Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 6. januar 2010

Jeg sendte en ny klage på Norsk Wikipedia




Google Mail - Klage: Dette her er bare trakassering av meg. Med hilsen Erik Ribsskog aka. Johncons










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage: Dette her er bare trakassering av meg. Med hilsen Erik Ribsskog aka. Johncons











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Jan 6, 2010 at 2:23 PM




To:
info-no@wikimedia.org






Det er kjent at en person stadig vender tilbake til enkelte artikler på Wikipedia. Vi har relativt få effektive midler for å stoppe vedkommende før han avslører seg selv. Som oftest er dette uproblematisk etter noen dager da hans modus operandi er nokså avslørende; han skriver på en av sine blogger, havner opp i diskusjon om Pizza Grandiosa, diskusjoner om adelskap, mafia, Illuminati, med mere. I noen tilfeller er det dumpet en passende kommentar på diskusjonssiden til en mistenkt bruker og vedkommende går rett på kroken, hvoretter tidligere redigeringer blir sjekket. (Formen «Kilroy was here» funker fint, bytt ut «Kilroy» med «Stabburet»)


Uansett om slike episoder skaper adskillig munterhet så er de et problem for våre andre skribenter. Disse har konkrete behov for å oppgradere og korrigere artikler, spesielt etter at mer eller mindre tvilsomme redigeringer er gjort. Vi har imidlertid få virkemidler utover å låse artikkelen. Når det er avklart hvilken brukerkontoer og IP-adresser denne plagede sjelen opererer via, og disse er stengt, så kan artikkelen settes på «halvbeskyttet». Det vil si at artikkelen kan redigeres av personer med litt fartstid og bidrag på Wikipedia. I påvente av at brukerkontoen bli «autogodkjent», det vil si at den ikke lengre er anonym eller nybegynner, så vil jeg anbefale å skrive litt på artikler om lokale forhold og da gjerne uproblematiske forhold med gode og solide kilder.


Jeg håper alle har forståelse for at vi noen ganger sliter litt med personer fra «Hotell Koko-huset», og at vi alle kan se humoren i det hele. Vedkommende er ikke av de verste, men han kan av og til lage en del støy. — Jeblad 5. jan 2010 kl. 22:52 (CET) (Don't feed the trolls!)




http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Baroniet_Rosendal











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter