Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Saturday, 19 December 2009

Igår var jeg i London og i Brighton, (hvor jeg var på språkreise og så ferie, fire somre, som tenåring). Her er noen videoer fra den turen

Jeg dro tidlig fra Liverpool, her er billetten forresten:

img187

(Jeg kjøpte billett, på internett, og betalte med RBS Solo-kort, forresten, og printa ut billetten hjemme, så det var bare å gå rett på bussen.

Bortsett fra at jeg plutselig fant ut at jeg måtte klippe negla mine, før jeg dro til den gamle vertsfamilien, fra 80-tallet, så jeg måtte ta taxi, til busstasjonen, i går morges, her i Liverpool, så det kosta 3-4 pund, noe jeg egentlig ikke hadde råd til, men det var litt tidlig for meg, så jeg var litt treig på badet osv. Men jeg tenkte jeg måtte jo bli rein, siden jeg skulle besøke foreldrene i den vertsfamilien, som jeg hadde i Brighton, for ca. 20 år siden da, og som jeg ikke har sett siden 1990, når det var fotball-VM, blant annet. Men men).

Man kan se at det koster £27, tur-retur London, med National Express-buss.

Det er ikke så ille, det kan man overleve hvis man er arbeidsledig.

(Ihvertfall hvis man har en husvert, (George), som glemmer å hente husleia, noen ganger, innimellom, når han er på ferie osv.

Men men.)

Men man kan se at det gjerne tar 5-6 timer med buss, mellom Liverpool og London.

Mens med toget tar det bare ca. to timer vel.

Men toget koster dobbelt så mye da, ca. 60 pund tur-retur, hvis jeg husker riktig.

(Det kosta ihvertfall 84 pund, tur-retur Brighton, med den billigste togbilletten).

Og jeg tenkte jeg måtte prøve å spare litt, siden jeg var arbeidsledig.

Det er litt dårlig plass til beina, på de bussene.

Så heldigvis, så fikk vi en halvtime pause, på et sted som het Norton Canes, så jeg fra bussen, på et skilt.

Og det stedet, så jeg jeg på Google Maps her nå nettopp, det er like ved Birmingham.

Selv om jeg ikke skulle ha trodd det, for det virka som et litt øde landeveis-sted, først for meg, og Birmingham er jo Englands nest største by, men det kunne ikke jeg merke, da jeg var i Norton Canes, ihvertfall, syntes jeg.

(Men jeg var litt trøtt da, det var litt tidlig for meg).

Men men.

Jeg måtte strekke litt på beina, men jeg måtte jo finne på noe å gjøre, på den halvtimen vi hadde der, så jeg prøvde å spille et pund, på Elvis-maskinen.

Og da vant jeg faktisk 20 pund, enda jeg bare spilte en gang!

Så det kom veldig bra med, for meg som er arbeidsledig, det er helt sikkert.

Her er mer om dette:PS.

Da måtte jeg også ta med en sånn brosjyre, sånn at jeg ikke skulle bli spilleavhengig.

(Den brosjyra brukte jeg også som notat-ark, da jeg var hos han litt eldre kælen, eller karen, som nå bodde i huset til Rick og Tina Hudson, siden han sjekka telefonkatalogen, om han fant telefonnummeret dems, (i en sånn lokal telefonkatalog).

Og da skreiv jeg opp hus-nummeret, 112, mens jeg stod der, (og han karen kikka i telefonkatalogen, etter Rick og Tina Hudson da), bare sånn at jeg skulle huske hvor jeg hadde vært).

Så sånn var det.

Her er mer om dette:

img188

img189

Engelskmenna finner ut av det, de har bare en sånn brosjyre, ved spilleautomatene.

Istedet for Trond Giske, som lager et veldig innvikla system, som vel kanskje få skjønner, i Norge, med detaljkontroll av spillerne vel.

Men men.

Så i Norge, så har man bestemor-staten, eller hva man skal kalle det.

Det står også i den brosjyra, at 'In advance of playing you should set strict limits on how much you will spend'.

Og de tinga som står i den brosjyra, det har vel egentlig jeg lært meg, fra kronespill-spilling, som guttunge i Larvik, og fra spilleautomat-spilling, på språkreise i England, mm.

(Og faren min var også en ivrig roulett-spiller, så allerede som guttunge, så hadde jeg stått på Kiel-ferga, og sett på at faren min spilte ordentlig roulette.

Og faren min kjøpte sånn roulette-spill, på slutten av 70-tallet vel, så vi spilte noen ganger roulette, i stua til Ågot, blant annet, meg og faren min og onkel Runar.

Men faren min ble sur, for jeg krevde at han måtte gi meg et mynt-sett eller noen utenlandske penger, siden jeg vant mye på roulette.

Og da måtte jeg mase mye, for å få det.

Men men, jeg ble vel oppildna av rouletten da, og syntes at det var spennende.

Noe sånt).

F.eks. en gang da jeg og Magne Winnem, dro med danskebåten, fra Larvik til Fredrikshavn, da fulgte jeg det rådet, ovenfor.

Da ble jeg enig med Magne, at vi kan spille roulette, (som var litt 'skummelt' da, for i Norge så hadde vi vel bare spilt kronespill), men vi skulle ikke spille bort mer enn hundre kroner, og det var det. Hvis vi gikk tom for penger da, så skulle vi slutte å spille. Og det gjorde vi, så da hadde vi fortsatt penger til å kjøpe noe i Danmark og, vi blakka oss ikke helt på roulette, samtidig som vi hadde spilt roulette da, med ti-kroners innsats, som var litt som å være i Las Vegas, for oss folka fra Norge.

Noe sånt.

Selv om jeg overdriver litt nå, så fikk vi ihvertfall råd til å både spille roulett, og til å feste på båten, men det er mulig vi ikke gadd å handle noe i Danmark, vi var der kanskje mest for å prøve å sjekke damer, og handle på tax-freen, og for å ha noe å finne på.

Vi var vel på ihvertfall tre dansketurer, mener jeg å huske, (for Magne fikk de dansketurene veldig billig, for han hadde en eller noen få aksjer, i det firmaet, som eide Larvik Line da).

Men men.

En gang var Andre Willassen også med, og alle de tre turene var vel fra Larvik, tror jeg.

Men men.

Så jeg ble nesten lei av dansketurer, etterhvert, for både mora og faren min pleide også å dra til Danmark.

Og jeg var jo fra Larvik, så jeg fikk lov å dra aleine til Danmark, med Petter Wessel, da jeg var tenåring.

Så jeg og Kjetil Holshagen, vi dro på et par dansketurer, mens vi fortsatt gikk på ungdomsskolen vel.

Og en gang var også søstra mi med, husker jeg, og også mora mi.

Det var vel meg og Kjetil og Pia og mora mi, tror jeg.

Så jeg lurer på om ikke også Kjetil Holshagen traff mora mi en gang, hvis ikke jeg blander dansketurene nå.

Men jeg var ihvertfall på så mange dansketurer, under oppveksten, at en gang David Hjort, spurte om jeg skulle være med på dansketur, da jeg var butikksjef på Rimi Nylænde, så droppa jeg å være med, for jeg hadde ganske mye å gjøre på jobben osv., så jeg stod over det gitt.

Så det er ikke sånn at jeg ikke var ansvaret mitt bevisst, da jeg jobba i Rimi, jeg ofra egentlig mye av 'orken' min, som butikksjef, og jobba ihvertfall en god del overtid, så på kveldene og i helgene, så satt jeg ofte hjemme foran PC-en, bare for å hente meg inn igjen, jeg jobba ofte hardt og det var stress på jobben ofte, så på en god del fridager, så satt jeg bare hjemme og slappa av.

Sånn som Irene Ottesen, tidligere butikksjef på Rimi Bjørndal sa det, at hu fikk det hu trengte, av det sosiale, fra jobben.

Og det var også litt sånn, at jeg prata alltid med masse ansatte, kunder og selgere, og Rimi-sjefer, på jobben, så på fritida, så var det digg ofte, å bare slappe av, for å komme seg igjen, fra alt Rimi-maset og stresset.

Det er ihvertfall sånn jeg husker det nå.

Så sånn var det.

Så selv om jeg hadde få gode venner, så var ikke det et så stort savn, for jeg hadde kjente på internett, og jeg omgikks mye folk, på jobben, så så lenge jeg møtte folk på jobben, (som kunne være slitsomme og litt dumme kanskje), men ihvertfall på internett, så overlevde jeg det, at jeg ikke hadde så mange gode venner, som oppførte seg hyggelig da.

(For jeg synes ikke, når jeg tenker tilbake, at f.eks. søstra mi og Magne Winnem, var så veldig hyggelige personer.

De var veldig sånn strenge og myndige, eller hva man skal si, begge de to.

Og de to hadde jeg en god del med å gjøre.

Men det var en befrielse å få internett, for de to var ikke noe hyggelige.

Men jeg ble kjent med og chatta med folk på internett, som ikke hadde den strenge og myndige tonen, som oppførte seg mer vennlig og hyggelig da, så det var en befrielse for meg å få internett, det er helt sikkert, sosialt sett, og jeg leste også mye nyheter og fotball-nyheter osv., så det var artig når internett kom, husker jeg at jeg syntes, i 1996, var det vel jeg fikk det, det er helt sikkert).

Men men.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg tok masse bilder på turen, men Photobucket virka litt treigt nå, tidligere i kveld, da jeg prøvde å laste opp bildene, så derfor skriver jeg om mobilvideoene først, (siden YouTube funka som vanlig, mens Photobucket sleit da, som sagt, ihvertfall på min PC).

Men men.

Jeg tenkte først at jeg skulle dra rett til Brighton, så jeg kjøpte noen billetter til Brighton, på en maskin, på Victoria Station.

(Hvor jeg betalte med Solo-kortet mitt, fra RBS igjen da).

Jeg får scanne den billetten da.

PS 3.

Det er ikke alltid, at kontrollører skal ha billetten din, så her er noen av de billettene, som jeg hadde i lommeboka, og sikkert i noen lommer og sånn, for det blir mye billetter, når jeg kom hjem idag tidlig:

img190

PS 4.

Jeg hadde ikke helt bestemt meg, om jeg skulle dra rundt i London litt.

Jeg kom til Victoria station, og spiste på McDonalds, siden jeg ikke har så bra råd.

Og da tenkte jeg, at jeg drar rett til Brighton.

Men, det var mye avlyste tog, for det var snøvær faktisk, i England, igår.

Så jeg orka ikke tanken på å stå og vente i en time, og så stå på et overfylt tog, i over en time, så jeg kjøpte meg dagskort med undergrunnen.

Jeg kunne tatt buss helt til Brighton, men da måtte jeg ha sitti i ni timer, eller noe, på den trange bussen.

Og jeg klarte såvidt å gå av bussen, idag morges, etter seks timer, fra London til Liverpool, for jeg har ganske lange bein, og jeg fikk vondt i knæra, siden jeg ikke fikk strekt ut beina ordentlig, der jeg satt.

Så ni timer på buss, for å dra til Brighton, det syntes jeg var litt mye.

Selv om jeg kanskje hadde spart fem eller ti pund, på billetten.

Så derfor brukte jeg heller de timene jeg sparte, på å se meg litt rundt i London igjen.

Jeg dro til St. Simeons Hotel, i Kensington, hvor jeg bodde, både i 2003 og 2005.

Og jeg gikk til den puben, ved Glouchster St. undergrunns-stasjon, hvor jeg hørte at folk banna, fordi jeg gikk for mange ganger forbi puben, i februar 2005, etter at jeg dro til London fra Sunderland, etter at studiene mine i Sunderland gikk i vasken, grunnet krøll med studielån og HiO.

Jeg gikk også på den Sainsbury-butikken, som er så stor og kul, at den til og med har egen Starbucks-cafe, som jeg la merke til, at noen nevnte, i 2005.

(Selv om jeg aldri har kjøpt noe på Starbucks, for kaffe for meg, det er liksom termos og vafler og sånn, litt sånn kjedelig.

Men men).

Jeg spurte, på St. Simeons hotel, om sjefen var der.

For jeg fikk en sånn kredittnota, for jeg betalte for et par dager for mye der, når jeg dro fra London, med fly, i februar 2005, før jeg endte opp i Amsterdam, for British Airways, på Heathrow, sa at de bare hadde billetter til enten Amsterdam eller Paris.

Så da hørtes Paris litt kjedelig ut, så da valgte jeg Amsterdam gitt, hvor jeg vel havna et stykke ut i februar 2005 da.

Etter at jeg overhørte at noen var etter meg, i London.

Folk så rart på meg og sånn, så noe foregikk der, merka jeg, jeg hørte også at folk snakka utafor døra mi, på hotellet da.

Men han sjefen var ikke der, for jeg lurte på om jeg kanskje kunne fått den kreditten likevel.

Selv om kredittnotaen, ligger på Løvås Gård, i Larvik, hos onkelen min Martin, som ikke vil sende meg tinga mine.

Men sjefen var ikke der, og jeg forklarte, men han som jobba i resepsjonen da, tilbudte meg ikke å få kreditten da.

For da kunne jeg ha blitt natta over.

For den National Express-billetten, den var nemlig 'amendable', dvs. at den var mulig å om-booke, hvis jeg har forstått det riktig.

Så hvis jeg hadde fått kreditten min, på det hotellet, (hvis han sjefen hadde huska meg. For jeg hadde to kofferter, men la igjen den ene, for å prøve å ikke bli kjent igjen, siden jeg hadde hørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian', som kanskje også er i London, tenker jeg nå, kanskje muslimsk mafia, for jeg merka at ihvertfall en muslimsk kar, stod og kikka på meg, i London, ved Ravenscourt Park, mens han prata i mobilen, og egentlig skulle ha gjort noe jobb, som å tømme søppelkasser, eller noe. Hm.).

Men jeg fikk ikke kreditten min, så da bare ønska jeg God Jul, siden de hadde pynta så fint til jul der.

(Se bilder som jeg skal laste opp seinere).

For da kunne jeg gått på en club i London, Nr. 13, eller noe, i Gerrard St. vel, som jeg var mye på, (eller to kvelder ihvertfall), sommerferien 2003, og jeg ble kjent med en afrikaner, eller noe, som var dørvakt der, og som kjente folk fra Norge osv.

Så det var litt kult.

For der var det også norske folk, og ei islandsk dame, husker jeg, som jeg ble litt kjent med.

(Det er et sted det er lett å bli kjent med folk da).

Så jeg festa og drakk og prata fælt der, i en kort sommerferie jeg hadde, i London, sommeren 2003, husker jeg, for da ble det for mye Rimi og HiO, så da var det artig å komme seg litt til England igjen, siden da hadde jeg ikke vært i England, siden 1990, så da var det artig å få litt forrandring igjen, det er helt sikkert.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Jeg tok med en brosjyre fra det hotellet og, (St. Simeons Hotel, i Kensington), så jeg skal se om jeg finner den.

Vi får se.

PS 4.

Her er den brosjyra jeg tok med fra St. Simeons Hotel.

Bare for moro skyld, eller for å se hva det var.

Kanskje det var noe jeg kunne skrive om på bloggen.

Jeg har ikke fått lest den brosjyra enda, så jeg får se hva det står der seinere.

Men det er om nyttårs-fyrverkeri og parade i London da.

Så jeg får lese den brosjyra seinere vel, når jeg har fått oppdatert bloggen.

Vi får se.

Her er den brosjyra ja:

img191

PS 5.

Så tenkte jeg det, at jeg fikk dra til det hostellet, Globetrotter In, som jeg bodde på, før jeg flytta over til St. Simeons Hotel, i 2005, (for jeg syntes jeg hørte at folk prata dritt om meg, bak ryggen, på hostellet, så derfor flytta jeg ut, enda jeg hadde vel noen dager tilgode der og.

Så jeg tenkte, at kanskje de hadde meg registrert i systemet enda, på dataen, så kunne jeg kanskje få en kopi av kvitteringen, for da jeg bodde der.

Og kanskje ta noen bilder derfra, for det var et veldig kult hostell, med kino fult av saco-sekker, til å sitte i, en liten butikk med pizza osv., internett-rom, bar/diskotek, og biljard og to tv-rom, og treningsrom, til og med.

Sentralt midt i Hammersmith, Ravenscourt Gardens, ved Ravenscourt Park.

Og det kosta bare 15-20 pund, pr. natt, å bo der.

Men man bodde på et sånt felles soverom, nesten som i militæret.

Men det var nesten bare amerikanere og italienere og utenlandske turister der da.

Så det hostellet, tror jeg må ha vært et av de kuleste i verden, sammenlignet med hvor mye det kosta å bo der.

Jeg hadde jo nettopp fått godt over 100.000 i studielån.

Men jeg ville ikke sløse de pengene, så derfor flytta jeg inn på et hostell da, i London, istedet for å bo på hotell, mens jeg leita etter leilighet og jobb da, i London.

Før jeg overhørte mye rart i Kensington og på Harrods, til og med, så jeg dro til Amsterdam istedet da.

Så sånn var det.

Så jeg tok undergrunnen til Hammersmith da.

Hvor jeg prøvde å finne den butikken, hvor jeg kjøpte meg min første engelske mobil, da jeg bodde på det hostellet, Globetrotter In, i februar 2005, da jeg tok toget, med to kofferter fra Sunderland, fra Newcastle, hvor jeg tok drosje til fra Sunderland, for jeg var litt flau, siden jeg avbrøt studiene mine i Sunderland.

Men det viste seg at det hostellet i Ravenscourt Gardens, det hostellet var lagt ned nå da, fortalte en fastboende og høflig kar der, som gikk forbi meg, mens jeg leita etter hostellet der da.

Men men.

Men først så leita jeg etter den mobilbutikken, (som jeg ikke fant), men jeg fant en morsom katte, som noen hadde putta i en pose, i en postkort-butikk, så de London-folka er ikke så snille alltid:Så gikk jeg for å finne hostellet, som er ca. 10 minutter å gå vel, fra Hammersmith t-bane stasjon.

(Selv om det også finnes en Ravenscourt Road eller Park undergrunnstasjon, men den er litt bortgjemt, så jeg synes det er greiest å finne fram fra Hammersmith da.

Men men).

Men jeg hadde ikke vært der, siden 2005.

Så jeg surra litt på veien, og gikk innom parken, hvor det viste seg at det var fullt av artige ekorn, som jeg ikke så der, i 2005, for da gikk jeg langs hovedveien, og bare forbi parken, den drøye uka jeg bodde på hostellet der, Globetrotter In da.

Her er mer om de ekornene, i Ravenscourt Park:PS 6.

Så fant jeg ut etter å ha gått lenge rundt der og leita da, at det hostellet var stengt.

Jeg ringte til og med 118 118 fra en telefonboks, men de ville ikke si gateadressen.

Men en vennlig brite, i slutten av 20-åra kanskje, som gående forbi, han fortalte meg det, at bygningen stod der enda, men hostellet var stengt.

Og den gata hadde jeg gått gjennom allerede da.

Så da bare tenkte jeg at jeg hadde rota nok rundt der, og fikk se å komme meg til Brighton da.

Så da gikk jeg til Hammersmith igjen, (for jeg fant ikke den nærmeste undergrunns-stasjonen, som vanlig.

Så tok jeg undergrunnen til Victoria, og et tog til Brighton.

Da var egentlig ikke min billett gyldig.

For jeg hadde en billett-type, som heter 'off peak', som egentlig bare er gyldig, utenom rushtiden.

Men da var klokka ca. 16 eller nærmere 17, så da var det egentlig rushtid.

Men jeg spurte i informasjonen, om det var greit at jeg brukte den billetten, siden det hadde vært avlysninger, og de sa at det var greit, og at det var spor 16-19, selv om en uhøflig kone, begynte å avbryte meg hele tida, da jeg spurte om det med billetten.

Men men.

Så gikk toget til Eastbourne, eller noe, akkurat da, og da så jeg at det stod Hove og Shoreham, som er like ved Brighton.

Så jeg trodde det toget stoppa i Brighton og.

Men det gjorde det ikke.

Så da måtte jeg gå av toget på Gatwich Airport da, og ta det neste til Brighton, som kom ganske kort tid etterpå.

Så gikk jeg litt rundt i Brighton, og så på piren osv. da.

Og på kinoen der, jeg traff hun Sari Arokivi, fra Finnland, sommeren 1989, da jeg var på ferie i Brighton aleine.

Men den baren var flyttet nå da, virka det som, så den fant jeg ikke.

Så det var ikke sånn, at det at Rick og Tina hadde flytta, var den eneste forrandringen, i Brighton, siden 1989, for 20 år sida, de hadde også bygd om Odeon kinoen, virka det som.

Og skifta navn på diskotekene Top Rank og Pink Coconut, hvor jeg var mye, siden det var språkreise-diskotekene.

Pink Coconut, høres litt tvilsomt ut, men der husker jeg at jeg rota med hu Sari Arokivi.

Og da var en av de engelske lærerne henne der, mener jeg, og han gjorde et poeng av, at jeg måtte passe på henne, for hun var en fin jente.

Og det var hun vel også, så vi satt i en sofa, var det vel, og klinte da, husker jeg, på Pink Coconut.

Hun var nok litt skuffa over meg, siden jeg ikke var sånn at jeg ville feie over henne inne på doen på Burger King, hvor hun fulgte etter meg, husker jeg, den dagen jeg møtte henne og venninna, i baren ved Odeon kino, (jeg skulle egentlig ned på piren og møte to italienske damer, som jeg møtte litt tidligere, på Churchill Square. Men hadde litt tid til overs da, så jeg dro innom baren på Odeon, på veien, for å bruke litt tid da), og sa at 'I can go in here', om doen på Burger King, var det vel, ihvertfall en burger-resturant, som stengte akkurat da, så noe personale kom inn, og jagde oss ut, jeg skulle bare pisse jeg da, for vi drakk oss ganske fulle, i baren på Odeon da.

Så gikk ikke bussene, av en eller annen grunn, og hu Sari visste ikke veien, når hu tok toget, så jeg måtte gå av på Southwick togstasjon, og vise henne hvor skolen hennes lå, som var på Soutwick Community Center, hvor jeg selv gikk på språkskole, sammen med Øystein Andersen, tremenningen min, med flere, i 1988, altså sommeren et år før.

Så jeg og hu Sari, vi bare klinte mye, for jeg viste henne at jeg hadde et eget soverom, men hu virka ikke så hypp på ligge der, den siste dagen, jeg var i Brighton, hun rynka litt på nesa vel.

Det var det rommet jeg var i, hos han kællen, i Shoreham, på fredag, hvor han hadde gjort om til en slags stue nr. 2.

Det var der hu Sari ikke likte å se sengene.

(For jeg hadde hele rommet aleine, men det stod vel to senger der, tror jeg).

Så hu prøvde å dra med meg til stranda i Brighton, på finsk EF-språkreise-kurs fest, hu ville ikke feste hos vertsfamilien.

Men jeg syntes at jeg måtte feste hos vertsfamilien, for de hadde en fest for meg der.

Så det siste jeg så av henne, (etter at vi var sammen ca. en uke vel), det var da jeg fulgte etter henne til toget.

Så sa jeg, at vi 'had some fine time'.

Og da holdt vi rundt hverandre da, mens toget venta.

Og ingen maste, så toget bare stod der i flere minutter og venta på hu Sari da.

Så jeg var vel ihvertfall forelska, tror jeg, ihvertfall så syntes jeg hun var fin, som han ene engelske læreren hennes, sa vel, på det diskoteket, Pink Coconut.

Og vi må vel sies å være kjærester, for vi traff hverandre, hver dag eller kveld, i nesten en uke vel.

Så jeg har vært sammen med en fin dame, med pene grønne øyne, husker jeg, i Brighton, i 1989, husker jeg ihvertfall.

Så om jeg ikke akkurat har vært sammen med noen fine damer i Oslo, så var jeg ihverfall sammen med en fin dame i Brighton en gang, tror jeg at jeg kan si ihvertfall.

Så sånn var det.

Skal jeg se om jeg finner de sangene jeg mener å huske at jeg og hu Sari hørte på, mens vi satt og rota vel, på det utestedet, Pink Coconut.

Vi får se.

Bare noe jeg kom på.

Men jeg hadde jo vært i Brighton, også sommeren 1985, med STS Språkreiser, forresten, og sommeren før, med EF Språkreiser, så jeg var kanskje ikke så hypp på å drive å tulle for mye, på doen på Burger King osv., siden jeg følte meg ganske hjemme i Brighton egentlig da.

Det var sånn at jeg hadde postkort med bilde av Brighton på osv., på veggen foran skrivebordet mitt, i leiligheten jeg bodde alene i, i Leirfaret 4B.

Postkort som jeg nok må ha kjøpt i 1985 kanskje, men som jeg hang opp i 1986 kanskje.

Hvis jeg ikke kjøpte de i 1988 da, det er vel også mulig.

Hm.

Vi får se.

De sangene ja.

Vi får se om jeg klarer å finne de.

PS 7.

Her var de to sangene jeg husker, fra da jeg var med hu Sari, på det diskoteket den gangen, Pink Coconut, i Brighton, sommeren 1989, altså for mer enn 20 år siden:

PS 8.

Sommeren 1989, når jeg var på en ca. ukes ferie, i Brighton, da skjedde det mye forresten.

Hu Siri Rognli Olsen, som jeg anmeldte for voldtekt, i leiligheten min, på Abildsø, i Oslo, som skjedde påsken 1990, hun traff jeg på Breamar, der hvor jeg kjøpte den skjell-sjokoladen, til hu Tina Hudson, mora i vertsfamilien, i Shoreham da.

Så da traff jeg hu Siri Rognli Olsen og to venninner, på den samme overfarten da, og festa med de, en eller to kvelder vel.

Vi dro på kino, og så Dangerous Liasons vel, på båten, og hu Caroline, eller hva hu heter, som var så Alarm-fan, fra mjøsregionen, hu hadde huet sitt på skuldra mi, under kinoforestillingen da, uvisst av hvilken grunn, for jeg rota ikke med henne, eller noe.

Men men.

Bare noen ting jeg kom på, jeg har visst litt klisterhjerne ja, som enkelte klager på.

Men men.

PS 9.

Hu Sari Arokivi, hu var så full, den første kvelden, som jeg traff henne.

Men seinere så klagde hu på at jeg røyka osv.

Så hu merka ikke det, da vi klinte første kvelden, sa hu, men seinere, så sa hu at hu ikke likte at jeg røyka, når vi klinte.

Så det var kanskje etter at jeg traff henne, som jeg begynte å bli nøyere på dusje og pussa tenna hver dag osv.

Siden jeg hadde jo vokst opp aleine, fra jeg var ni år, så det hendte vel, at jeg slurva litt med sånne ting, og ikke skjønte hvordan jeg skulle bruke ting som deo og hårgele osv., men bare improviserte litt.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

PS 10.

Her er hun Sari Arkovi da.

Hun gikk på ballett, i 1989, men hun fortalte meg, da vi satt var en kveld på stranda, at hu ikke kunne jobbe som ballettdanserinne, for hun hadde for brede hofter, sa hun.

Hun hadde veldig pent ansikt og pene grønne øyne, og pent smil vel.

Men hun kunne kanskje hatt litt større pupper, det er mulig.

Men hun var veldig pen og vakker, så man kunne nesten ikke klage, syntes jeg.

Men men.

Her er mer om henne, nå jobber hun som ballettinstruktør, for barn.

Jeg har prøvd å kontakte henne, og sendt e-post til jobben hennes, men hun har ikke svart.

Hun sendte meg et postkort en gang, da jeg bodde på Abildsø, skoleåret 1989/90, da hun var på klassetur til Sverige, men etter det så har jeg ikke hørt noe.

Så hun er vel sur på meg for et eller annet da.

Hvem vet.

Men hun har ikke sagt noe om at hun er alvorlig sur på meg for noe.

Hm.

Hvem vet.

Jeg var jo fra Berger jeg da, og var vant til å gjøre ting som å kjøre båt og skyte med luftgevær og spille fotball osv.

Så jeg var kanskje litt for tøff for henne.

Hun var fra der hvor flyplassen er, ved Helsinki, Vantaa vel, som vel er en snobbete del av Helsinki, tror jeg.

Så hun var kanskje som en Oslo Vest-jente, mens jeg var fra et sted, litt i utkanten, som Berger.

Så hun hadde kanskje passa bedre sammen med en kar fra Bærum eller Oslo, eller noe, det er nok mulig.

Så sånn er nok det.

Men men.

Her var mer om henne ja:

sari arokivi

PS 11.

Her er hun Sari Arokivi, som vel er 37 eller 38 år nå, (for hun var vel et år yngre enn meg, tror jeg).

Jeg mente å huske at hu hadde lyst hår jeg da, men det var kanskje mørkt.

Hun hadde ihvertfall veldig pene, grønne øyne, det husker jeg enda.

Så sånn var det.

Her er mer om dette:

sari arkoivi bilde

http://www.tost.fi/opettajat/sari_arokivi/

PS 12.

Så dro jeg til Shoreham.

Men, jeg dro med en buss, som gikk til Worthing, så jeg klarte å gå av på feil holdeplass.

Så jeg måtte spørre om veien til togstasjonen da.

(For Gordon Rd., ligger like ved togstasjonen).

Jeg dro innom videobutikken, i Shoreham.

Der tremenningen min, Øystein Andersen, aka. ØA, leide 4-5 VHS-filmer, den siste dagen vi var på språkreise, i 1988.

Hvis det ikke var siste dagen av ferien, i 1990.

En av de.

(Jeg lurer på om ikke jeg også tulle-leide en film, og tok den med til Norge, bare for å være med på det, og ikke være en kjedelig kar).

Men men.

For Rick og/eller Tina, hadde forklart Øystein om den videobutikken da.

Så han tok et sånt leie mange video-filmer, og ta de med til Norge triks.

Enda dama i videobutikken sa, 'you wont fool me, will you boys'.

Noe sånt.

Så vi var ihvertfall fortsatt tenåringer, til vårt forsvar.

Jeg slutta med alt sånt, da jeg flytta til Oslo, høsten 1989.

(For jeg ville ikke ha problemer med politi, eller noe, for å ha stjålet en videofilm, eller snike på trikken, eller noe.

Det så jeg på som barnslig, og noe jeg burde prøve å heve meg over, og heller prøve å ha kontroll over økonomien.

Det gikk heller dårlig, det første året.

Men det var kanskje fra sommeren år 1990 da, som jeg begynte å tenke sånn, i Oslo, at jeg skulle slutte å snike på t-banen, og butikktyveri, det slutta jeg vel med, før jeg flytta til Oslo, jeg kan ikke huske at jeg har stjålet noe, i noen butikker, etter at jeg flytta til Oslo.

Selv om jeg pleide å gjøre det når jeg var hos mora mi i Larvik, blant annet, i begynnelsen av tenårene, fordi jeg kjeda meg, eller for spenningens skyld, var det vel.

Men det slutta jeg med, før jeg ble myndig, for da syntes jeg det var på tide og vokse av seg sånne uvaner, vil jeg kalle det, fra oppveksten da, og heller bli litt mer moden.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Det kan ha vært en annen videobutikk vi lurte og, jeg og Øystein, det skal jeg ikke si sikkert.

Men her er ihvertfall den videobutikken jeg dro innom, i Shoreham, så skal jeg ikke si hundre prosent sikkert, at det var den jeg og Øystein lurte, for ca. 20 år siden, men en videobutikk i Shoreham, var det ihvertfall at vi lurte sånn, kom jeg på.

Så sånn var det.

Her er mer om dette:

img192

PS 13.

Her er endelig bildene fra London og Brighton, siden Photobucket virker litt raskere nå.

Jeg har også en gammel laptop, som jeg skriver på, fra 2005, som går ned, noen ganger, hvis arbeidsoppgavene blir for slitsomme, som å laste opp 100 bilder på Photobucket, f.eks., så akkurat det kan noenganger ta litt tid.

Så jeg får prøve å få meg en jobb her, tror jeg.

Så sånn er nok det.

Her er mer om dette:

Jeg sendte en ny Facebook-melding til ei i det moderne hekse-nettverket til tanta mi Tone Løff Olsen og Cecilie Hyde og Monica Lyngstad, og de


Hei,

Mellom Katherine Vik og DegErik Ribsskog 18. desember kl. 00:50

var det du som var med meg og søstra mi, til Last Train, en gang.


Da jeg jobba på OBS, og skulle på jobben dagen etter.

Så var det en kar fra NHI der også.

Og du bodde sammen med hu venninna di, på Grønland, som jeg dro til, da søstra mi ikke kom hjem, på 4-5 dager, vinteren 1993/94.


Stemmer?

Jeg prøver egentlig å få tak i hu Siw som bodde sammen med Monica og søstra mi, i Christies gate.

For søstra mi sa at hu hadde blitt schizofren.

Og hu Siv var og besøkte meg, da jeg studerte ved University of Sunderland, jula 2004, så jeg tenkte jeg bare måtte sjekke hva som skjedde.


Men jeg er ikke på talefot med søstra mi, av forskjellige grunner, så har jeg kutta ut hu.

Så nå famler jeg litt i blinde, for jeg husker ikke hva hu Siw, fra Røyken og Sunderland, heter til etternavn, engang.


Men jeg tror faren var en sånn lur oppfinner, fra Røyken, men at foreldra var skilt, eller noe?

Noe sånt.

På forhånd takk for svar, ihvertfall.

Mvh.

Erik RibsskogKatherine Vik 18. desember kl. 18:39 Rapporter

Næ, det va'kke meg, sorry, kan'ke hjelpe deg. Lykke til. eller noe sånt.
Erik Ribsskog 19. desember kl. 11:19

Du har også fått deg nytt Facebook-profil bilde, ser jeg, med et bilde av et barn i bakgrunnen på.


Du byttet noen timer etter at jeg kontaktet deg.

Er det noe hekse-triks for å få meg til å se pervo/pedo ut, og få noe mob til å angripe meg eller.

Fra noe moderne hekse-nettverk, med tanta mi Tone Løff Olsen, Monica Lyngstad og Cecilie Hyde.


God Blokksberg-aften da.

Eller noe sånt.

Erik RibsskogJeg sendte et par nye Facebook-meldinger til hu Elisabeth Boyle, fra Drammen og Australia


Hei,
Erik Ribsskog 18. desember kl. 00:57

var det du som vanka mye hos søstra mi og Siw og Monica Lyngstad, i Christies gate, i 92/93, da jeg var i militæret.


Så sov jeg på sofaen.

Så kom du i slåbrokken, og spurte om jeg skulle ha te, så glemte du at jeg ikke skulle ha melk i.

Så banna du.

Og hu Monica sa at jeg godt kunne være igjen der, når dem gikk.


Og du skulle være der enda, sammen med ei ung venninne du hadde fra Sverige vel.

Bare lurte om det var deg, for jeg hørte at søstra mi plutselig sa at du hadde forsvunnet til Australia.

Men men.

Mvh.


Erik RibsskogElisabeth Boyle 18. desember kl. 12:45 Rapporter

Joda, det kunne nok ha vært meg. Men det var da så fælt til detaljert hukommelse du har? Håper livet går bra for deg.
Erik Ribsskog 19. desember kl. 18:33

Hei,

ja, jeg var i infanteriet det året skjønner du, i knappetelt på øvelse en god del av tida, med bare karer.


Så det ble litt forrandring for meg, å i enkelte helger plutselig være på besøk på et sted det bare bodde unge damer, på Øvre Grunerløkka, så derfor husker jeg det her.

Var det du som vanka med søstra mi og Cecilie, i Drammen?


Også spurte du dem om de hadde savna deg, når du var i Sverige, også hadde søstra mi vært litt uhøflig å sagt at de hadde savna det gode humøret ditt?

Eller husker jeg feil nå.

Var det du som bomma en bit av en baguette av meg, på cafe Lyche, det året jeg gikk på Gjerdes VGS?


Hva gjorde du i Sverige forresten, og hvorfor dro du til Australia, er du egentlig fra Australia siden du heter Boyle?

Jeg bor i Liverpool, siden familien min i Norge prøvde å få meg drept, så jeg bodde de første ukene her i byen, på hostell, for jeg var flyktning, (det derfor jeg kontakter deg og andre fra gamle dager, for jeg prøver å skjønne hva som foregår, defor har jeg gått gjennom mye av hva har skjedd i gamle dager, i bakhue, og derfor husker jeg sånne ting, som det med teen, som du tulla med).


Så jeg har møtt en del folk fra Australia og New Zealand, her i Liverpool, i 2005, da jeg bodde på hostell her i byen, forresten.

Men men.

Takk for svar ihvertfall!

Mvh.

Erik Ribsskog
Erik Ribsskog 19. desember kl. 11:05

Hvorfor har du på deg sykkelhjelm på det nye profilbildet ditt da.


Prøver du å se ung ut eller?

Hu Kelly Hudson, fra Brighton, fikk også seg nytt profilbilde, med en kjole som fikk henne til å se ung ut, da jeg kontaktet henne på Facebook.

Er det noe illuminati/heksevirksomhet eller?


Erik Ribsskog

PS.

Jeg lurer på om det kan være tanta mi Tone, fra Bergeråsen.

Som ikke likte at jeg ikke ga henne nok oppmerksomhet, (siden hu er gift med onkelen min).

Også tuller hun med meg, og skal ha det til at jeg bare liker unge jenter.

Fordi at hu tante Tone er såra.

Også er hu i noe slags moderne hekse-nettverk kanskje.

Er det noe sånt som foregår.

Hvem vet.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Jeg sendte en ny e-post til Høyre, angående medlemskap der
Google Mail - Innmelding i Høyre


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Innmelding i HøyreErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Sat, Dec 19, 2009 at 5:49 PM
To:
Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>


Hei,

det hørtes bra ut at jeg hadde forstått politikken riktig, og at Høyres politikk bygger på respekt for enkeltindividet, for det synes jeg det er litt mangelvare på, i dagens samfunn, i Norge, og jeg også er enig i det, at et samfunn består av enkeltindivider, som har universelle rettigheter etter grunnloven, blant annet, så derfor er det logisk og fornuftig, synes jeg, at staten og andre burde respektere folks rettigheter.


Jeg er flyktning i England nå, som jeg kanskje skrev, (siden jeg har overhørt i Norge at jeg er forfulgt av noe 'mafian', hva nå det egentig er, for det vil ikke politiet svare på).


Men men.

Min adresse er:

Erik Ribsskog
Flat 3
5 Leather Lane
Liverpool
GB-L2 2AE
Storbritannia

Og telefon, (fastlinje), er +44 151 236 3298.


Jeg har jo gått på kurs hos dere, må man vel nesten kalle det, og lært hva konservatisme er osv., hos Unge Høyre, i Oslo, i 1991, som tidligere skrevet, og har alltid pleid å lese en eller flere aviser eller nettaviser hver dag, og fulgt med på nyhetene, så jeg kjenner litt til politikk og samfunn osv., fra før og, selv om jeg ikke har drevet så mye aktivt med det, så det er ikke noe jeg bare har funnet på nå plutselig, at jeg sympatiserer med politikken til Høyre, bare sånn at dere ikke skal tro det :)


Håper dette er i orden, og igjen takk for svar!

Mvh.

Erik Ribsskog


2009/12/18 Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>

Hei,

du er velkommen som medlem i Høyre når du ønsker det. Beskrivelsen din

av politikken vår/konservatismen, er langt på vei riktig. Høyres

politikk bygger kort og godt på respekt for enkeltindividet - i tillegg

til at vi tar et sosialt ansvar for dem som sliter.For å melde deg inn, så trenger vi opplysninger om fullt navn, adresse,

tlf og fødselsdato. Det er bare å sende det ved å svare på denne

e-posten igjen.mvh

Rune A Hansen>>> Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 12/17/09 9:49 PM >>>

Hei,jeg synes at folks rettigheter blir så dårlig ivaretatt av den

nåværende

regjeringen.(Jeg har overhørt i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg er forfulgt av noe

'mafian', men får ikke rettighetene mine fra myndighetene, (de vil

ikke

forklare meg hvem den her 'mafian' er engang), så jeg får ingen av

mine

universelle og konstitusjonelle rettigheter).Så jeg vil gjerne melde meg inn i Høyre, for å markere avstand, til

den

rød-grønne regjeringen, som mangler respekt for enkeltindividet, vil

jeg si,

men bare kjører over en, ved bruk av bruker maktmisbruk og

overformynderi..Og jeg har vært på møte hos Unge Høyre i Oslo, i Høyres Hus, i 1991

vel, og

lært om hva konservatisme betyr og at man ikke skal gi til alle med to

bein,

for da blir det ikke noe igjen til de som har et bein.Men men.Så sånn jeg forstår det, i teorien ihvertfall, så er Høyre et parti som

vel

er mot janteloven, og som er for at folk skal få sine rettigheter, fra

myndighetene, når de trenger de og ønsker de.Altså at Høyre mener at politiet, og andre myndigheter, skal tjene

borgerne,

og ikke omvendt?At myndighetene vel ikke eier landet eller borgerne i landet, men at

landet

består av borgerne som bor i landet.Og ikke av denne berømte 'staten'.Det er ihvertfall mitt inntrykk, hvis jeg ikke tar helt feil, så jeg

ville

gjerne melde meg inn i Høyre, selv om jeg er arbeidsledig i England, og

har

dårlig råd, og blir tulla med av norske og engelske myndigheter.Noe jeg håper er greit, siden jeg har vært på møter med Unge Høyre

tidligere, og ga råd til å utforme valgkamp-argumentasjonen, til Unge

Høyre,

foran valget, i 1991, etter et Unge Høyre-møte, i Høyres Hus, sammen

med en

kamerat fra Gjerdes handelsskole i Drammen, Magne Winnem fra Røyken,

(som

jeg ikke har noe mer kontakt med nå, men på den tiden, så hang vi en

del

sammen, selv om jeg har funnet ut seinere, når jeg tenker tilbake, at

han

hadde noen litt vel tvilsomme kamerater osv., som var som kriminelle må

jeg

vel si, uten at jeg skal gå helt i detaj om det, men det er nå min

mening

da, hvis jeg skal få lov å si den).Så håper jeg at dette er i orden, og at jeg kan få utsettelse på

kontigenten, sånn som jeg har fått av NITO, siden jeg er arbeidsledig.Jeg er også i Heimevernet forresten, men likevel så tuller norske og

britiske myndigheter med meg, samt firma som Rimi og

Bertelsmann/Microsoft.Så jeg håper at dere kanskje kan kikke på min situasjon også, jeg

skriver en

blogg, www.johncons-mirror.blogspot.com, hvor jeg peker på all uretten

som

jeg har blitt utsatt for, (av for meg ikke helt kjent grunn); fra

diverse

myndigheter og firma, muligens fordi slekta til min fars nye samboer,

Haldis

Humblen, er i Malteserordenen, eller noe annet med frimureri osv.Så jeg håper jeg kan bli medlem av Høyre, og at dere kan bli med på å

prøve

å rydde opp litt i det som har foregått, rundt meg, for da tror jeg at

Norge

også ville ha tjent på dette, for da hadde man sikkert fått ryddet opp

i

visse ulumskheter, som korrupsjon osv. i samfunnet.Vi får se.Mvh.Erik Ribsskog

****************************************************************************

This e-mail has been scanned for viruses by http://www.virus112.no

********************************************************************************************************************************************************

Denne epost har blitt kontrollert for virus av Comendo Security

This e-mail has been scanned for viruses by http://www.comendo.no

****************************************************************************

Dagbladet bruker fascist-metoder nå
Google Mail - Påminnelse/Fwd: Klage til Morten Øverbø/Fwd: Påminnelse/Fwd: Krøll med Dagbladets kommentarsystem/Fwd: Utenlandsk mobil


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Påminnelse/Fwd: Klage til Morten Øverbø/Fwd: Påminnelse/Fwd: Krøll med Dagbladets kommentarsystem/Fwd: Utenlandsk mobilErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Sat, Dec 19, 2009 at 5:33 PM
To:
support@db.no


Hei,

men jeg har jo allerede blitt verifisert.

Jeg hadde skjønt det hvis dere hadde begynt en ny rutine, med å verifisere nye brukere manuelt.

Men jeg hadde jo allerede en konto, og var en gammel bruker.


Kan dere begynne å trakassere gamle brukere på den måten fordi de skriver fra utlandet da?

Hva slags facsist-metoder er det Dagbladet bruker?

Med hilsen


Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/12/19
Subject: Re: Påminnelse/Fwd: Klage til Morten Øverbø/Fwd: Påminnelse/Fwd: Krøll med Dagbladets kommentarsystem/Fwd: Utenlandsk mobil
To: "Dagbladet.no Support" <support@db.no>Hei,

ok, dere har begynt med manuell verifisering ja.

Mobilnummeret mitt er (sensurert av johncons-blogg grunnet tidligere problemer med telefonterror).

Igjen takk for hjelpen!

Mvh.


Erik Ribsskog2009/12/18 Dagbladet.no Support <support@db.no>


Hei Erik,


Vi prøver å kjøre en manuell verifisering og innlegging av utenlandske brukere nå. Hva er ditt mobilnummer i Storbritannia?

--
Mvh

Dagbladet.no kundestøtte
support@dagbladet.noDen 14. desember 2009 21.51 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:Hei,


jeg kan ikke se å ha mottatt noe svar på denne e-posten, så jeg sender en påminnelse om dette.Mvh.


Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/11/17
Subject: Klage til Morten Øverbø/Fwd: Påminnelse/Fwd: Krøll med Dagbladets kommentarsystem/Fwd: Utenlandsk mobil
To: support@db.no


Hei,


jeg ringte en som het Simen nå, som jobbet med Dagbladet Debatt.Han sa at du var sjef for Dagbladet Nett.


Det klagen gjelder, er at jeg har skrevet på Dagbladets kommentarsystem, i et halvt års tid, så begynte dere med fem kroner i månedsavgift.


Og det syntes jeg var greit nok.Men, siden jeg har britisk mobil-operatør, så får ikke jeg den SMS-en deres, så jeg blir sperret, fra å skrive på deres kommentarsystem.


Så jeg sitter her i England, praktisk talt med munnkurv, som dere har gitt meg.


Så det ønsker jeg å klage på, for norske statsborgere som bor i utlandet, burde også få lov å være med debatten i Norge, mener jeg.Med hilsen


Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/11/6
Subject: Påminnelse/Fwd: Krøll med Dagbladets kommentarsystem/Fwd: Utenlandsk mobil
To: support@db.noHei,jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar på denne e-posten ennå, så derfor prøver jeg å sende en påminnelse.


Mvh.Erik Ribsskog
---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/10/23
Subject: Re: Krøll med Dagbladets kommentarsystem/Fwd: Utenlandsk mobil
To: "Dagbladet.no Support" <support@db.no>


Hei,


der er e-post: eribsskog@gmail.comog mobilnr: (sensurert av johncons-blogg grunnet tidligere problemer med telefonterror).Jeg synes var litt rart at det plutselig ikke skulle virke, jeg har skrevet med den kontoen siden i juni, mener jeg det må ha vært.


Mvh.


Erik Ribsskog

2009/10/23 Dagbladet.no Support <support@db.no>
Hei Erik,


Mystisk. Hvilken e-post og mobilnummer er du registrert med?--
Mvh

Dagbladet.no kundestøtte
support@dagbladet.no


Den 22. oktober 2009 21.14 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:Hei,


nå får jeg opp en melding, hvor det står at jeg ikke er registrert hos Dagbladet.


Men det er ikke sant, for jeg har skrevet på Dagbladet.no, siden i sommer.


Er dere kjøpt og betalt av Microsoft, eller?


Med hilsen


Erik RibsskogPS.


Jeg sender med en skjermkopi av skjembildet jeg får opp
---------- Forwarded message ----------

From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/10/21
Subject: Re: Utenlandsk mobil

To: "Dagbladet.no Support" <support@db.no>


Hei,


ok, det høres bra ut.


Jeg får ikke logget meg inn på profilen min der, på Dagbladet.no, siden jeg ikke har den SMS-koden, men da bare venter jeg litt, det er vel ikke det som haster mest i verden.


Jeg var litt redd for at jeg hadde fått munnkurv, fra Dagbladet, jeg nå, vet du, jeg og de andre som kommenterer fra utlandet. Men da bare venter jeg litt til jeg eventuelt hører mer fra dere.


Mvh.


Erik Ribsskog

2009/10/21 Dagbladet.no Support <support@db.no>
Hei Erik,


Det som er helt sikkert, er at registrerte medlemmer i utlandet ikke får munnkurv. Hvis vi ikke klarer å fakturerere femmeren, så antar jeg at det ikke koster noe. Jeg kan komme tilbake når jeg vet mer om hvordan dette er tenkt gjennomført.


Beste hilsener,
Magnus--
Mvh

Dagbladet.no kundestøtte
support@dagbladet.noDen 20. oktober 2009 18.31 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:Hei,


jeg har fått registrert meg, på Dagbladets kommentarsystem, i juni, var det kanskje.


Men nå, så har det kravet om fem kroner, i måneden, dukket opp.


Jeg aksepterte det, for jeg syntes ikke det var noen formue.


Men jeg får ikke noe SMS, til Storbritannia.


Hvordan har dere tenkt å gjøre dette, ovenfor folk som bor i utlandet, har vi fått munnkurv på Dagbladet.no?


Mvh.


Erik Ribsskog

2009/5/15 Dagbladet.no Support <support@db.no>


Hei Erik,
Takk for tilbakemelding.


Det er ikke meningen at det skal fungere sånn. Vi prøver å støtte de fleste utenlandske mobilnummer, men vi har dessverre fortsatt problemer med enkelte land (deriblant USA). Vi ønsker å finne en løsning for manuell verifisering. Det er ikke helt klart ennå, så foreløpig må jeg bare beklage og takke for tålmodigheten.


Beste hilsener,
Magnus Hoem Hagen

Dagbladet.no


Den 15. mai 2009 14:46 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:Hei,


jeg ble bannet ifjor, (som jeg klagde på).


Jeg tenkte å prøver igjen, men det fungerte ikke å registrere seg med utenlandsk mobil.


Er dette meningen, at det skal fungere sånn?


Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog--
Mvh

Dagbladet.no kundestøtte
support@dagbladet.no


Jeg sendte en ny Facebook-melding til Kelly Hudson


Kelly Hudson 19. desember kl. 15:26 Rapporter

No it was fancy dress and in 1990 i was 11yrs old
Erik Ribsskog 19. desember kl. 07:44

Yeah,

that's why I wrote the smiley, since it wasn't like you tried to steal it, when you were 18 years old, so it wasn't like a crime, it was just something dum/anoying, since we were delayed from catching our plane from Gatwick, me and Øystein, my third-cousin, since I suddently noticed that it was missing.


And it belonged to a Svelvik-girl, at my age, where I grew ut, who said she worried I would steal one from a car, (which I never would have done anyway), so she had several of them, and let me borrow one, Lill I think her name was, a girl also knew my sister, and who moved to the capital in Norway, Oslo, the same year I did, and I didn't know any people in Oslo, so that's why I visited her and another girl, the first year I lived in Oslo, since they were from my home-town.


I thought the old chap in your old house, 112 Gordon Rd., was a bit strange.

He had a picture of a half-naked young teenage boy and girl, I think it was, in the room who used to be my old bedroom, that I got to borrow from you, which was now a second living-room, it seemed.


And a par of jeans layed on the floor, in a heap, which I thought was a bit strange, because he was a tidy guy with a big box of shoe-polish and shoe-cream etc., like an army guy, or something.

Also, why didn't he use the largest living-room?


Maybe since it was to cold?

It could be that it wasn't strange, with the painting of the young half-naked people on the wall, and the jeans on the floor.

And he took a long time to open the door, I thought I saw shadows, through the window in the door, going up and down the stairs, for a couple of minutes?


But it could be he was asleep, but it wasn't that late.

It was around 7 or 7.30 pm, I'd say.

(Because I was in Southwick around 8.30 pm, and then I had to take a train that went around 9.30 pm to London, from Brighton, so that's why I just had to leave the Christmas-presants in the video-shop, unfortunatly.


But anyway.

I don't hold a grunge for the Mercedes-star, I didn't even really understand why I got to borrow it, it was just something dum one can joke about, I think.

But anyway, thanks again for answering.


Erik RibsskogJeg sendte en ny Facebook-melding til Kelly Hudson


Kelly Hudson 19. desember kl. 15:04 Rapporter

It was a 60's dress lol from a friend party.

Im sorry you thought it was strange having me on your facebook page
Mum and dad have just moved so i will get them to give you there new numberErik Ribsskog 19. desember kl. 07:18

Hi,

ok I just thought the picture looked a bit akward.


Maybe you made the dress yourself?

I remember you tried to steal a Mercedes-star thing, that a girl from Svelvik and Oslo, har told me to bring to England, in 1990.

So I'm a bit vary of you :)


Your old neighbour in Shoreham said that your parents moved a good ten years ago, to Southwick.

I should have called before I went, but I thought your parents lived at the same address still.

But there an old gentleman lived I think, and the room I got to borrow from you, in the summer of 1989, was now a living-room, where I got to call number directories, on 118 118, from the man I thought was your neigbour, but a woman who cleaned her car of snow, said it was your old house, 112 right?, but the man who lived there, didn't know who your parents were, but he let me borrow the phone, which I accepted, because every time I call 118 118 from my mobile, they don't understand what I'm saying, at 118 118, so I strugle a bit with them, that's for sure.


Thanks for answering about this!

ErikJeg sendte en ny Facebook-melding til Kelly Hudson


Kelly Hudson 19. desember kl. 14:01 Rapporter

Hi Erik,
Thats ok, what legoland updates? What picture was abit strange?

I will certenly let mum and dad know for you.Erik Ribsskog 19. desember kl. 06:56

Hi,

you updated that you were going to Legoland, on Facebook.


And the 70's dress you had as a profile-pic, I thought was a bit strange.

So I thought it got a bit to akward to have you on my friends-list since I only knew you from when you were a little girl, when I was at language-school, anyway.


Thanks for telling your mother and father.

Hope this is alright!

Erik RibsskogJeg sendte en ny e-post til Folkeregisteret
Google Mail - Utvandring og adresse historikk


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Utvandring og adresse historikkErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Sat, Dec 19, 2009 at 8:44 AM
To:
"Thorsen, Anita" <Anita.Thorsen@skatteetaten.no>


Hei,

du skriver at jeg er pliktig til å melde fra, hvis jeg skal være i utlandet i mer enn seks måneder.

Men, jeg kunne jo ikke vite i 2005 at jeg kom til å være i utlanet i mer enn seks måneder.


For jeg er en flyktning, som er i utlandet, til jeg får rettighetene mine fra norsk politi.

Og på skjemaene deres, så står det at man må skrive hvor lenge man skal være i utlandet, og det vet jeg jo ikke, av samme grunn som nevnt ovenfor.


Du kaller det 'utvandring', men jeg er altså flyktning.

Jeg tror ikke de begrepene betyr det samme, du kan jo ringe norsklæreren din å høre eventuelt, hvis du ikke tror meg, eller eventuelt sende det til din sjef, for å få et ekstra syn på saken, det hadde kanskje vært en god ide.


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Vi har et ordtak i Norge, som heter at rett skal være rett, så jeg synes det er relevant å rydde opp i Folkeregister-skjema kaoset.


Så du får sende det her til sjefen din, synes jeg.


2009/12/18 Thorsen, Anita <Anita.Thorsen@skatteetaten.no>Hei.


Viser til din henvendelse til Skatteetaten på e-post.


Vil med dette informere om at Folkeregisteret sin oppgave er å til dags dato ha et korrekt register. Om det er innmeldt flyttinger for flere år siden som du nå mener er feil er det ikke relevant og endre gammel historikk.Når det gjelder din Utvandring så er du pliktig til å melde det så lenge du har til hensikt å oppholde deg i utlandet i mer enn 6 mnd. Når en person som er flytter til utlandet for å bosette seg der eller for å oppholde seg der i minst 6 måneder, skal han før utreisen melde fra til skattekontoret. Den som har meldt fravær, plikter også å melde fra til skattekontoret når han vender tilbake.


C. Flytting til utlandet


§ 7-8. Melding om flytting til utlandet


Melding om flytting til utlandet skal gis til skattekontoret før utreisen. Med mindre særlige grunner taler for det, kan det ikke foretas registrering på grunnlag av flyttemeldinger som innkommer tidligere enn 14 dager før utreisedagen.


§ 7-9. Vedtak om flytting til utlandet


Skattekontoret avgjør om den som har meldt flytting, skal registreres som flyttet til utlandet eller ikke. Avgjørelsen er et enkeltvedtak.


Får skattekontoret kjennskap til at en person er utflyttet eller oppholdstillatelsen er gått ut, skal den uten ugrunnet opphold undersøke saken. I de tilfeller skattekontoret kommer til at vedkommende etter § 4-7 skal regnes som utflyttet, skal det umiddelbart fattes vedtak om dette. Som registreringsdato benyttes den dato vedtaket ble fattet.Vil oppfordre deg til å melde utvandring på skjema du finner på http://www.skatteetaten.no/upload/skjemaer/alltid/RF-1402B.pdfMvh.


Anita Thorsen


Førstekonsulent


Folkeregisteret


Sentralbord :800 80 000Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]

Sendt: 7. desember 2009 14:59

Til: Skatt sør - fellespost

Emne: Feil adresser registrert hos Folkeregisteret, fra 70, 80 og 90-tallet


Hei,


i forrige måned, så fikk jeg utskrifter av mine tidligere adresser, fra jeg ble født, til dags dato, eller deromkring.


Jeg ringte Folkeregisteret nå, for det var mye feil, på skjemaet.


Jeg forklarte nå, at jeg bor i Storbritannia, men da mente hun medarbeideren deres meg på, at jeg står oppført med Vestfold-adresse.
(På Løvås i Kvelde).
Og det er fordi at jeg ble jaget fra den gården, Løvås i Kvelde, på 25. juli 2005.


Og da måtte jeg flykte til England.
Og jeg har fått skjema fra dere, for adresseforrandring til utlandet.
Men jeg syntes ikke at jeg kunne bruke det, for der står det at man skal skrive hvor lenge man blir i utlandet.
Og jeg er jo en flyktning fra Norge.
Så jeg vet ikke hvor lenge det blir, før jeg returnerer til Norge.
Det avhenger av når politiet etterforsker det drapsforsøket mot meg, på Løvås Gård, sommeren 2005, og forteller meg hvem den her 'mafian' er, som jeg overhørte flere ganger i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av.
Men politiet er musestille, og vil ikke svare meg om dette.
Så jeg vet ikke hvor lenge jeg blir i utlandet.


Så da syntes jeg ikke det var riktig av meg, å sende tilbake til dere, det skjemaet for adresseforrandring til utlandet.
Men, jeg lurte litt på her, når mora mi bytta etternavn på meg til Ribsskog, for det var en litt rar kode, på det skjemaet jeg fikk først, (en skjermutskrift, fra dere).
Så fikk jeg hovedarkiv-skjemaet fra dere i posten for noen uker siden.


Og der var det mye feil.


Mitt personnummer er 250770 30568, forresten.
Jeg sender med kopi av det skjemaet, og jeg lister feilene nå.


1. Det står at jeg bodde i Kongegata i Larvik, fra 1.6.75 til 16.3.76, men det er feil, da bodde vi i en hytte i Brunlanes, hvor vi ikke hadde do engang, den første tiden, før vi fikk en sånn kjemikaliedo, eller hva det skal kalles.


Men men.


2. Det står også forresten at jeg bodde i Rømminga, (hvor nå det er), fra 7.9.73 til 7.3.74. Men der er feil, da bodde vi i Vestmarka, ved Larvik, og det var der mora mi møtte stefaren vår Arne Thomassen, på utestedet Hansemann, mener jeg det var, i Larvik.


3. Det står at vi flytta til Jegersborggate på 17.5.78, men det var feil, for den dagen gikk jeg i 17. mai-tog, fra Østre Halsen, til Bøkeskogen i Larvik, og da bytta mora mi flagget mitt, da vi gikk forbi Jegersborggate, så der hadde vi nok bodd noen dager allerede, så jeg tror 15. mai er mer riktig.


4. Det står at jeg bodde i Tordenskioldsgate, i Drammen, fra 7.9.88 til 1.9.89. Men det er feil, jeg flytta aldri til Tordenskioldsgate, men bodde i Leirfaret, på Bergeråsen, fra 15.5.81 til 30.6.89.
Så bodde jeg hos farmora mi, Ågot Mogan Olsen, på Sand, 3075 Berger, til 20.8.89.


Så bodde jeg i leiligheten til min far Arne Mogan Olsen og hans samboer Haldis Humblen, i Uelands gate, i Oslo, fra 20.8.89 til 1.9.89, (altså i bare en drøy uke).


Så flytta jeg til Enebakkveien, på 1.9.89, som det står på skjemaet.
Så jeg bodde altså aldri i Tordenskioldsgate, hvor min far og Haldis Humblen hadde vannsengbutikk, og bodde i etasjen over.
Jeg sov der en natt, siden jeg gikk på skole i Drammen det året, men det var i en vannseng som stod i butikklokalet, i første etasje.
Så jeg kan ikke si at jeg har bodd i Tordenskioldsgate, akkurat.
Så jeg vet ikke hvorfor faren min forrandra adressen min dit.
Men rett skal være rett, som ordtaket sier, så derfor sender jeg dette.


5. Det andre året jeg bodde i Oslo, så leide jeg et rom av min da tidligere stefar, Arne Thormod Thomassen, og hans samboer, Mette Holter, i Høybråtenveien 25 D, for 1000 kroner måneden, (jeg fikk det billig siden jeg også skulle passe på broren min Axel, som da var 12 år vel, og som gikk på spesialskole. Axel var noe lignende av hyperaktiv, og hadde kanskje noe lignende av MBD, så sofaen ble ødelagt og en ramme til et dyrt maleri knuste, så jeg turte ikke å passe på Axel lengre, i tilfelle foreldra hans skulle kreve meg for det som ble ødelagt, for Axel var så krevende å passe på, for han var så energisk og vilter, så man måtte nesten bruke makt, for å få han til å oppføre seg 'normalt' og ikke ødelegge ting og kaste ting i hue på en, så det funka dårlig.Så jeg begynte heller å henge på biljardhallen, ved Obs Triaden, der jeg jobba, på kveldene, med en tremenning jeg kjente fra oppveksten på Bergeråsen, men som var fra Lørenskog.
Så sånn var det.


Så fra 20.8.90 til ca. 20.8.91, så bodde jeg i Høybråtenveien 25 D, på Furuset, i Oslo.
Jeg flytta fra Enebakkveien, egentlig 30.6.90.


Og jeg var på ferie, men tingene mine lå på Furuset, fra 30.6., hos stefaren min, for jeg fikk faren min til å kjøre dem dit.
Så man kan kanskje skrive at jeg bodde i Høybråtenveien 25 D, fra 30.6.90 til ca. 20.8.91.


Også er jeg altså flyktning, egentlig siden jeg dro for å studere ved University of Sunderland, ca. 15.9.04.
For jeg dro dit siden jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian' i Oslo, i 2003 og 2004.


Men jeg får ikke noe hjelp av politiet, med å skjønne hva dette egentlig vil si.
Så jeg holder meg i utlandet, til jeg vet hva som foregår.
Så jeg er altså flyktning da, kan dere sikkert skrive opp, som et notat, eller noe sånt, hvis dere kan det.
Håper dette går i orden, og på forhånd takk for hjelpen!


Jeg sender med et kopi av det hovedskjemaet, som dere sendte meg.
Mvh.Erik Ribsskog
Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive