Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. januar 2010

Jeg sendte en ny klage til Sivilombudsmannen, på ambassaden i London




Google Mail - Til Arne Fliflet










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til Arne Fliflet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Jan 5, 2010 at 10:57 AM




To:
postmottak@sivilombudsmannen.no






Hei,

jeg ringte Sivilombudsmannen nå, på 22828500, og fikk beskjed om at det var du som var overordnede, for Eiind Sveum Brattegård, kontorsjef.

Grunnen til at jeg sender e-post, er at jeg synes det er galt, at jeg får svar fra UD, når jeg kontakter Ambassaden i London.


Fordi jeg bor, som norsk statsborger i England, og jeg er nesten avhengig av å ha et bra forhold til ambassaden, hvis noe uforutsett skjer.

Nå, så synes jeg ikke at jeg kan ringe ambassaden, hvis noe skjer, siden de ikke vil svare på mine henvendelser, men får UD til å svare for seg, enda dere hos Sivilombudsmannen har bedt ambassaden om å svare meg.


Det er en sak som har deres referanse 2009/2334.

Så jeg håper at dere kan komme med en uttalelse, om at ambassaden i London, må svare folk, og ikke bare få UD til å svare for seg, for det blir litt sånn som mobbing og trakassering, for oss norske statsborgere som bor i det landet som den spesielle ambassaden holder til, synes jeg.


For andre norske statsborgere, som bor i England, som kontakter ambassaden i London, de får jo svar fra ambassaden i London.

Mens jeg altså får svar fra UD, av en eller annen merkelig grunn, så vil ikke ambassaden svare meg.


Og det ser jeg på som uhøflig og som en fornærmelse, og det synes jeg ikke at det er riktig at jeg skal akseptere, og det synes jeg ikke at Sivilombudsmannen burde akseptere heller, at når dere ber ambassaden i London svare meg, så svarer UD istedet, det synes jeg minner om mangel på respekt, fra ambassaden i London, for vanlige folk, (dvs. meg), og for Sivilombudsmannen.


Så her vil jeg at dere trår til med en uttalelse.

Det synes jeg ikke er for lite å forlange i det her tilfellet, for det her føles som noe herk og som noe nedverdigende, for meg.

Mvh.


Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter