Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 7. januar 2010

Jeg tenkte mer på han 'Nils i Dalen', fra Numedal, som var faren til farmora mi. De hadde visst blonde som slaver de. I Norge! Tenk på det!

nils i dalen slaver

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/11/jeg-sendte-en-e-post-til-stine-mogan.html

PS.

Jeg har nemlig mørk blondt hår, husker jeg, fra da jeg fikk mitt første pass, rundt 1980.

Da spurte jeg min far, Arne Mogan Olsen, hvilken hårfarge jeg hadde, og han sa at jeg hadde mørk blondt hår.

På en kanskje litt 'misbilligende' måte.

Så måtte jeg fylle ut det i passøknaden selv.

At jeg hadde blå øyne, det visste jeg vel fra før.

Men familien min, (ihvertfall faren mins familie), de liker nok ikke blonde, og tuller med de, og snakker om de bak ryggen på de, og bruker de som slaver, og behandler de dårlig da.

Noe sånt.

Så jeg får ingen hjelp av de, nå som jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian'.

Faren min har latt meg bo alene, fra jeg var ni år, så jeg kan ikke stole på min fars familie, rett og slett.

Jeg vet ikke hvor jeg har de, eller noenting.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Dette er Norges Grunnlov, av 1814:

DetailImage2

Denne har norske myndigheter ingen som helst respekt for.

De bare hersjer rundt med både meg og rettighetene mine, og nekter f.eks. å gi meg adokat, og de nekter også å fortelle meg hvem den her 'mafian' er, som jeg har overhørt at jeg er forfulgt av.

Så her er det bare sånn at Norge er et søple-land, mener jeg.

Så sånn er nok det.

Vi får se hva som skjer.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter