Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. januar 2010

Ågot og Runar og Ove og Inger og vel Pia, må ha rotta seg sammen mot meg

Nå tror jeg det er sånn, at Ågot og Ove og Runar og Inger og vel Pia, må ha rotta seg sammen, mot meg, av en eller annen grunn.

Ågot likte vel ikke at jeg flytta til Oslo.

Men det visste Ågot i mange år, at jeg kom til å flytte inn til Oslo.

(For å studere osv., det var planlagt i mange år.

Det var avtalt mellom meg og faren min, og det visste Ågot godt om).

Men hu ville at jeg skulle bo på Sand, enda jeg ikke hadde noe leilighet der.

Og det ville blitt for kjedelig for meg, som 20-åring, og bo sammen med Ågot, som 70-75 åring, mener jeg.

Så det er her er bare tull.

Men jeg tror de har drivi og laget plott og sånn, mot meg, for å 'straffe' meg, eller noe da.

Noe sånt.

Jeg mistenker at det kan være sånn, ihvertfall.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter