Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 4. januar 2010

Jeg sendte en oppdatering, til Tingretten i Larvik, angående om det er tull i testamentet til bestemor Ingeborg, angående forskudd på arv, til mora mi




Google Mail - Oppdatering til Sorenskriver Jens Kr. Elstad/Fwd: Til Sorenskriver Jens Kr. Elstad










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Oppdatering til Sorenskriver Jens Kr. Elstad/Fwd: Til Sorenskriver Jens Kr. Elstad











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jan 4, 2010 at 2:31 AM




To:
larvik.tingrett@domstol.no






Hei,

nå har jeg tenkt mer på det her, og hørt med de som nå bor i Jegersborggate 16, mine søskener og meg sitt barndomshjem i Larvik vel, selv om vi ikke bodde der under hele oppveksten akkurat.


Men min morfar Johannes stod som eier av det huset, og det hadde blitt solgt, sa hun Sol, som bor der nå, for 200.000 over bordet og 50.000 under bordet, av min morfar Johannes.

Så det var altså ikke min mor, Karen Ribsskog, som fikk de pengene, ettersom jeg skjønte det.


For da dro min mormor og morfar til Spania, om vinteren, de neste vinterne.

Min morfar Johannes Ribsskog, døde jo nede i Spania, vinteren 1984/85, var det vel, i Alicante, muligens, selv om Ingeborg aldri har vist oss graven hans.


Men men.

Så jeg lurer på om det samme skjedde i Hestehavna 10, for de ville ikke gi mora mi midler, men behandlet henne som umyndig, for det ble sagt at hun var sinnsyk da.


Det er muligens pga. arven fra Hr og fru Adeler i Danmark, hvor hr. Adeler var den siste baron Adeler.

Så ble kanskje mora mi baronesse da, siden hun var den eldste norskfødte, etter bestemor Ingeborg.


Så derfor ble kanskje mora mi tulla med, siden hun ble baronesse.

(Det er en mulig teori, ihvertfall).

Og jeg er jo min mors eldste barn, så kanskje det er derfor de tuller med meg, Martin og Ellen og søstra mi og dem, fordi de er misunnelige pga. noe baron-greier, eller noe.


Så jeg skal kontakte LABO, heter det vel, og høre om det var mora mi eller morfaren min, som stod som eier av Hestehavna 10.

Men mormora mi forrandrer hele tida, i testamentet sitt, hvilket år min mor fikk de 131.000.


Noen ganger fikk mora mi de pengene på 70-tallet og noen ganger på 80-tallet.

Så hva som har skjedd her, det burde kanskje ha dobbeltsjekkes, for alle opplysningene i testamentet kan umulig være riktig da, siden bestemor Ingeborg opererer med forskjellig årstall, på det samme beløpet, forskudd på arv til mora mi, på 131.000, for mora mi fikk ikke så mye forskudd på arv, kan man se, at hun kan ha fått 131.000 flere ganger.


Spørsmålet er om de gjorde sånn som de har pleid å gjøre med meg.

Ingeborg ga meg han grandonkelen hennes, sine memoarer, Didrik Galtrup Gjedde Nyholm.

Men de tok hun tilbake, noen år seinere.


Det var han som skulle dømme i Haag, i striden mellom Danmark og Norge, om Grønland, men døde like før.

Og det samme med et sølv ølkrus, fra 1720, gitt fra danskekongen, til Lauritz Gjedde Nyholm.


Det kruset fikk jeg av Ingeborg, da jeg var og besøkte henne, da min søster også var der, på min 34-års dag, 25. juli 2004, i Nevlunghavn.

Men det kruset skulle hun plutselig ha tilbake igjen, i 2005.


Så jeg lurer på om hun gjorde det samme med de 131.000 til mora mi, etter baron Adeler, (etter Cort Adeler), at hun bare satt det inn i boligen mora mi bodde i, (som om mora mi var umyndig), og så tok de pengene til slutt, for mora mi bodde de siste årene av sitt liv, i en leilighet, som hun leide, i Drøbak, og hun jobba litt som vaskehjelp og sånn.


Så mora mi levde ikke noe luksusliv, de siste årene av sitt liv, sånn som jeg skjønte det.

Så hu at hu skal ha brukt opp mange hundre tusen, det tviler jeg på, for mora mi døde uten å ha noe formue, selv om det var søstra mi Pia, som rydda opp i økonomien, etter at mora mi døde.


Og mora mi hadde visst noe livsforsikring, så vi søskene fikk drøye 100.000 hver oss, fra IF forsikring, var det vel, da mora vår døde.

Så sånn var det.

Men jeg tviler altså litt på at mora mi har fått like mye i forskudd på arv, etter Ingeborg og Johannes, som hennes yngre søsken.


Mora mi eide heller ingen dyre smykker eller noe, da hun døde, eller andre dyre ting, etter sin mors familile i Danmark.

En glasskaraffel var vel det fineste som mora mi hadde.


Mens min mormor ga fine ting til søstra mi osv.

Så jeg tror at mora mi muligens har blitt snytt litt for arv da, jeg mistenker ihverfall det nå, når jeg hørte at det var Johannes Ribsskog, min morfar, som stod som eier av huset hvor jeg og mora mi, og søstra mi, og stefaren vår Arne Thormod Thomassen bodde, i Jegersborggate 16, i Larvik, på slutten av 70-tallet.


Bare som en oppdatering.

Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/12/15
Subject: Til Sorenskriver Jens Kr. Elstad
To: larvik.tingrett@domstol.no


Ok,

det var en slurvefeil det med malerigaven ja.


Men hvor lenge må jeg vente til jeg får min del av arven da, mine medarvinger fikk jo arven for mer enn tre måneder siden.

(Og de har ikke kontaktet meg, i det hele tatt, før jeg kontaktet Tingretten, så de prøvde å lure meg for min del av arven vil jeg si.


For de opplyste ikke meg om at de hadde fått boet, det gikk mer enn tre måneder, og til etter jeg kontaktet Tingretten, før jeg hørte fra de på e-post).

Nå er ikke jeg på talefot med mine medarvinger, hvordan kan jeg få arven min da?


Gården Løvås, det er en annen sak, det er jeg enig i, jeg bare kom på at jeg kunne ta opp det at jeg hadde hevd på bruksretten til den gården, som en annen sak, med Tingretten.

Jeg er altså i den situasjonen at jeg ikke er på talefot med mine medarvinger, som jeg mener har venta for lenge, med å kontakte meg, uansett, om arv.


Hvordan burde jeg gå fram for å få min rettmessige del av arven, (som nok er tullet med nå).

Jeg er arbeidsledig i England, så jeg har ikke råd til offentlig skifte, osv.


Mvh.

Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter