Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 8. januar 2010

Jeg sendte en e-post om min situasjon, til avisa Varden, i Skien, for jeg tror de er litt mer norske, i Telemark, enn i Vestfold og Oslo, osv.




Google Mail - Norsk familie arvet baron Adeler










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Norsk familie arvet baron Adeler











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jan 8, 2010 at 5:39 AM




To:
redaksjonen@varden.no






Hei,

er dere interessert i det jeg har funnet ut, at min danskfødte mormor, Ingeborg Ribsskog, arvet den siste baron Adeler, i Danmark, på slutten av 70-tallet, og satte pengene inn i et hus i Jegersborggate i Larvik, hvor jeg og søsknene og mora vår, Karen Ribsskog, bodde.


Jeg lurer nå på om jeg er baron Adeler, (siden min mor var Ingeborgs eldste barn, og jeg er mora mi, (som døde i 1999), sitt eldste barn).

Min mormor døde i Nevlunghavn i sommer, men mine medarvinger de tuller fælt med arven, og jeg har ikke fått et rødt øre, så jeg mistenker at dette kan eventuelt misunnelse siden jeg ble baron, og ikke de?


Jeg har også overhørt i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg er forfulgt av noe kaller 'mafian' der, hva nå det er.

Jeg har kontaktet politiet i Norge og England, men ingen vil forklare hva som foregår.


Så jeg prøver å få oppmerksomhet rundt min situasjon, her jeg er som en flyktning i England.

Jeg sender med en kopi av den siden i mormors testamente, hvor det står om dette, at hun arvet den siste baron Adeler, siden hennes tante, var det vel, Magna Heegaard, giftet seg med baronen da.


Så sånn var det.

På forhånd takk for eventuell oppmerksomhet rundt dette eller min situasjon!

Mvh.

Erik Ribsskog





img139.jpg
839K








PS.

Her er vedlegget:

img139

PS 2.

Og når jeg skriver at de ikke er norske i Oslo og Vestfold.

Så tenker jeg ikke først og fremst på at det er mange utlendinger der.

Men jeg tenker på at de 'norske' folka som bor der er som amerikanere, dansker, kommunister og tyskere og sionister og japanere og muslimer og finner og svensker og russere og new age og det som er.

(Dem er liksom alt annet før dem er norske, synes jeg).

Så det er liksom ingen vanlige norske folk igjen, synes jeg det virker som.

Ihvertfall ikke som har kontrollen, virker det som.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter