Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. januar 2010

Jeg meldte meg ut av Statskirka, siden de driver med noe tull, med arvesynden og kirkebøker osv.




Google Mail - Melder mer ut av statskirka










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Melder mer ut av statskirka











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jan 17, 2010 at 11:19 AM




To:
kirkevergen@larvik.kommune.no






Hei,

jeg fant ut at en tipptippoldefar fra Holmsbu, hadde gjort ei budeie fra Eggedal gravid, da han var sånn 14-15 år.

Og de hadde fått et uekte barn da.

Som het Ole Sandersen.


Så har farfaren min og brødrene kalt seg Olsen, Sandersen og Bergstø, etter plassen.

Farfaren min kalte seg Øivind Olsen, så han var oppkalt etter et uekte født barn.


Og jeg ble født som Erik Olsen, men mora mi skifta navn på meg, til Erik Ribsskog, da jeg var fem år, etter at hu skilte seg fra faren min.

Jeg lurer på om 'hyper-kristne', f.eks. farmora mi Ågot Mogan Olsen, og min fars samboer Haldis Humblen og stedatter Christell Humblen, som er i Johanitterordenen, og min fars bror Runar sin kone Inger Olsen, fra Sande, som er i Jehovas Vitner.


Jeg lurer på om de straffer, fordi jeg jeg bla kalt Olsen, etter en uekte født gutt fra Holmsbu?

Dette kan jeg ikke støtte, at folk graver i kirkebøker og tuller, så nå vil jeg melde meg ut av det sinnsyke opplegget dere driver med i statskirka.


Og når dere legger de bøkene ut på nettet, så kan jo folk finne ut av det, at folk i ens slekt er uekte født.

Jeg vet ikke om det er en bra eller dårlig ting, det har jeg ikke tenkt godt nok gjennom.


Men hvis det er sånn at noen på bedehus osv., blar gjennom kirkebøker, for å finne ut hvem de skal tulle med, så kan jeg ikke støtte det.

Og sånn virker det nesten litt for meg, at det er slik det foregår, så nå vil jeg gjerne melde meg ut av statskirken.


Jeg har hørt jeg står i Kvelde menighet.

Så jeg håper dere kan ordne dette i Larvik, eller sende det videre til Kvelde, hvis de har en egen e-post adresse, som dette skulle vært sendt til.


På forhånd takk for hjelp!

Med hilsen

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter