Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 26 October 2009

Jeg informerte amerikanerne, på et debattforum, om 2. verdenskrig, at den danske øverstkommanderende general, Anders Gjedde Nyholm, nok var 'sigøyner'Re: Danish GeneralsPostby Steen Ammentorp on 08 Aug 2008, 10:45Hi Mark,


I got hold of Nyholm's file from "Hærens portrætsamling" (Army Portrait Collection). Here is all the photos on him in that collection. I know that you have seen some of them before but nevertheless.


ATTACHMENTSNyholm1.jpg


Nyholm1.jpg (25.33 KiB) Viewed 320 timesNyholm2.jpg


Nyholm2.jpg (23.78 KiB) Viewed 320 timesNyholm3.jpg


Nyholm3.jpg (107.11 KiB) Viewed 322 timesNyholm4.jpg


Nyholm4.jpg (89.32 KiB) Viewed 322 timesNyholm5.jpg


Nyholm5.jpg (118 KiB) Viewed 323 timesNyholm6.jpg


Nyholm6.jpg (98.57 KiB) Viewed 321 timesNyholm7.jpg


Nyholm7.jpg (266.95 KiB) Viewed 316 times

Kind Regards
Steen Ammentorp

The Generals of World War Two


User avatar

Steen Ammentorp

Forum Staff

Posts: 2724

Joined: 13 Mar 2002, 13:48

Location: Denmark

Re: Danish GeneralsPostby mravery on 08 Aug 2008, 14:45Hello Steen


These are GREAT!!


Thank you.... Especially #6


Would it be possible to get a high resolution scan of that one e-mailed to me?


Cheers and thanks!

Mark

User avatar

mravery

Member

Posts: 14

Joined: 11 Aug 2002, 03:17

Location: Orlando

Re: Danish GeneralsPostby Falkenberg on 31 Jan 2009, 03:58This is kinda interesting.
I was searching for the book about Erik With and found this site just now.

Im actually related to him and could probably answer some questions and scan a couple of photos (if my mom lets me steal them for a while).

I've never met him of course, but he was my mother's grand-grand father and my granny used to tell me a lot of interesting stories about him and her childhood in Copenhagen. :D


Falkenberg

New member

Posts: 1

Joined: 31 Jan 2009, 03:48

Re: Danish GeneralsPostby johncons on 25 Mar 2009, 14:39Really Falkenberg?


I'm the great great grandson of the general Anders Gjedde Nyholm, like I wrote earlier in this thread.


My grandmother from Denmark, is his granddaughter.


She let me read about these generals, Erik With and Anders Gjedde Nyholm, in an encyclopedia, from Denmark, in the 90's, in a summer-holiday.


In the ecyclopedia, it was raised critisism against one of these generals (i can't remember which because I didn't know the names by hart at that time).


But it was critisism that these generals should have put more pressure on the Danish politicians, so that they would have used more money on the Defence, in the time between the first and the second world war.


What do you think of this, have you eg. discussed this with your relatives etc?


Sincerely,


Erik Ribsskog

johncons

Member

Posts: 4

Joined: 27 Jun 2008, 00:09

Re: Danish GeneralsPostby johncons on Yesterday, 19:27Image


http://www.paaneset.no/index.php?side=1&sak=2175


This is a picture of my grandmother Ingeborg Ribsskog (born Heegaard), shes the daughter of the general Anders Gjedde Nyholms daughter.


Her mothers name was Nyholm, so Ingeborg could have called herself Ingeborg Nyholm Heegaard, before she moved to Norway, right after the war, and married my mothers father, Johannes Ribsskog, from Rælingen, in Norway.


Like one can se, my grandmother Ingeborg, looks a bit like a hippie, og fortune-teller woman/'gypsy'.


So I wonder if the Gjedde family, (which I found on the internet, is not a nobel-family after all, but they have forged their ancestor-three, to make it look like they were in line with Ove Gjedde, the famous nobel-man, and admiral, from Scania, when it was Danish, (now in Sweden).


So I think some New Age-group, had control in Denmark, before WWII, and I wonder if also Hitler was some New Age-stuff, that he was a New Age/hippie/'gypsy'-spy, and that's why he overrode his generals in Soviet, and attacket Stalingrad instead of Moscow, and things like that.


Who knows.


Just a thought.


Sincerely,


Erik Ribsskog

http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=52&t=112310&sid=a1b07598faeae1356a2d562ebebe8a4e&start=30

PS.

Man kan forresten se det, at han Anders Gjedde Nyholm, han brukte ikke mellomnavnet, altså moras etternavn, som han er kjent under, etter sin død.

På noen av fotografi-portrettene ovenfor, så signerer han bare med 'A. Nyholm', og årstallet.

Så det er mulig at han ikke syntes at moras navn var så fint da.

Hvis det hadde vært adelig, så hadde han vel brukt det.

Broren hans, dvs. storebroren, som var dommer i Egypt og Haag, han kalte seg Diderik Galtrup Gjedde Nyholm.

Galtrup, det er pikenavnet til mora til mora hans, Maren Gjedde. Galtrup var en kar fra Thisted vel, som var godseier på Højriis, på Mors, i Jylland.

Gjedde, det var pikenavnet til mora hans.

Og Nyholm, det var etternavnet til faren deres, som var en kjent politiker, for Venstre, eller noe, mener jeg.

Men men.

Man kan også se, at kona til generalen, (hun het visst Fog), hun så ut som om hun kunne gå rett inn i the Adams Family, nesten.

Hun hadde en helt svart drakt/kjole, ser det ut som.

Så her kan det vel ha blitt spunnet et nett, rundt generalen.

Omtrent som familien min, spant et nett rundt meg.

Du kan se at kona til generalen er 'goth'-er, altså noe New Age.

Og jeg har også New Age, så det holder, med 'sigøynere', 'hippier' og Malteserordenen, (som jeg også kaller New Age), i familien, på både mors og farssiden.

Og bestemor Ågot hadde jo noe egyptisk kunst, og likte å legge kabal osv., så hun var kanskje kabalist, hva vet jeg?

Kabalister er vel nesten det samme som 'signøynere/egyptere', kan vel kanskje si, antar jeg.

Vi får se.

Så det er mye rart, det er helt sikkert.

Så jeg lurer på om han generalen ble drept av familien sin, for å bane vei for en mer 'tyskervennlig' øverstkommanderende general.

Hvem vet.

Noe var det vel ihvertfall, med det nettet som jeg synes at man kan nesten se, at ble spunnet rundt han.

(Med bestemor Ingeborg, barnebarnet hans, som viste seg senere å være nesten som en sigøynerkone/spåkone, og med kona hans, som var 'gother', og storebroren hans var jo dommer i Egypt, hvor sigøynerne hentet mye åndelig inspirasjon fra vel, som vi kan kjenne igjen i antrekket og leiligheten til bestemor Ingeborg, hun så jo ut som en hippie/sigøyner, nesten, og hadde en egyptisk Istar-stjerne, i vinduet sitt, i eldre-leiligheten i Nevlunghavn).

Så sånn var nok det.

Generalen hadde et New Age-nett rundt seg, vil jeg tippe på.

Så sånn var nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Det er noe med Egypt ja, og 'de falske Gjeddene'/Ribsskog-familien

Og det er mange ting.

Mormora mi, Ingeborg Ribsskog, hadde jo en kjent morfar, som var øverstkommanderende general, i Danmark, i mellomkrigstiden.

Og broren til generalen, som het Anders Gjedde Nyholm, het Diderik Galtrup Gjedde Nyholm, og var dommer i Egypt!, for britene, i Kairo.

Før han ble dommer i Haag, etter noen forviklinger.

Og søstra mi spurte meg, da hun gikk første året på videregående vel, hva sånne statuer nede i Egypt heter.

Jeg svarte føniks, eller sfinx, eller noe.

(Det er ikke så lett å si de rare egyptiske navna).

Og da sa søstra mi til meg, en uke senere kanskje, at det jeg sa var feil, så de andre i klassen hennes, i første klasse almenn, på Sande videregående, hadde sagt at hun var dum.

Så sånn var det.

Mer da.

Jo, bestemor Ingeborg, hadde jo en Istar-stjerne, som er en egyptisk gudinne vel, i vinduet sitt, i Nevlunghavn, så jeg i nettavisen påneset.no, tidligere i år.

Og søstra mi dro på ferie til Egypt, rundt år 2000, husker jeg, da hun bodde i Tromsøgata.

Så sånn var det.

Og Øystein Andersen, han skaffa meg dataprogram, en demo, med bilde av en sånn sfinx, eller noe, husker jeg, (til C64, på 80-tallet).

Og Ågot hadde et egyptisk kunstverk, med bilde av en farao, eller noe, og noen hieroglyfer vel, på veggen, på Sand, som jeg tror Ove arva,

(det er den samme fetteren min Ove, som er bror til Heidi, og de dansa som besatte, etter Gypsy Kings, på slutten av 90-tallet vel, da jeg besøkte dem, en gang, og mora er i Jehovas Vitner, så det er mulig at Jehovas Vitner også er en gren av signøynerne eller egypterne da, de oppfører seg ihvertfall mye lignende av taterne, ved at de går på dørene til folk da, og krangla med Haldis Humblen, min fars samboer, en gang, på Bergeråsen, når hu var aleine hjemme, så ville de ikke gå, men prøvde å tvinge opp døra, så Haldis grein, husker jeg, da faren min kom hjem, for jeg satt på i bilen, av en eller annen grunn, før jeg gikk hjem. Så sånn var det).

Så her er det egypterne, (eller gypsi-ene, altså 'sigøynerne), som nok tuller med meg, (og resten av verden?), vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

I England, så har de noe som heter skotter, som man noen ganger kan se i byene, når de vil tjene en slant, på å spille sin veldig fine musikk

Det norske forsvaret, lar amerikanerne få lov til å tulle med nordmenn

Da jeg var på Terningmoen, i Elverum, under førstegangstjenesten, så ble vi en dag, uformelt, inspisert av en amerikansk offiser.

Alle smilte og lo, av amerikaneren, som sa 'What's the spirit of the bayonet'?

Og det betyr, 'hva er bajonettens ånd'.

Og svaret var: 'To kill!!!!'.

Så da skulle den vernepliktige da, gå i nærkamps-angrepsposisjon med AG3-en, da og stikke den ut i lufta, med bajonetten på da, og late som at han drepte en inbilt fiende, ved å stikke bajonetten, med hard kraft, inn i magen, på 'fienden' da.

Så sånn var det.

Og dette hadde jo aldri vår tropp hørt om, og alle syntes at det var artig, at en kul, eller 'kul', amerikansk offiser, lagde show og underholdning, for oss menige da, som hadde en til tider kjedelig førstegangstjeneste.

Så sånn var det.

Det var Bækklund, forresten, hvis jeg husker riktig, en kar fra Hedmark-traktene, med lyst hår, og tynn, (den eneste der, som var like tynn som meg, tror jeg, men han var en tøffing, han røyka vel ikke og sånn, så han var i bedre form enn meg, vil jeg si).

Så sånn var det.

Så kom amerikaneren bort til meg da, og spurte om det var 80 skudd vi hadde i magasinene våre.

Men det er en drill, i Norge, at vi har 100 skudd, for vi regner med magasinet som er i AG-en også.

Så da svarte jeg 'one hundred', da.

For jeg svarte det vi hadde lært å si, men på engelsk da.

Så spurte han igjen, om det var åtti.

Og jeg svarte vel hundre igjen, for det var det vi hadde lært.

Jeg syntes jo ikke at det var så artig, med en sånn amerikansk offiser, som 'klovna' da, med mine medsoldater i troppen, for jeg hadde jo vært i England, sommeren 1985, sommeren 1986, sommeren 1988, sommeren 1989 og sommeren 1990.

Så jeg var vant med briter, og folk som snakka engelsk, da.

Og der i Shoreham, ved Brighton, hvor jeg og tremenningen min, Øystein Andersen, var, sommeren 1988 og sommeren 1990, og jeg dro alene sommeren 1989, det var hos Hudson-familien, i Shoreham-by-Sea, ved Brighton.

Og de var veldig kule og morsomme da, og vi satt og drakk sammen med faren i huset, om kvelden da, og så på fotball-VM osv., ihvertfall gjorde jeg det, Øysten mest bare satt der.

Så jeg var ganske vant med folk som prata engelsk.

Så jeg syntes ikke amerikanske offiseren, på Terningmoen, var så artig, så jeg våkna ikke helt, av han.

Men han tror jeg ble sur på meg, fordi jeg retta på han, og sa hundre og ikke åtti skudd.

For en dag eller to senere, så så jeg han og en annen amerikaner, assistenten hans, eller noe, at de luska på meg, ved brakkene våre.

Så hørte jeg at han sa til assistenten sin da, på amerikansk-engelsk, at jeg var han som hadde retta på han da, om antallet skudd, som norske soldater hadde.

Så de amerikanerne, fra CIA, eller hva de var, de dreiv og hang rundt brakkene våre da, (til oss vanlige, vernepliktige infanterisoldatene), i en dag eller to kanskje, etter tjenestetiden, for å spionere på meg, når jeg gikk for å spise middag da, etter dagens slutt, en eller to dager etter at den episoden med den uformelle inspeksjonen fra han amerikanske offiseren var.

Så sånn var det.

Men jeg tenkte jo sånn, at vi var jo i Norge, så da fikk jeg si det på den måten vi hadde lært i Norge, at det var hundre skudd, som hver soldat hadde kapasitet, til å ha med seg, fire magasiner av tjue skudd, i magasintaskene, dvs. åtti skudd.

Også tjue i det siste magasinet, som gjerne var i AG-en da, eller i lomma.

(Men man kunne jo ha flere patroner i lommene og sånn og da, men det var ikke egentlig 'lov', eller det ville vel ha vært litt på kanten da, for man skulle vel ikke legge skarpe skudd i lomma, og vi fylte vel aldri opp med så mange skudd, tror jeg.

Ikke som jeg kan huske ihvertfall.

Hvem vet.

Men, noen syntes det var artig å si 101 skudd da, for du kunne faktisk ha et skudd i kammeret på AG-en og.

Når du hadde lada AG-en, og spent avtrekkerfjæra da.

Så kunne du ta ut magasinet, og sette i enda et skudd, i teorien.

Så da kunne man ha 101 skudd i våpen og magasintasker.

Men det var mest for morro skyld, tror jeg, at de sa det.

Vi kunne jo fylt opp stridssekken med skudd og sikkert, hvis det hadde vært krig.

Men i norske soldaters standardutrustning, så kunne man ha hundre skudd da.

Det var derfor jeg svarte amerikaneren det, for det var vi så godt drillet, i å svare.

Så jeg tenkte meg ikke om engang, jeg svarte det automatisk, for vi var jo drilla og nesten hjernevaska, til å svare et hundre da.

Så begynte kanskje amerikanerne å tulle med meg, etter militæret, siden han CIA-offiseren, eller hva han var, antagelig ble sur på meg.

Sånn var nok det.

Så derfor fikk ikke jeg en jobb på kontor, f.eks., som jeg gjerne ville ha, sånn at jeg kunne drive med systemutvikling, som selvstendig næringsdrivende, på fritiden.

Men jeg måtte få meg en jobb i Rimi, hvor jeg måtte stå på skikkelig, for å få fler arbeidstimer og for å få en karriære, så det ble ikke sånn at jeg hadde mye ekstra 'ork', som jeg kunne bruke til å lage dataprogrammer på fritiden, osv.

Nei, det orka jeg ikke ved siden av Rimi, gitt.

Så her var det nok noe CIA som tulla med norske folk, og det forsvaret lot CIA uoffisielt, inspisere og evaluere/granske de norske vernepliktssoldatene, som jeg forstår det.

Så her er det mye møkk, i Norge, vil jeg si.

Det er verneplikt, så folk har ikke noe valg, de _må_ avtjene verneplikten.

Og så tuller forsvaret med folka i et år.

Og ikke nok med det, de lar amerikanerne gå inn og, og finne folk de kan tulle med, resten av livene deres, mens de avtjener den ufrivillige verneplikten, da.

Så Norge er råttent på rot, når det gjelder hvordan norske folk, (les blonde/lyshårede), blir behandlet i Norge.

Her har nok egypterne kontrollen vil jeg si.

(Les New World Order, som har pyramiden som symbol, dvs. de egyptiske faraoenes symbol).

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Det som har skjedd

Det som har skjedd, er jo da, at Ribsskog-familien, dvs. 'mormora' mi Ingeborg, og 'onkelen' min Martin, og 'tanta' mi Ellen.

De som er fra den falske adelsfamilien Gjedde, som egentlig er signøynerfamilien Gedde.

Så sånn er det.

De har sagt til politiet, at 'faren' min er alkoholiker, og at 'mora' mi var sinnsyk.

Men jeg er egentlig sønnen til 'farfaren' min og 'farmora' mi.

Og 'faren' min er sønn av fabrikkeier Jebsen, og har arvet alkoholismen sin fra han.

Så det jeg har arvet er etter 'farfaren' min, Øivind, (som egentlig var faren min), som var så glad i sirup på brødskiva, så han fikk sukkersyke, for jeg er også glad i godteri og snacks og potetgull og pizza og sånn da.

Så har politiet og norske myndigheter, hørt på 'sigøynerne' i Ribsskog-familien, og sagt til amerikanerne, da jeg dro til USA, i 2005, at de kunne bruke meg som 'target-guy', mot noe 'mafian'.

Så derfor får ikke jeg mine grunnlovsfestede rettigheter i Norge, siden norske myndigheter har gitt meg som en presang eller noe avfall, til amerikanerne.

Så sånn er nok, dessverre.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Det er vel også derfor, at søstra mi dro til Egypt, rundt år 2000, var det vel.

For å vise at hun også var sigøyner.

Det heter jo 'gypsies', på engelsk, som betyr 'egyptere'.

Derfor var det å dra til Egypt, nok søstra mi sin måte å fortelle meg på, at hun ikke bare var 'hippie', som jeg trodde, men også 'sigøyner'.

Så søsteren min visste kanskje ikke at hun var datteren til Ågot og Øivind?

Uansett, så har hun glidd inn i 'sigøyner-familien' Ribsskog da, vil jeg tippe, på en måte som jeg aldri gjorde, for jeg var mer i Olsen-familien, enn i Ribsskog-familien, egentlig hele tiden, det var bare faren min som glemte å forrandre navnet mitt, tilbake til Olsen, i Folkeregisteret, etter at jeg flyttet tilbake til Berger, da jeg var ni år, i 1979.

Så sånn var det.

Mer om Øivin Ribsskog, som skrev om taterspråket

Her ser vi at Øivin Ribsskog, min morfars bror vel, skrev om taterspråket, sammen med forbryterspråket, i 1945:

Ribsskog, Øyvin: Hemmelige språk og tegn : taterspråk, tivolifolkenes språk, forbryterspråk, gateguttspråk, bankespråk, tegn, vinkel- og punktskrift. Oslo : Tanum, 1945.

http://nn.wikipedia.org/wiki/M%C3%A5nsing

Så vet vi det, at etter krigen, så dukket min mormor, Ingeborg Ribsskog, opp i Norge.

Og hun kan vi se her, at var omtrent som en sigøyner:Husk å sette av tid!Hva du enn skal eller ikke skal i sommer, det annbefales å avlegge et besøk i Skolegata 20 i Nevlunghavn i Juli!

Ingeborg Ankerita Ribsskog Kunstner Utstilling Nevlunghavn Larvik Foto Roy Myrland


Utstillingen med Ingeborg Ankerita Ribsskog (bildet over) sine kraftfulle og fargerike malerier er åpen fra 4. til 19. Juli. Det vil være åpent i Skolegata 20. i Nevlunghavn fra 12.00-18.00 hver dag.

06.06.09


http://www.paaneset.no/index.php?side=1&sak=2175

Sønnen hennes Martin, er også som en sigøyner, må jeg si.

Kullsvart hår, og gården hans så helt jævlig ut.

Skrot lå overalt, som jeg måtte rydde opp i da.

Og han er sånn at han ikke vasker seg, og han kjørte ut i et vrak av en stasjonsvogn, som 'vanlige' folk i Larvik lo av, husker jeg, fra en gang han henta meg og Axel og søstra mi, på togstasjonen i Larvik, da vi var på besøk, fra Oslo.

Eller om vi kjørte i min bil.

Det husker jeg ikke helt men.

Men men.

Mer da.

Jo, og tante Ellen er også er litt som en sigøyner, tror jeg. Hun dyrka marijuana i hagen, da hun bodde i Sveits, og sendte det i posten til venner i Danmark, og hadde et vrak av en bil, husker jeg, stående i Norge, hos Martin, en hvit bil, var det vel.

Men men.

Ja, så det er mye rart.

Det er helt sikkert.

Mvh.

Erik Ribsskog

Det er en sånn hurpe, som driver å tuller med meg, i Kunnskapsdepartementet. Jeg får prøve å finne ut hvem sjefen hennes er. Jeg får la det hvile litt
Google Mail - Påminnelse/Fwd: Oppdatering/Fwd: VS: Vedrørende klage på saksbehandling


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Påminnelse/Fwd: Oppdatering/Fwd: VS: Vedrørende klage på saksbehandlingErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Mon, Oct 26, 2009 at 2:56 PM
To:
Evdahl Monja Marie <Monja-Marie.Evdahl@kd.dep.no>


Hei,

når du ikke skriver 'med vennlig hilsen', så stoler jeg ikke på hva du skriver, din uhøflige hurpe!

Med hilsen

Erik Ribsskog2009/10/26 Evdahl Monja Marie <Monja-Marie.Evdahl@kd.dep.no>HeiVi tolket ikke din e-post av
9. oktober 2009 dit hend at den inneholdt noen direkte spørsmål til
Kunnskapsdepartementet. Imidlertid leste vi det slik at du følte deg
urettmessig behandlet av flere institusjoner og organisasjoner. Vi viser til vårt
tidligere svar i saken i brev av 28. september 2009, og anbefaler at du
eventuelt retter en skriftlig klage med saksopplysninger til de institusjoner
og organisasjoner som du mener har behandlet saken din feil.Med hilsen


Monja Marie Evdahl


Seniorrådgiver


Seksjon for eierskap og styring


Universitet og høyskoleavdelingen


Kunnskapsdepartementet


Tlf: +47 22 24 77 55 - Faks: +47 22 24 27 33


E-post: mme@kd.dep.no
- Internett: www.regjeringen.noFra: Erik Ribsskog
[mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: 22. oktober 2009 15:18

Til: Evdahl Monja Marie

Emne: Påminnelse/Fwd: Oppdatering/Fwd: VS: Vedrørende klage på
saksbehandling
Hei,


jeg kan ikke se å ha mottatt noe svar på denne e-posten, så
jeg sender en påminnelse om dette.Håper dette er i orden!Mvh.


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/10/9

Subject: Oppdatering/Fwd: VS: Vedrørende klage på saksbehandling

To: Monja-Marie.Evdahl@kd.dep.no

Hei,


jeg har altså sendt det skriftlig til ANSA, og ønsker å
klage på disse.De får jo støtte av staten, så at de ikke vil hjelpe meg med
Lånekassa, fordi jeg ikke har hørt om ANSA før og ikke er medlem da.En annen ting, er at jeg synes at ANSA og Lånekassa, er litt
for nærme.


ANSA er direkte sponset av Lånekassa, og burde da kanskje skifte navn til
Lånekassas avdeling for råd til utenlandsstudenter, sånn at folk er klar over
at det 'egentlig' er Lånekassa de snakker med, når de snakker med ANSA?Lånekassa tulla jo også med meg, som jeg har forklart, og
vil ikke gi meg studielån, for studier i England, enda de har fått brev fra
sosionom(!) til og med, angående hvorfor jeg måtte avbryte studier i England, i
2005.


Så de vet at jeg har hatt noen ekstraordinære problemer de siste årene, men de
ødelegger for meg likevel.De agerer som noen paragrafryttere, og ødelegger.De sier ikke navnet sitt, når man ringer, og bare legger på. (Leder for
utenlandsstudier hos Lånekassa, en kar i 40-50 åra vel).Jeg har også sendt en klage på NITH nå, på at de tuller med
vitnemålet mitt og at de nok stjal et kryssordprogram, som jeg lagde der, i
1992, før jeg dro i militæret.Og det dukker antagelig opp en klage på HiO, hvis ikke
høgskoledirektøren der får ryddet opp, det ligger på hans bord nå, og der har
det vært alvorlige problemer, med at de har 'mistet' søknaden min til
University of Sunderland, de forrandre grunn for avslag på Erasmus-stipend to
ganger, leder for utenlandsstudier, Eika Sandnes, sa at jeg ikke kunne få jobb
i Sunderland, kategorisk, og hadde med en kamerat fra England, i ens ærend, å
fraråde meg fra å dra for å studere i England, må det ha vært.


Og HiO leverte heller ikke lånesøknad for meg, til Lånekassa, som de sa at de
ville gjøre, (internasjonalt kontor på Bislett, våren 2004).


Så her er det organisert tull, fra flere institusjoner, HiO, NITH/NHI og
Lånekassa, er det væreste, men det har også vært litt tull fra ANSA.


Så her er det tydelig at det er noe frimureri/Malteserorden, som jeg har i familien
fra min stesøster Christell Humblens familie, og min danske mormor Ingeborg
Ribsskog, som døde tidligere iår, sin familie.Så dette kan forekomme i Norge, at folk, (som meg), blir
tullet med i studier, jobb og militæret og alt mulig, så her har dere sjangsen
til å rydde opp innen deres felt.


Mvh.Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/10/1

Subject: Re: VS: Vedrørende klage på saksbehandling

To: Evdahl Monja Marie <Monja-Marie.Evdahl@kd.dep.no>

Hei,


jeg ringte nå, og fikk en talebeskjed, som sa at linje 47755
ikke var tilgjengelig nå, og ikke kunne ta imot meldinger.


Mvh.


Erik Ribsskog


2009/10/1 Evdahl Monja Marie <Monja-Marie.Evdahl@kd.dep.no>
HeiHvis du ønsker det kan du ringe
meg på 22 24 77 55.Mvh


Monja M Evdahl
Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: 30. september 2009 13:52

Til: Evdahl Monja Marie

Emne: Re: VS: Vedrørende klage på saksbehandling


Hei,


jeg har jo sendt det skriftelig til ANSA, men de svarer ikke.Hvorfor ber dere meg om å sende ting skriftelig til ANSA, når jeg har gjort
det?Jeg forstår det at dere vil at jeg skal sende det skriftlig til Lånekassa,
men til ANSA da, når jeg alt har sendt det skriftlig.Kan du være grei å forklare mer spesifisert, hva jeg skal gjøre med ANSA
klagen?Med hilsen


Erik Ribsskog

2009/9/30 Evdahl Monja Marie <Monja-Marie.Evdahl@kd.dep.no>
HeiVi viser til e-posten under. Jf. vårt
svarbrev på tidligere henvendelse i saken ber vi om at eventuelle klager sendes
skriftlig til ANSA og Lånekassa.Med hilsenMonja Marie Evdahl


Seniorrådgiver


Seksjon for eierskap og styring


Universitet og høyskoleavdelingen


Kunnskapsdepartementet


Tlf: +47 22 24 77 55 - Faks: +47 22 24 27 33


E-post: mme@kd.dep.no -
Internett: www.regjeringen.no

Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: 29. september 2009 22:37

Til: KD-ForvUH

Emne: Re: Vedrørende klage på saksbehandling
Hei,


takk for brev!


Det står i e-brevet, at jeg bør klage direkte til de organisasjonene det
gjelder.


Men, ANSAs generalsekretær, svarer ikke på mine e-poster.Og, når jeg har kontaktet Lånekassa, på telefon, og pratet med leder for
utenlandsstudier, så sa ikke han navnet sitt, og han bare la på.


Så jeg må nesten si at jeg har prøvd å ta dette opp, på en ordentlig måte, med
både ANSA og Lånekassa.Mener dere fortsatt at jeg bør sende skriftlige klager på dette til ANSA og
Lånekassa, eller skal jeg sende det til dere?


Mvh.


Erik Ribsskog

2009/9/29 KD-ForvUH <forvUH@kd.dep.no>

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive