminati-bastion i Norge? Lillestrøm kalles jo kanarifugla. Og Kanariøyene ligger jo sørpå, hvor illuminati er fra

1208509087000_No_name_1841796m

http://www.rb.no/lokale_nyheter/article3483280.ece

PS.

Min tidligere kamerat Glenn Hesler, fra Skjetten, er jo ihuga LSK-supporter.

Og han har 'krig mot blonde'.

Han bruker mora si som slave.

Han kontrollerer søstra, (som er blond som mora), virker det som for meg.

Og en gang jeg var med han på utebadet i Lillestrøm, så sa jeg ei blond dame der var fin, og da ble han sur.

Så han er nok noe illuminati/krig mot blonde, vil jeg si.

Andre LSK-supportere, var han Tom, som var butikksjef på Kiwi, i W. Thr. gt., like ved der jeg bodde, i Oslo, da jeg jobbet for Rimi.

Kiwien hans lå W. Thr. gt. 1 vel, og jeg bodde i W. Thr. gt. 5.

Og Kiwi hadde åpent til kl. 23, så det hendte jeg dro der og handla, hvis det hadde vært mye stress på jobben, på Rimi, for jeg orka ikke sure kassadamer, som ble sure fordi jeg skulle handle, på slutten av dagen, og de da kom et minutt seinere hjem.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Igår så tenkte jeg at jeg skulle kikke i Manchester, siden jeg ikke har vært der så mye. Så rakk jeg ikke det siste toget, så jeg ble der hele kveldenPS.

Her er to videoer fra to utesteder, som jeg tok i Manchester.

Den første er med sangen 'This charming man' vel, med the Smiths og Morrissey, som er fra Manchester, og vel startet en epoke, hvor vi fikk Manchester-band som the Stone Roses og mange fler, på 80-tallet:Den andre videoen er en mix av 50 Cent og 'Birthday':PS 2.

På det stedet i den siste videoen, så var det veldig kult da.

Det var som om Puff Daddy pleide å gå der, for å si det sånn.

De solgte ikke øl i tappekraner, i andre etasje, og folka, (for det meste veldig velkledde afrikanere), de kjøpte så fancy drinker, så jeg måtte nesten kjøpe Jack Daniels med cola og isbiter, istedet for flaskeøl, for det hadde sett for harry ut.

Men jeg drikker jo alltid bare øl, så jeg visste ikke hvordan jeg skulle si fra om jeg skulle ha dobbel eller enkel drink, så jeg bare forklarte at jeg var fra Norge, og så viste bartenderen meg målene da, så kjøpte jeg det minste målet, for jeg aner ikke prisene på drinker, for jeg kjøper alltid halvlitere.

Da jeg tok den videoen, i PS-et ovenfor, så var det et par mafia-folk da, eller noe, afrikanere med stil ala Puff Daddy, eller P-Diddy, heter han vel nå.

En av de gjorde en sånn bevegelse da, som om de skulle rævkjøre meg, antagelig med kniv da, som jeg har sett dokumentar om på TV, at de driver en del med i Manchester, selv om det vel var i en annen del av byen.

Fordi da syntes de at jeg var homo da, antagelig, siden jeg filmet meg selv.

Så da skulle de ha noe mafia-plott da, og knivstikke meg i ræva, sikkert.

Og det er visst ikke så veldig artig, for da blir man nok aldri den samme etterpå, å få det til å bli bra igjen, det er nok nesten umulig sikkert, og legene begynner sikkert å kødde med deg de og, kjenner jeg den standen rett, fra Aker Sykehus, osv.

Men men.

Det stedet var omtrent like kult som Tiger Tiger, i London, vil jeg si.

Men jeg husker ikke hva det stedet heter, og jeg bare gikk inn et sted, siden jeg ikke rakk toget mitt, så tenkte jeg at jeg fikk gå rundt og henge på noen klubber da, sånn at det ikke ble så lenge å vente på det første toget, idag da.

Men men.

Men Manchester var som en krigsone, vil jeg si.

Det var nesten som en Spike Lee-film, fra fremtiden, når afrikanerne hadde fått overtaket, hvis det er lov å skrive det.

Det satt afrikanere på benker overalt, som fulgte med hva som skjedde, og eldre afrikanske herrer, de oppførte seg som i en Spike Lee-film, fra New York, vil jeg si.

Men men.

Og jeg så to kjempepene, unge, blonde damer, som gråt som om de skulle dø, må man vel si.

Og så en slåsskamp, mellom en afrikaner, og en brite vel, og de slåss som jeg aldri har sett noen slåss før, vil jeg si, begge var flinke til å slåss, selv om vel han afrikaneren var sterkest, og han briten, prøvde å stoppe en rosa taxi, og ba sjåføren om hjelp, etter det så ble de vel stillere.

Jeg turte ikke å ringe politiet, som jeg noen ganger ville gjort, f.eks. i Oslo eller Liverpool, for det var så stille der, så hvem vet om de ikke ville ha rotta seg sammen, om å banke meg istedet, hvis de så at jeg blanda meg inn og tok bilder, for de var nesten som kamerater som slåss og, jeg var ikke helt sikker.

Men men, jeg skal se om jeg finner noen bilder fra dette.

Men det virker altså som om afrikanerne, (som hadde mye av kontrollen, vil jeg si), er medlem i illuminati, og har en krig mot blonde, i Manchester, kanskje på samme måte som irene, (eller hvem det er), har det i Liverpool?

Og kommunistene og gotherne i Norge?

Og den albanske mafiaen i Oslo og Gøteborg?

Hva vet jeg.

Noe er det nok ihvertfall.

Vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Photo 6343

Her er hun ene unge jenta som gråt da.

Dette var i homo-kvarteret, i byen.

Jeg bare gikk rundt og prøvde å finne noen artige utesteder, som f.eks. i Newcastle, men jeg klarte ikke å finne så veldig artige steder i Manchester, for å være ærlig.

Manchester var litt som Gøteborg, vil jeg si, der klarte jeg heller ikke å finne noen artige steder.

Men men.

Mer da.

Jo, hu jenta der gikk og gråt da, og sendte tekstmeldinger samtidig.

Og man kan jo se at hun er en sånn jente som blir 'angrepet', hvis hun står alene og gråter.

Og politiet, de gjorde ikke noe for å hjelpe.

Og jeg har sett sånne jenter gråte hele tida, i Liverpool, så jeg tenkte jeg skulle se hva som skjedde.

Så jeg spurte om hun var alright, og hun sa hun var 'fine', enda hun gråt, mens hun prata.

Så sa jeg at jeg var fra Norge, etterhvert, men da sa hu at jeg skulle dra tilbake til Norge.

Da sa jeg ikke noe mer, men jeg stod der da, for å se om hun slutta å gråte.

For jeg tror at homoene dreiv og tulla med henne.

De satt til venstre for meg, på broa, og bare satt der og fulgte med på hva som skjedde.

Så gikk han ene bort.

Så kom det en afrikansk gutt, som satt seg mellom meg og hu jenta.

Og da flytta jeg meg nærmere de to andre gutta, (som jeg ikke visste da var homoer).

Så stakk han afrikanske gutten.

Så kom han homoen tilbake, og gjorde masse homoaktige fakter osv.

Så da fikk jeg litt sjokk og flytta meg tilbake.

Og da gikk hu jenta da, men da tror jeg at hun kanskje hadde fått kontroll.

Det virka som om vennene hennes ikke ville hjelpe henne, de hun ringte og sendte meldinger til.

Og det samme med ei annen pen, blond jente, som bare gråt og gråt, i en telefonkiosk, mye senere på kvelden.

Hu ble svikta av vennene sine, virka det som.

Så var hun kanskje ikke gammel nok til å få lov av familien sin, til å gå på byen da, eller hva det kan ha vært.

Hun stod ihvertfall i telefonkiosken, og grein som om hun skulle dø da.

Jeg ville ikke gå for nærme, så jeg bare viste tommelen opp, som for å spørre om hun var ok.

Men hun bare grein da, så jeg ville ikke stresse henne, så jeg bare gikk videre, for hun hadde sikkert bare blitt enda mer stressa hvis jeg ikke hadde gått videre.

Så det var litt rare tilstander i Manchester, vil jeg si.

Det var mye mer sånn i Manchester, at man ble trakassert, når man gikk på gata, enn i Liverpool, vil jeg si.

Kanskje det er fordi at jeg ikke er kjent i Manchester?

Men Manchester minnet meg om Oslo, på den måten, at hvis man gikk på gata der, så ble man trakassert og spurt om alt mulig tull da, hele tiden.

Så det var ikke noen morsom by, som Newcastle f.eks., eller Blackpool, vil jeg si.

Nei, Manchester var mer som Gøteborg eller Oslo eller London da, vil jeg si.

Men det er jo en stor by da.

Men det er kanskje artigere utesteder der, hvis man leter lenge.

Men, det er vel sånn, at folk der er veldig sofistikerte, for eksempel i forhold til i Newcastle, så man har masse sånne nisje-utesteder, i Manchester da, i stedet for sånne mer 'hæla i taket'-utesteder, som de har i Newcastle kanskje.

Hvem vet.

Det var ikke så morsomt i Manchester, ihverfall, syntes jeg, som jeg hadde håpet på.

Men men, det kan jo være for at jeg ikke var kjent i byen og, og Manchester er jo en stor by, så man kan jo ikke vente at man skal finne alle de artige utestedene med en gang, det er jo sant.

Men jeg skulle vel ønske at jeg fikk sett noe mer av historiske steder, osv., i Manchester, men det var jo min egen feil, som dro dit ganske seint, på en lørdagskveld.

Så sånn er det.

Men kulturelt, så var Manchester veldig bra, så jeg, med standup komiker-klubber, av høy kvalitet, med artige nisje-filmfestivaler, og alle slags mulige kule ting da.

Så Manchester vil jeg si er en kul by, mer enn det er en morsom by, så kjedelig er ihvertfall ikke Manchester, men hvis du vil ha det morsomt, så er det kanskje andre byer som er bedre, men hvis du vil dra på en kul konsert eller filmklubb, så er nok Manchester en av de kuleste byene, i England og Europa, vil jeg tippe.

Ihvertfall sånn det virker for meg.

Så sånn er nok det.

Så får vi se hva som skjer.

PS 4.

Det her var nok hovedgrunnen til at jeg ble stressa av å være i Manchester.

For de to folka her, de slåss skikkelig, så busta føyk, og mere til, i flere hundre meter bortover vel.

De var skikkelig gode til å slåss.

Så jeg ble nesten litt redd for at de skulle begynne å slåss med meg istedet.

Jeg så at de slåss og rulla på bakken, og det som var ved katedralen der først.

Og så gikk de raskt bortover, mens de slåss, og han med den hvite t-skjorta, var det vel, prøvde å stoppe en rosa taxi, i fart, så han ble nesten påkjørt, eller fikk seg vel en smell fra sida, av taxien, men ikke nok til at han mista balansen da.

Men så roa det seg etter det, tror jeg.

Jeg lurte på om jeg skulle ringe politiet, men jeg hadde ikke så mye batteri igjen på mobilen, og det var stille og lytt der, for klokka var ca. 5 da, etter å ha stilt klokka tilbake, siden sommertiden var over.

Så da bare stod jeg og så på at dem slåss gitt, og da følte jeg meg ikke så høy i hatten, i tilfelle de hadde sett at jeg bilder, siden jeg var fra Norge, og egentlig ikke hadde så god grunn til å drive å traske rundt nede rundt katedralen der, midt på natta.

Men men.

Så etter den episoden der, så merka jeg at jeg ble litt stressa.

Og også tidligere på kvelden, da han afrikaneren, på den kule nattklubben, gjorde tegn til kameraten sin, at de skulle rævkjøre meg med kniv, eller hva det var, som det signalet betydde, som han viste.

Men da satt jeg et par timer på togstasjonen, som var døgnåpen, for jeg fant ikke noen kule utesteder.

Så ble det kjedelig å sitte der, så gikk jeg ut og kjøpte noe mer mat da, og det var da jeg så den slåsskampen og det da.

Så jeg ble gradhvis mer og mer stressa av å være i Manchester, vil jeg si.

Så det var litt stressende der, må jeg innrømme.

Men det var kanskje fordi jeg ikke var kjent der, og visste hvor utestedene og spisestedene og alt mulig var.

Så jeg tror jeg drøyer det litt, med å dra tilbake til Manchester.

Jeg har ikke så mye penger heller, så det blir nok en stund til uansett.

Men da tror jeg at jeg får planlegge turen litt bedre, enn jeg gjorde igår, for det var mest på impuls det, at jeg dro til Manchester, selv om jeg har hatt det i bakhue en stund.

For det er jo litt dumt, å ha bodd fire år, i Liverpool, uten å ha vært noe særlig i Manchester, og de andre nabobyene til Liverpool.

Så derfor tenkte jeg at jeg kunne dra en tur dit da, som en slags høstferie, for jeg får arbeidledighetspenger, hver 14. dag, mens det vanligvis er 30 eller 31 dager, i en måned.

Så nå får jeg tre innbetalinger, istedet for to, før jeg må betale november-regningene, fant jeg ut, da jeg sjekka kalenderen.

Så da fant jeg ut, at jeg hadde noen ekstra penger de neste ukene da, fant jeg ut, så da tenkte jeg at jeg kunne f.eks. dra en tur til Manchester da, for å se hvordan det var der.

Så sånn var det.

På toget til Manchester, (som man kan se, på noen av de første bildene. At en blond kar, med ganske langt hår, sitter bak meg på toget).

Det var en kar fra Stockholm, som satt der, sammen med ei svensk dame fra vestkysten av Sverige da, som studerte i Manchester, og de hadde vært i Liverpool på dagstur da.

Så hørte jeg plutselig at noen bak meg snakket svensk.

Så da syntes jeg nesten at jeg måtte si fra, at jeg skjønte hva de sa, i tilfelle jeg kom til å høre noe, som jeg ikke var ment å høre.

Jeg ga de adressen til bloggen da, og fortalte om problemene på Bertelsmann/Microsoft, hvor ei svensk dame, (Anne Nordmark), bare hadde jobbet en dag på to år, (enda hun jobba der heltid).

Og at jeg trodde de svenske damene der var prosituerte, for noe 'mob', og hu ene, (Emelie Wallin), ble kommandert hvor hun skulle sitte av han irsk-svenske Michael, med det vanskelig etternavnet, som også jobba på Bertelsmann/Microsoft, men ikke var sjefen hennes, men likevel kommanderte henne, eller maste på henne, om at hun skulle sitte rett ovenfor meg.

Så det var mye rart.

Så det fortalte jeg til de svenskene på toget da, så kanskje de kan få gjort noe med det som har skjedd, (og fortsatt skjer?), i forbindelse med dette, for jeg får ikke rettighetene mine fra myndighetene, så jeg får ikke gjort noen ting.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Her er de bildene forresten, av de som slåss da, som jeg ble litt stressa av å se på, for de var rimelig gode til å slåss da.

Så sånn var det:

manchester krig 1

krig manchester 2

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive