Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 9. januar 2010

Jeg sendte en e-post til Norsk Skogfinsk Musem, angående hva jeg må gjøre, når jeg blir tullet med av norske myndigheter




Google Mail - Problemer med 'mafian' og norske myndigheter










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med 'mafian' og norske myndigheter











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Jan 9, 2010 at 11:16 AM




To:
post@skogfinskmuseum.no






Hei,

jeg har familie på farsiden, som er fra finnskogen, enten Birgit Mogan eller Nils 'i Dalen' Mogan, sin slekt.

Og på morsida, så har jeg fjern slekt fra Kurlandsk adel vel, Charlotte von Geldern, så mora mi, Karen Ribsskog, påstod at hu skjønte samisk blant annet, (men hu gikk for å være litt gæern).


Mora mi fikk en unge med barnevakten, i Larvik, da jeg var åtte år, og ble da strengere, for hu ville vel ikke at jeg skulle finne ut det her, og sendte meg til faren min, da jeg var ni år.

Faren min likte ikke meg, og mente vel jeg var for norsk, og lot meg bo alene fra jeg var ni år.


Uten å forklare noe.

Og det er helt greit for meg, jeg flytta til Oslo, da jeg var 19 år, for å studere, og brydde meg ikke så mye om det, at jeg ikke eide noe penger, eller annen eiendom.


Men søstra mi fortalte meg at faren min hadde misbrukt henne som lita jente, så jeg kutta ut faren min.

Men nå, så har jeg overhørt i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg er forfulgt av noe de kaller 'mafian' der.


Og jeg får ingen hjelp av norske myndigheter.

Jeg lurer på om det er fordi at norske myndigheter ikke synes jeg er norsk nok, siden min fars familie var fra Finnskogen?


Hva skal jeg gjøre for å få mine rettigheter, siden jeg tolker det sånn at jeg blir tullet med, siden jeg er fra minioritetsbakgrunn.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter