Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 8 December 2009

Coop sendte e-post tilbake. Vi får se om de finner ut av det. Vi får se
Google Mail - Referanse fra OBS Triaden


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Referanse fra OBS TriadenArild.Johannessen@coop.no
<Arild.Johannessen@coop.no>Tue, Dec 8, 2009 at 7:39 PM
To:
eribsskog@gmail.com
Erik Ribskog


Dette var en svært sammensatt og utfordrende fortelling.

Jeg oversender den internt i Coop.


Arild Johannessen

Coop Norge Informasjon og samfunnskontakt


Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]


Sendt: 8. desember 2009 15:57

Til: _Alle i Informasjonsavdelingen

Emne: Referanse fra OBS Triaden

Hei,jeg jobba på OBS Triaden, på begynnelsen av 90-tallet, fra høsten 1990 til høsten 1992, først heltid, vikariat, (ansatt av Klara), og jeg jobbet der med John Ellingsen, som butikksjef, (han som ble sammen med hu Brit fra Trøndelag, som satt i kassa, som
kollega av meg, men som senere ble kassaleder der vel).Jeg fikk jobben, for jeg hadde jobba på CC Storkjøp, i Drammen, ved siden av videregående, i skoleåret 1988/89.Så sånn var det.
Så slutta kassaleder Helene, og begynte på Rema Furuset, (hos en som het Paulsen vel).
Så begynte det ei ny kassaleder der, fra OBS Lillestrøm vel, da de kjøpte opp OBS Triaden.
Men hu nye kassalederen der, hu tulla med meg, da jeg var i militæret, og ville knapt gi meg vakter, når jeg hadde høstperm, enda vi hadde en avtale om dette.Så da begynte jeg i Rimi, hvor jeg jobba i 12 år, blant annet fire år som butikksjef, (for jeg kjente en fra skolen i Drammen, da jeg jobba på CC, som var butikksjef i Rimi, Magne Winnem, som var sjef på Rimi Munkelia).For jeg var i infanteriet, i militæret, og da gikk det mye penger, til myggservietter, og sjokolade og røyk og varmeposer og det som var, på øvelsene.For jeg var så tynn, for jeg bodde alene fra jeg var ni år nemlig, for faren min Arne M. Olsen, tulla med meg, så det var slitsomt for meg i infanteriet, siden jeg var så tynn.Så da trengte jeg penger, sånn at jeg skulle holde humøret oppe, med sjokolade og røyk og varmeposer osv., på øvelser.For militæret betalte ikke så mye, så derfor ville jeg gjerne jobbe når jeg hadde ferie fra militæret.Og det hadde jeg en muntlig avtalte med hu kassalederen der om.Men når jeg kom for å få vakter, så avviste hun meg.Så ringte ei og sa hu var syk, mens jeg stod der.Så da fikk jeg jobbe likevel.Men det var jo egentlig et løftebrudd, sånn som jeg så det, for det var jo bare fordi ei ringte og var syk det, ellers måtte jeg gått hjem, uten å få jobbe.Så etter den høstferien, så fikk jeg jobb på Rimi Munkelia, i Oslo, hvor jeg begynte å jobbe, juleferien 1992.
Jeg sendte brev fra militæret, i Elverum, til John Ellingsen, butikksjef, OBS Triaden, om referanse, men han skrev ikke noe ordentlig brev til meg, enda jeg purret, jeg fikk bare et enkelt skjema.
Og en gang, noen år seinere på 90-tallet, så var jeg innom OBS Triaden, og da var hu Brit, som ble dama til Ellingsen, mens jeg jobba der, da var hu noe slags sjef der.Så klagde jeg, på at jeg ikke fikk ordentlig referanse, fra Ellingsen, og da sa hu Brit, at jeg kunne gå inn og 'ta'n', hvis jeg ville.Men det syntes jeg ble for dumt, at kona sendte meg inn på kontoret for å ta nærmest 'ektemannen', så det droppa jeg.Så dere burde ikke ha ektefolk som ledere, eller samboere, det blir tull på arbeidsplassen, mener jeg!
Men men.Og hu Helene, fra Finland vel, hu var ikke hyggelig mot meg, når jeg handla på REMA Furuset, da jeg var i militæret og seinere, kanskje fordi hu satt i kassa.Hu mobba meg fordi jeg alltid spiste det samme, (pizza grandiosa, cola og tortilla chips).Men militæret var jo tøft for meg, så jeg trøstespiste litt da, og ble mobbet av hu Helene i kassa, på REMA Furuset.(For jeg bodde i Skansen Terrasse, på Ellingsrudåsen, så jeg bare gikk i ti minutter, fra Furuset, langs Gamle Strømsveien vel, så var jeg på Ellingsrudåsen, for jeg bodde helt Øst på Ellingsrudåsen, mot grensa til Furuset nesten).Så sånn var det.Men kanskje hu Liss, som var kassaleder, deltid, kunne vært referanse, lurte jeg.
For jeg har en arbeidssak mot Rimi, i Norge, og mot Bertelsmann/Microsoft i England, så jeg må gå langt tilbake.
Og Ellingsen og hu Helene har jeg ikke så bra inntrykk av lengre.Men jeg kan ikke huske at hu Liss gjorde noe galt vel.Og hu fra Østen, hu begynte også å jobbe på Rema Furuset, så hu blir som å ha Helene som referanse nesten, synes jeg.
Men men.
Men kanskje han høye fra Spesialvaren, hva het han da, Lars-Erik(?), for jeg jobba i de fleste avdelingene, og hadde ansvaret for sommer-spesialvareavdelingen, på noen vakter, sommeren 91 eller 92.
Kanskje han kunne vært referanse?Enten han, eller hu Liss, vil jeg si.
Noe sånt.Men ikke Claus, for han var litt sånn useriøs, og bare ga konfektesker til kunder, uten å føre de opp som svinn osv., noe som sikkert kundene var glad for, hvis de klagde, så kundene ble jo fornøyde da.
Men jeg vet ikke om det var riktig å gjøre det sånn.
Vi får se.Jeg har prøvd å kontakte Knut Hauge, som også jobba i kassa heltid, på OBS Triaden, det året jeg jobba heltid.Det er fordi at han var sammen med hu Lene fra Rælingen, som også jobba heltid der.Så det var mye par, vil jeg klage på, på OBS Triaden.Det var Knut Hauge og hu Lene, i kassa.Det var søstrene Britt og Elin, fra Trøndelag, i kassa.Det var John Ellingsen og hu Britt, som ble et par, og jobba der i mange år, vel som et par, tror jeg.Og til og med han som var disponent der, før OBS Lillestrøm tok over, han fant seg ei kassadame, på knapt 20 år vel, og de hadde visst hatt hete omfavnelser på spiserommet, noe personalet prata om.Så det var ikke helt bra det som foregikk på OBS Triaden.
Men men.Jeg prøver å få tak i hu Lene fra Rælingen, (som seinere begynte i Se og Hør), for han Knut Hauge, ville ikke si hva hu het til etternavn, (de er ikke sammen lengre nå), enda de var samboere, i Groruddalen, på Ammerud, eller noe sånt.
Det husker jeg, for jeg pleide å sitte på med de hjem fra jobben, og noen ganger ble jeg med på omveier da.Men men.
Mer da.
Jo, så dro hu Lene oss andre i kassa, med til LO, i Oslo, av en eller annen grunn, i 1991 eller 92.
I Storgata, i Oslo, var vel det.Og nå har jeg en sak, som jeg nevnte, mot Rimi og Bertelsmann/Microsoft, som jeg tar bl.a. med LO.Og da skulle jeg likt å visst hva det LO-møte var igjen som hu Lene dro oss med på.For jeg husker ikke hva det var om, for jeg var ikke sånn da, som 20-22 åring, at jeg var veldig engasjert i sånne LO-saker og sånn.Dette var bare en jobb jeg hadde, til jeg fikk utdannelsen min ferdig, jobben min på OBS, for jeg tok meg et friår, etter at jeg hadde gått et år på NHI, en datahøyskole, for å spare opp litt penger, og få pause fra kjedelige studier, siden jeg hadde gått på
skole i 13 år, og det var en privat høyskole, så vanlig studielån strakk ikke til, så jeg kunne ikke ha tatt det på to år, uten jobb.
Jeg måtte bedre økonomien min, for jeg helt på bånn økonomisk, så derfor hadde jeg et jobbeår, i skoleåret 1990/91, og fikk et halvt års vikariat av Klara, på OBS Triaden, (som het Matland de første månedene jeg jobba der).Så jobba jeg også mye det neste et og et halvt året, etter at vikariatet utløp, også etter at jeg begynte å studere heltid, høsten 1991.Så jeg prøver å få tak i referanse, og jeg prøver å finne ut om det LO-greiene, så jeg håper dere kan hjelpe meg med ihverfall etternavna på Liss og Lene, og han høye, som var leder for Spesialvareavdelinga, på OBS Triaden, i 1991 og 92, ihvertfall.På forhånd takk for eventuell hjelp!
Mvh.Erik Ribsskog

Coop tar ansvar for miljøet - tenk deg om før du skriver ut denne e-posten

Jeg sendte en ny e-post til ICE
Google Mail - FW: can you please forward to eribsskog@gmail.com


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
FW: can you please forward to eribsskog@gmail.comErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Tue, Dec 8, 2009 at 6:22 PM
To:
ICE@dwp.gsi.gov.uk


Hi,

also, in the meeting at the Jobcenter next week.

Am I supposed to present the ICE-complaint against Mr. Stevenson?

Also, he sent me home some folders, for people with a medical condition, even if I haven't got one.


What's this bullying about?

Yours sincerely,

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: Tue, Dec 8, 2009 at 6:03 PM
Subject: Re: FW: can you please forward to eribsskog@gmail.com
To: DWP ICE gateway team <ICE@dwp.gsi.gov.uk>Hi,

it has been a lot of correspondence, so I wont refer to the previous correspondence, I'll just explain.

1.

I've also been given this excuse, by the CAB in the UK, that e-mails are new, so Brits don't understand how to deal with them.


I think this is a bad excuse, since e-mails have been around, for maybe twenty years.

And if the e-mail procedures aren't working, then this is also the mangers responsibility.

So please don't try to cover up for the jobcenter!2.

I'm sure that it was agreed in my meeting with the Mrs. Hart, that she would send me a written response, a summary from our meeting.

Of course I wouldn't be content without some sort of document to use as a reference later, if needed.3. I also mentioned these point, in the phone-call with ICE, last week.

Another point I mentioned, was that I wasn't given time to prepare, for the meeting with Mrs. Hart.


I was just told, in a review-meeting, that the manager wanted to speak with me, after the review meeting.

I think one would want to prepare, for meetings, like the one with the manager at the Jobcenter, so I think I should have received a letter with an agenda for the meeting, some days before the meeting with Mrs. Hart, so that I could have prepared for the meeting.


I would have wanted ICE to include these complaints, in your investigation.

Hope this is alright!

Yours sincerely,

Erik Ribsskog
On Tue, Dec 8, 2009 at 4:43 PM, DWP ICE gateway team <ICE@dwp.gsi.gov.uk> wrote:
Mr RibsskogThank you for your email for ease of reference I shall
respond in the order of the responses raised

1. Why she pretended that she hadn't received the initial complaint
e-mail I sent.
(Since I know this was sent to her, since my reply from the jobcenter e-mail
center, was sent to me and Mrs Hart.
Yet in my meeting with Mrs. Hart, she said she hadn't seen this e-mail).I was under the impression from the Chief Executive response
you received this had been addressed, as the office concerned was reviewing
email procedures, however once the
initial response is received I can follow up with this question.2. Why I haven't received a written summary from the meeting with Mrs.
Hart, like she told me she would send.again I can follow up with this query, although from your
email of
28/10/09 you say you were not asked if you
wanted a response, so it seemed unclear if you required one.On to your questions today:1. I would like you to give written warnings to Mrs. Hart and Mrs.
Henderson, since they are acting inprofessional and out of line.I am afraid this is not something within the remit of this
office please see below.Jobcentre Plus has guidance that sets out what action
should be taken if a customer complains about the behaviour of staff. The
guidance states that complaints must be investigated thoroughly and if the
member of staff is exonerated, the complainant should be informed. If, on
the other hand, the investigation reveals evidence of maladministration we
would expect t Jobcentre Plus to advise the complainant and consider
appropriate redress. Complainants will not be advised of the nature of
any disciplinary action taken as a result of the investigation.
Perhaps they will act more responsible if they get a warning.2. I have humiliated, by the Jobcenter, since I have to take insults
from Mrs. Henderson, and my complaint about this, isn't treated in a
responsible way.
So I would have thought that a written apology, from the Jobcenter, perhaps
wouldn't have been to much, to perhaps expect.
If
maladministration is identified we can request an apology, however if can
you provide specific details of insults from Mrs Henderson I may be able to
obtain or provide some form of explanation.My role within this office is to obtain resolution of a
complaint without the need to request case papers from Jobcentre Plus, however
if you feel it would be more suitable for a further investigation to take place
please let me know.
I hope this answers your questions.Thank You


John
Rawlings


Resolution Officer


Independent Case Examiners
Office


0151 801 8839


**********************************************************************

This document is strictly confidential and is intended only for use by the addressee.
If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or other
action taken in reliance of the information contained in this e-mail is strictly prohibited.
Any views expressed by the sender of this message are not necessarily those of the Department
for Work and Pensions.
If you have received this transmission in error, please use the reply function to tell us
and then permanently delete what you have received.
Please note: Incoming and outgoing e-mail messages are routinely monitored for compliance
with our policy on the use of electronic communications.
**********************************************************************


The original of this email was scanned for viruses by the Government Secure Intranet virus scanning service supplied by Cable&Wireless in partnership with MessageLabs. (CCTM Certificate Number 2009/09/0052.) On leaving the GSi this email was certified virus free.

Communications via the GSi may be automatically logged, monitored and/or recorded for legal purposes.
RS472449

 

 

 

 

 

Mr Erik Ribsskog

Flat 3
5 Leather Lane
LIVERPOOL
L2 2AE

 

 

8 December 2009

 

ICE Ref No: DWP00811/09

 

 

Dear Mr Ribsskog

 

Thank you for your email of 4 December 2009.  As there are new issues raised I have passed this to our gateway team who will contact you shortly.  In your email you requested that we cancel your next review meeting at your local Jobcentre Plus office.  I must inform you that this office is not in a position to get involved in the day to day running of your case with Jobcentre Plus.  It may also be in your best interests to attend the meeting as failure to do so may affect your benefit entitlement.  You should contact your local Jobcentre Plus office to discuss this further.

 

In relation to the complaint I have been passed for examination, my colleague contacted you on 25 November 2009 to discuss your complaint about Jobcentre Plus   Your complaint has been agreed and defined as follows:

 

You submitted a complaint to Jobcentre Plus regarding the conduct of a member of its staff during an interview you attended on 21 May 2009.  Jobcentre Plus has failed to deal with your complaint in a timely and appropriate manner.

 

6.              I will ask Jobcentre Plus to take the following course of action to address your complaint:

 

·       Provide details of the action taken to investigate your complaint;

·       Provide an explanation why your Jobcentre Plus advisor was not changed as discussed in your meeting with Mrs Hart;

 

7.              Should you wish to provide this office with any further information or evidence in relation to your complaint, we will use the details you provide, along with those provided by Jobcentre Plus to inform our examination of your complaint.

 

 

 

8.              I will keep you informed of any developments on your case.  However, if you wish to discuss this letter, my address and telephone number are on the first page of this letter.

 

Yours sincerely

 

 

 

 

John Rawlings

Resolution Officer


Jeg sendte en ny e-post til the Independant Case Examiner, for jobcenter-klager
Google Mail - FW: can you please forward to Eribsskog@gmail.com


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
FW: can you please forward to Eribsskog@gmail.comErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Tue, Dec 8, 2009 at 3:52 PM
To:
DWP ICE gateway team <ICE@dwp.gsi.gov.uk>


Hi,

I also think you should ask the jobcenter manager, like I explained in the phone-call last week.

1. Why she pretended that she hadn't received the initial complaint e-mail I sent.


(Since I know this was sent to her, since my reply from the jobcenter e-mail center, was sent to me and Mrs Hart.

Yet in my meeting with Mrs. Hart, she said she hadn't seen this e-mail).2. Why I haven't received a written summary from the meeting with Mrs. Hart, like she told me she would send.


On to your questions today:


1. I would like you to give written warnings to Mrs. Hart and Mrs. Henderson, since they are acting inprofessional and out of line.

Perhaps they will act more responsible if they get a warning.


2. I have humiliated, by the Jobcenter, since I have to take insults from Mrs. Henderson, and my complaint about this, isn't treated in a responsible way.

So I would have thought that a written apology, from the Jobcenter, perhaps wouldn't have been to much, to perhaps expect.


But anyway.

I'll go to the meeting on the Jobcenter, on Thursday next week then, so we'll see how that goes.

Thanks very much for your answer about this, so that I know what to do next week!


Yours sincerely,

Erik Ribsskog

On Tue, Dec 8, 2009 at 3:35 PM, DWP ICE gateway team <ICE@dwp.gsi.gov.uk> wrote:

Dear Mr RibsskogPlease find attached letter in response to your complaint I
have been asked for examination. In addition, I would be grateful if you
could provide the following:1. Details of what you would like this office to achieve for
you from your complaint:2. Details of the consequences you have suffered from the
service you have received.I will ask Jobcentre Plus for further details relating to
your complaint. These should be provided in approximately 2 weeks
time. Once I have received a response I will write to you.Thank YouJohn
Rawlings


Resolution Officer


Independent Case Examiners
Office


0151 801 8839
**********************************************************************

This document is strictly confidential and is intended only for use by the addressee.
If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or other
action taken in reliance of the information contained in this e-mail is strictly prohibited.
Any views expressed by the sender of this message are not necessarily those of the Department
for Work and Pensions.
If you have received this transmission in error, please use the reply function to tell us
and then permanently delete what you have received.
Please note: Incoming and outgoing e-mail messages are routinely monitored for compliance
with our policy on the use of electronic communications.
**********************************************************************


The original of this email was scanned for viruses by the Government Secure Intranet virus scanning service supplied by Cable&Wireless in partnership with MessageLabs. (CCTM Certificate Number 2009/09/0052.) On leaving the GSi this email was certified virus free.

Communications via the GSi may be automatically logged, monitored and/or recorded for legal purposes.
PS.

Her er brevet de sendte med den siste e-posten:

Mr Erik Ribsskog

Flat 3
5 Leather Lane
LIVERPOOL
L2 2AE

8 December 2009

ICE Ref No: DWP00811/09

Dear Mr Ribsskog

Thank you for your email of 4 December 2009. As there are new issues raised I have passed this to our gateway team who will contact you shortly. In your email you requested that we cancel your next review meeting at your local Jobcentre Plus office. I must inform you that this office is not in a position to get involved in the day to day running of your case with Jobcentre Plus. It may also be in your best interests to attend the meeting as failure to do so may affect your benefit entitlement. You should contact your local Jobcentre Plus office to discuss this further.

In relation to the complaint I have been passed for examination, my colleague contacted you on 25 November 2009 to discuss your complaint about Jobcentre Plus Your complaint has been agreed and defined as follows:

You submitted a complaint to Jobcentre Plus regarding the conduct of a member of its staff during an interview you attended on 21 May 2009. Jobcentre Plus has failed to deal with your complaint in a timely and appropriate manner.

6. I will ask Jobcentre Plus to take the following course of action to address your complaint:

· Provide details of the action taken to investigate your complaint;

· Provide an explanation why your Jobcentre Plus advisor was not changed as discussed in your meeting with Mrs Hart;

7. Should you wish to provide this office with any further information or evidence in relation to your complaint, we will use the details you provide, along with those provided by Jobcentre Plus to inform our examination of your complaint.

8. I will keep you informed of any developments on your case. However, if you wish to discuss this letter, my address and telephone number are on the first page of this letter.

Yours sincerely

John Rawlings

Resolution Officer


Hu Sophie Linvall Johnsson fra Arvato, hu jobber visst på Bosch, eller noe nå, virker det som, der hu Emelie Wallin, (også fra Sverige), vel jobber
VISITOR ANALYSIS

Referring Link

http://www.google.com/search?hl=sv&lr=&q=Sophie Linvall Johnsson&start=10&sa=N

Host Name


IP Address

149.226.255.203 [Label IP Address]

Country

Germany

Region

Bayern

City

Munich

ISP

Bsh Bosch Und Siemens Hausgeraete Gmbh

Returning Visits

0

Visit Length

0 seconds

VISITOR SYSTEM SPECS

Browser

MSIE 7.0

Operating System

Windows XP

Resolution

Unknown

Javascript

Enabled

Navigation Path
Date

Time

WebPage

8th December 2009

14:39:29

www.google.com/search?hl=sv&lr=&q=Sophie Linvall Johnsson&start=10&sa=N

johncons-mirror.blogspot.com/2009/11/jeg-skrev-en-ny-oppdatering-til.html

Display Page URL not TitlePS.

Jeg tar med om dette, for jeg har skrevet om, på bloggen, at hu Sophie hadde problem med typen sin, her i Liverpool, i 2005.

Så sånn var det.

Hu kjente også hu Margrethe Augestad, fra Gulskogen, i Drammen.

Og hu har jobba på Dell tror jeg, i Speke, eller noe, utafor Liverpool.

Men kanskje hu har begynt på Bosch nå hu og.

Hvem vet.

Det er vel ikke umulig.

Bare noe jeg la merke til på StatCounter.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg kontakta OBS, om referanser osv., fra da jeg jobba på OBS Triaden, på begynnelsen av 90-tallet
Google Mail - Referanse fra OBS Triaden


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Referanse fra OBS TriadenErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Tue, Dec 8, 2009 at 2:56 PM
To:
info@coop.no


Hei,

jeg jobba på OBS Triaden, på begynnelsen av 90-tallet, fra høsten 1990 til høsten 1992, først heltid, vikariat, (ansatt av Klara), og jeg jobbet der med John Ellingsen, som butikksjef, (han som ble sammen med hu Brit fra Trøndelag, som satt i kassa, som kollega av meg, men som senere ble kassaleder der vel).


Jeg fikk jobben, for jeg hadde jobba på CC Storkjøp, i Drammen, ved siden av videregående, i skoleåret 1988/89.

Så sånn var det.

Så slutta kassaleder Helene, og begynte på Rema Furuset, (hos en som het Paulsen vel).


Så begynte det ei ny kassaleder der, fra OBS Lillestrøm vel, da de kjøpte opp OBS Triaden.

Men hu nye kassalederen der, hu tulla med meg, da jeg var i militæret, og ville knapt gi meg vakter, når jeg hadde høstperm, enda vi hadde en avtale om dette.


Så da begynte jeg i Rimi, hvor jeg jobba i 12 år, blant annet fire år som butikksjef, (for jeg kjente en fra skolen i Drammen, da jeg jobba på CC, som var butikksjef i Rimi, Magne Winnem, som var sjef på Rimi Munkelia).


For jeg var i infanteriet, i militæret, og da gikk det mye penger, til myggservietter, og sjokolade og røyk og varmeposer og det som var, på øvelsene.

For jeg var så tynn, for jeg bodde alene fra jeg var ni år nemlig, for faren min Arne M. Olsen, tulla med meg, så det var slitsomt for meg i infanteriet, siden jeg var så tynn.


Så da trengte jeg penger, sånn at jeg skulle holde humøret oppe, med sjokolade og røyk og varmeposer osv., på øvelser.

For militæret betalte ikke så mye, så derfor ville jeg gjerne jobbe når jeg hadde ferie fra militæret.


Og det hadde jeg en muntlig avtalte med hu kassalederen der om.

Men når jeg kom for å få vakter, så avviste hun meg.

Så ringte ei og sa hu var syk, mens jeg stod der.

Så da fikk jeg jobbe likevel.


Men det var jo egentlig et løftebrudd, sånn som jeg så det, for det var jo bare fordi ei ringte og var syk det, ellers måtte jeg gått hjem, uten å få jobbe.

Så etter den høstferien, så fikk jeg jobb på Rimi Munkelia, i Oslo, hvor jeg begynte å jobbe, juleferien 1992.


Jeg sendte brev fra militæret, i Elverum, til John Ellingsen, butikksjef, OBS Triaden, om referanse, men han skrev ikke noe ordentlig brev til meg, enda jeg purret, jeg fikk bare et enkelt skjema.


Og en gang, noen år seinere på 90-tallet, så var jeg innom OBS Triaden, og da var hu Brit, som ble dama til Ellingsen, mens jeg jobba der, da var hu noe slags sjef der.

Så klagde jeg, på at jeg ikke fikk ordentlig referanse, fra Ellingsen, og da sa hu Brit, at jeg kunne gå inn og 'ta'n', hvis jeg ville.


Men det syntes jeg ble for dumt, at kona sendte meg inn på kontoret for å ta nærmest 'ektemannen', så det droppa jeg.

Så dere burde ikke ha ektefolk som ledere, eller samboere, det blir tull på arbeidsplassen, mener jeg!


Men men.

Og hu Helene, fra Finland vel, hu var ikke hyggelig mot meg, når jeg handla på REMA Furuset, da jeg var i militæret og seinere, kanskje fordi hu satt i kassa.

Hu mobba meg fordi jeg alltid spiste det samme, (pizza grandiosa, cola og tortilla chips).


Men militæret var jo tøft for meg, så jeg trøstespiste litt da, og ble mobbet av hu Helene i kassa, på REMA Furuset.

(For jeg bodde i Skansen Terrasse, på Ellingsrudåsen, så jeg bare gikk i ti minutter, fra Furuset, langs Gamle Strømsveien vel, så var jeg på Ellingsrudåsen, for jeg bodde helt Øst på Ellingsrudåsen, mot grensa til Furuset nesten).


Så sånn var det.

Men kanskje hu Liss, som var kassaleder, deltid, kunne vært referanse, lurte jeg.

For jeg har en arbeidssak mot Rimi, i Norge, og mot Bertelsmann/Microsoft i England, så jeg må gå langt tilbake.


Og Ellingsen og hu Helene har jeg ikke så bra inntrykk av lengre.

Men jeg kan ikke huske at hu Liss gjorde noe galt vel.

Og hu fra Østen, hu begynte også å jobbe på Rema Furuset, så hu blir som å ha Helene som referanse nesten, synes jeg.


Men men.

Men kanskje han høye fra Spesialvaren, hva het han da, Lars-Erik(?), for jeg jobba i de fleste avdelingene, og hadde ansvaret for sommer-spesialvareavdelingen, på noen vakter, sommeren 91 eller 92.


Kanskje han kunne vært referanse?

Enten han, eller hu Liss, vil jeg si.

Noe sånt.

Men ikke Claus, for han var litt sånn useriøs, og bare ga konfektesker til kunder, uten å føre de opp som svinn osv., noe som sikkert kundene var glad for, hvis de klagde, så kundene ble jo fornøyde da.


Men jeg vet ikke om det var riktig å gjøre det sånn.

Vi får se.

Jeg har prøvd å kontakte Knut Hauge, som også jobba i kassa heltid, på OBS Triaden, det året jeg jobba heltid.


Det er fordi at han var sammen med hu Lene fra Rælingen, som også jobba heltid der.

Så det var mye par, vil jeg klage på, på OBS Triaden.

Det var Knut Hauge og hu Lene, i kassa.


Det var søstrene Britt og Elin, fra Trøndelag, i kassa.

Det var John Ellingsen og hu Britt, som ble et par, og jobba der i mange år, vel som et par, tror jeg.

Og til og med han som var disponent der, før OBS Lillestrøm tok over, han fant seg ei kassadame, på knapt 20 år vel, og de hadde visst hatt hete omfavnelser på spiserommet, noe personalet prata om.


Så det var ikke helt bra det som foregikk på OBS Triaden.

Men men.

Jeg prøver å få tak i hu Lene fra Rælingen, (som seinere begynte i Se og Hør), for han Knut Hauge, ville ikke si hva hu het til etternavn, (de er ikke sammen lengre nå), enda de var samboere, i Groruddalen, på Ammerud, eller noe sånt.


Det husker jeg, for jeg pleide å sitte på med de hjem fra jobben, og noen ganger ble jeg med på omveier da.

Men men.

Mer da.

Jo, så dro hu Lene oss andre i kassa, med til LO, i Oslo, av en eller annen grunn, i 1991 eller 92.


I Storgata, i Oslo, var vel det.

Og nå har jeg en sak, som jeg nevnte, mot Rimi og Bertelsmann/Microsoft, som jeg tar bl.a. med LO.

Og da skulle jeg likt å visst hva det LO-møte var igjen som hu Lene dro oss med på.


For jeg husker ikke hva det var om, for jeg var ikke sånn da, som 20-22 åring, at jeg var veldig engasjert i sånne LO-saker og sånn.

Dette var bare en jobb jeg hadde, til jeg fikk utdannelsen min ferdig, jobben min på OBS, for jeg tok meg et friår, etter at jeg hadde gått et år på NHI, en datahøyskole, for å spare opp litt penger, og få pause fra kjedelige studier, siden jeg hadde gått på skole i 13 år, og det var en privat høyskole, så vanlig studielån strakk ikke til, så jeg kunne ikke ha tatt det på to år, uten jobb.


Jeg måtte bedre økonomien min, for jeg helt på bånn økonomisk, så derfor hadde jeg et jobbeår, i skoleåret 1990/91, og fikk et halvt års vikariat av Klara, på OBS Triaden, (som het Matland de første månedene jeg jobba der).


Så jobba jeg også mye det neste et og et halvt året, etter at vikariatet utløp, også etter at jeg begynte å studere heltid, høsten 1991.

Så jeg prøver å få tak i referanse, og jeg prøver å finne ut om det LO-greiene, så jeg håper dere kan hjelpe meg med ihverfall etternavna på Liss og Lene, og han høye, som var leder for Spesialvareavdelinga, på OBS Triaden, i 1991 og 92, ihvertfall.


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik RibsskogJeg sendte en e-post til NRK Østafjells, angående kåseri fra min morfar, Johannes Ribsskog
Google Mail - Til NRK Østafjells/Fwd: Påminnelse/Fwd: Kåseri av Johannes Ribsskog


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Til NRK Østafjells/Fwd: Påminnelse/Fwd: Kåseri av Johannes RibsskogErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Tue, Dec 8, 2009 at 2:03 PM
To:
02345@nrk.no


Hei,

jeg lurte på om dere har noe i deres radioarkiver, (kåseri, e.l.), fra Johannes Ribsskog, fra 1978 eller 1979.

(For jeg hørte dette på radio, i Larvik, i 1978 eller 79. Og NRK sentralt kunne ikke finne dette kåseriet i deres arkiver, så de foreslo å kontakte lokalradioen for Vestfold).


Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/10/22
Subject: Påminnelse/Fwd: Kåseri av Johannes Ribsskog
To: 02345@nrk.no


Hei,

jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar på denne e-posten ennå, så jeg sender en påminnelse om dette.


Mvh.

Erik Ribsskog---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/10/13

Subject: Kåseri av Johannes Ribsskog

To: 02345@nrk.no


Hei,

jeg driver å prøver å finne et kåseri, som min morfar, holdt på radio, i 1978 eller 79.

Så finner vi det ikke i NRK's arkiver, hverken hos NRK eller Nasjonalbiblioteket.Men jeg husker jeg hørte morfaren min på radio, en dag, før jeg gikk til skolen, da jeg gikk på Torstrand skole, i Larvik, og det var fra høsten 1978 til høsten 1979.

Men de kunne ikke finne noe sånt kåseri da.


Så da foreslo Nasjonalbiblioteket, at jeg kontaktet distriktssendingene.

Og min morfar bodde jo da i Nevlunghavn, like ved Larvik, og jeg bodde som sagt i Larvik, så jeg lurer på om det kan ha vært et kåseri, som var på Østlandssendingen, heter det vel, de programmene som lages av NRK i Vestfold, Telemark og Buskerud?


Og Nasjonalbiblioteket sa at jeg burde prøve å høre med dere, om dere visste noe om dette, om dere har dette kåseriet, og/eller andre ting, i arkivet deres, fra min morfar, for jeg vet at han var ganske ofte på radio og i aviser, blant annet i Larviksavisa Nybrott, (som er nedlagt nå), så husker jeg at han var på førstesida, da han fant noen døde svaner i Nevlunghavn, i 1978 eller 79, da.


Så jeg håper dere har muligheten til å undersøke dette!

På forhånd takk for hjelp!

Mvh.

Erik RibsskogRingte Dr. Ness i Helgeroa

Nå ringte jeg kontormedarbeider Gerd, hos Dr. Ness, i Helgeroa, på 33189910.

Hu var venninne av bestemor Ingeborg, sa hu.

Hu hadde ikke hørt noe om noe askespredning, eller hvordan de gjorde det med begravelsen til bestemor Ingeborg.

Men men.

Jeg ringte siden jeg fikk jo Dr. Ness som fastlege, i 2005, (siden min onkel Martin anbefalte meg han, siden bestemor Ingeborg hadde han som fastlege da).

Og da hadde jo frostskaden min, fra militæret, blusset opp igjen, (siden jeg bodde i en dårlig isolert hytte, på Løvås Gård, fra rundt påsketider 2005).

Så mener jeg at jeg pratet med Dr. Ness om det.

Så skal de sende e-post tilbake om det da, hvis Dr. Ness husker dette.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg fortalte også at Ellen og Martin hadde tulla en del med arv etter bestemor Ingeborg da, og at jeg ikke hadde hørt fra dem, på mer enn tre måneder fra de fikk boet.

Men men.

Fire danske kronestykker, i tivoli i København, sommeren 1978

I 1977 eller 78, så fikk jeg noen mynter av faren min, på Sand eller Bergeråsen, når jeg var på besøk der.

Så sparte jeg de myntene, i en sparebøsse.

Så var mora mi og stefaren min, Arne Thomassen, blakke.

Så lånte de myntene mine, som jeg måtte gå å kjøpe kaffe til dem for, hos Fru Landhjem, i Jegersborggate, i Larvik, i hennes kolonial.

Så maste jeg om å få tilbake de pengene.

Så sa de, at jeg skulle få de i Danmark, dit vi skulle på sommerferie.

Så fikk jeg fire danske kronestykker, i tivoli i København.

(Enda de skyldte meg 15 kroner, eller noe, tror jeg).

Så sånn var det.

Så spilte jeg på flipperspill, for to kroner, kanskje.

Så kjøpte jeg et kandisert eple, til søstra mi, for resten av pengene.

(For jeg trodde jeg skulle få mer penger, siden de skyldte meg mer, men det fikk jeg ikke).

Så sånn var det.

En dag før vel, så hørte vi en eksplosjon.

Kan baron Adeler ha dødd da?

(Som hevn fra danskene, siden jeg klagde til bestermor Ingeborg, om at danskene ikke var snille mot Norge, under dansketida, som jeg hadde lært på Østre Halsen skole, i første klasse?).

Også er det noe 'mafian'-plott, at man skal få mynter, når noen dør?

Jeg fikk en femkronemynt, da min farfar Øivind Olsen døde, av min farmor, en mynt det var jord på.

Også fikk jeg fire kronestykker, var det vel da, danske, av min stefar Arne Thomassen, på tivoli i København, sommeren 1978.

Så om det var noe 'mafian'-greier, med de her myntene, lurer jeg på nå.

Min fetter Ove, stjal jo også to tikrone-mynter, fra meg en gang, husker jeg, på slutten av 90-tallet, var det kanskje.

Var det noe 'mafian'?

Hvem vet.

Det er mye rart, ihvertfall.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Og den siste dagen vi var i Danmark.

Så skulle Arne Thormod (Thomassen), på galoppbanen, like utafor København, var det vel.

Jeg likte ikke mora mi og stefaren min så bra.

Så jeg spurte om jeg kunne få fem kroner, å spille for.

Så spilte jeg fem kroner, på en kusk som het Ole Olsen vel.

(For det var navnet på faren mins familie, Olsen).

Og da vant han Ole Olsen løpet da, så fikk jeg en god del danske sedler.

Kanskje 30-40 kroner, eller noe, i noen rare danske sedler.

Noe sånt.

Jeg sendte en purring, samt spørsmål om den siste baron Adelers død, i Danmark, i 1978, til den danske adelsforeningen
Google Mail - Oppdatering/Fwd: Angående Baronesse Magna Adeler født Nyholm og Gjedde-Nyholm-slekten/Fwd: Spørsmål angående Gjedde-slekten og min mormor Ingeborg Ribsskog født Heegaard


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Oppdatering/Fwd: Angående Baronesse Magna Adeler født Nyholm og Gjedde-Nyholm-slekten/Fwd: Spørsmål angående Gjedde-slekten og min mormor Ingeborg Ribsskog født HeegaardErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Tue, Dec 8, 2009 at 12:26 PM
To:
formand@adelsforeningen.dk


Hei,

jeg ser at jeg ikke får noe svar fra dere, enda jeg har sendt dere to e-poster.

Men det er kanskje fordi jeg er fra Norge, og Adeler adelsslekten, var norsk opprinnelig?


Jeg lurte forresten på en ting, hvis dere svarer etterhvert.

Døde baron Adeler i en ulykke arrangert av Johanitterordenen, (f.eks. den eksplosjonen som var da vi var i København, sommeren 1978), eller døde han en vanlig død.


Vet dere hvordan jeg kan finne ut om dette?

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/11/23
Subject: Angående Baronesse Magna Adeler født Nyholm og Gjedde-Nyholm-slekten/Fwd: Spørsmål angående Gjedde-slekten og min mormor Ingeborg Ribsskog født Heegaard

To: formand@adelsforeningen.dk


Hei,

nå døde dessverre min mormor, Ingeborg Ribsskog, i sommer.

Og nå har jeg fått testamente sendt fra Tingretten i Larvik.


Og der står det, at hennes tante, tror jeg det må ha vært, Magna Nyholm, var baronesse fru Holger Adeler.


Og Adeler-familien er visst utdødd i Danmark, med nevnte Holger Adeler da.

Og min mor, Karen Ribsskog, fikk Ingeborgs arv, fra disse, satt inn i et hus, i Larvik.

Og Rigsarkivet i Danmark, sa at Gjedde-familien ikke var adelig.


Men, hvis en baron Adeler, ville ha en (Gjedde) Nyholm, da må de vel ha vært fine?

Jeg får ikke dette til å passe, for det står at han 'gamle-Gjedden', var 'bondesøn', hos Thisted Museum og Årbog for Mors og Thy, fra 1970, var det vel.


Men min mormor sa det var en fin adelsslekt, etter Ove Gjedde, blant annet.

En fin, gammel adelsslekt, sa hun.

Så jeg lurer på, kan man bli baron, fra sin oldemors søster, som var gift med en baron?


For jeg er jo _ikke_ i Adeler-slekten selv.

Men jeg er i en Adelers kone, sin slekt.

Er det noe fint da?

Kan man da arve baron-titler osv., siden min mor jo fikk arven, og jeg er min mors eldste barn.


Og jeg har hørt jeg er forfulgt av noe 'mafian', så jeg hadde kanskje vært bedre stilt, hvis jeg var adelig, eller hvis jeg var baron.

Det sølvkruset jeg fikk, fra min mormor, på min 34-årsdag, forresten.


Det var et min onkel egentlig skulle få.

Men hun må ha ombestemt seg, og glemt å forrandre testamentet, for jeg fikk det ihvertfall, hun dyttet det ned i bagen min, delvis dekket av en skoeske.


Dette kruset var visst en gave fra danskekongen til min tipp-oldefar Lauritz Gjedde Nyholm, og hadde en løve med en krone, på toppen, som ble litt skadet, for noen gikk inn i bagen min, og da ble en tagg på kronen bøyd, så jeg, da jeg kom hjem.


Og da prøvde jeg å rette den tagen opp, og da brakk den av gitt.

Men men.

Men hvorfor ville danskekongen gi en så fin ting.

Jeg er litt villrede, om jeg er adelig eller baron, eller hva jeg er, så jeg håper dere kan gi noe råd og informasjon, selv om jeg er fra Norge.


Jeg sender med kopi av de sidene av min mormors testamente, hvor det står om det kruset og om Adeler-familien.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/7/19
Subject: Spørsmål angående Gjedde-slekten og min mormor Ingeborg Ribsskog født Heegaard

To: formand@adelsforeningen.dk


Hei,

jeg har noen spørsmål om Gjedde-slekten, siden min mormor, Ingeborg Ribsskog født. Heegaard,

var datterdatter av en general i Danmark, som het Anders Gjedde Nyholm, og hennes oldemor,

het Maren Gjedde.

Min mormor, som døde for noen uker siden, sa at dette var den samme slekten, som bl.a.
Ove Gjedde, fra dansk Skåne, var fra.

Min mormor døde som sagt, for noen uker siden, men jeg ringte henne, for noen måneder siden,

og da fortalte hun dette om Anders Gjedde Nyholm og Maren Gjedde, osv.

Hun var også barnebarn av industriherren Anker Heegaard, og det var nok litt problemer i den
familien, for de måtte flytte til Tyrol, på 30-tallet, etter en konflikt om jernstøperiet i Frederiksværk,

sa min mormor.

Og generalen, Anders Gjedde Nyholm, som var chef for generalkommandoen, i Danmark, i
mellomkrigstiden, han hadde også en kjent bror, som het Didrik Gjedde Nyholm, som var

internasjonal dommer, i Egypt og i Haag.

Han skulle blant annet dømme i rettsaken mellom Norge og Danmark om Øst-Grønland, men
døde noen dager før denne saken kom opp.


Min mormor ga meg en stor bunke dokumenter, etter disse Gjedde Nyholm-brødrene, på 80-tallet,
men hun ville ha de tilbake, etter et par år.

I 2004, så fikk jeg også et sølv-ølkrus, fra 1700-tallet, som hadde stått på Højris slott, på Mors,

som da var i Gjedde-familiens eie.

Dette kruset ville også min mormor ha tilbake, men jeg overhørte i 2003, at jeg var forfulgt av
noe som ble kalt 'mafian', så jeg dro til Sunderland, for å studere der, et par måneder etter

at jeg fikk det sølvkruset, av min mormor, på min 34-års dag.

Men jeg har ikke hatt anledning til å dra tilbake til Norge, så dette ølkruset, samt et brev,
fra en dansk konge, til general Gjedde Nyholm, det ligger i en bod hos City Self-Storage,

i Oslo, sammen med mitt gevær fra det norske heimevernet osv, som jeg også er medlem i.

Uansett om jeg var med i Heimevernet, så ville ikke politiet gi meg noen hjelp, hverken i
Norge, eller her i England, da jeg fortalte de, at jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av

noe som ble kalt 'mafian', etter at jeg ble forsøkt drept på min onkel Martin Ribsskogs
gård, i Larvik, i 2005, hvor jeg arbeidet noen måneder, pga. problemer med studiene
i Sunderland, siden jeg ble 'tullet med', av den norske stats lånekasse, for utdanning,

og Høyskolen i Oslo, hvor jeg studerte de første årene, av en bachelor-grad i informatikk.

Disse, Lånekassa og HiO, de saboterte mine studier, så derfor dro jeg etterhvert til
min onkel i Larvik.


Så jeg er nok altså forfulgt, av noe mafia, som også er i offentlig administrasjon, i Norge.

Grunnen til at jeg kontakter dere, er at jeg lurer på om dette kan være noe med

denne Gjedde-familien å gjøre?

At jeg ble forfulgt, fordi jeg fikk det fine sølvkruset kanskje?

Er det slik, at enkelte adelsslekter, blir forfulgt, i større eller mindre grad?


Min mormor, fortalte meg, på telefon, at denne Gjedde-slekten, skulle være en veldig
fin adelslekt, mye finere, enn disse Løvenskiold osv., sa hun, som kom til Norden,
senere.

Kan det være at Oldenburg-erne, har et horn i siden til meg, pga. dette, at dere slekt,

kom til Norden, etter Gjedde-slekten, har jeg lurt på.

Hva kan det komme av, at man blir forfulgt, bare fordi man får et slikt sølvkrus, av
sin mormor, som har en oldemor, som var i Gjedde-slekten?


Min mormor har også verdifulle malierier osv., som har hengt på Højris.

Højris, ble jo gjort om til et gotisk slott, tror jeg, fra å ha vært en gammel dansk eller
jyllandsk, herregård.


Jeg synes det var litt rart, fra en nordisk adelsslekt.

Kan Gjedde-slekten være fra goterne da?

Den løven på det sølv-ølkruset, har en krone.


Det danske riksvåpenet har jo tre løver, så jeg på internett, men jeg så at flere slekter,
hadde slike ølkrus, det var kanskje vanlig å ha en løve med krone, på de?

Min familie, i Norge, de nekter å sende meg viktige dokumenter, som vitnemål,

og attester fra arbeidsgivere, så jeg sliter med å få meg jobb nå, i England,
selv om jeg også har jobbet noen år her, hvor jeg igjen ble forfulgt, av noe 'mob?',
på arbeidet her i Liverpool, både norske og engelske, 'tullet' med meg, på jobb,

for Microsoft sin scandinaviske produktaktivering, drevet av Bertelsmann Arvato.

Så man skulle tro at det var en forbannelse i forbindelse med denne Gjedde-
familien?

Min mor, Karen Ribsskog, tror jeg også kan ha blitt tullet med, på noe slags

lignende måte.

Min far, (som jeg ikke prater mer med nå, fordi han 'bølleringte' ifjor), sa at hun
flyttet til Larvik, fordi det var for mange arbeiderfolk på Bergeråsen.


Er det noe mafia i arbeiderklassen, som elsker å plage de som er fra den gamle
adelen?

Jeg er ihvertfall ganske rådløs her.

Og min slekt i Norge, er som jeg har skrevet om på blogg, de er for det meste

noen hippier, 'junkier' og også noen er djeveldyrkere, virker det som, eller noe
innenfor illuminatiet.

Noe sånt.

Så jeg lurte på om dette med at jeg blir forfulgt, har noe å gjøre med at min mormors

fine danske familie, er dette kjent fra tidligere, at slikt har forekommet?

Er det riktig at Anders Gjedde Nyholm og Maren Gjedde, er fra den samme Gjedde-
familien som Ove Gjedde, med flere?


Jeg håper dere har mulighet til å svare på dette, og på forhånd takk for svar!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


2 attachments
img139 paint.JPG
681K
img140 paint.JPG
823K


Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive