Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 21. januar 2010

Kai Runar Bergum skrev en ny kommentar på bloggen

Kai Runar said...
Hallo ja!

Greit det at du prøver å få orden på livet ditt. Men da tror jeg du må legge mye bak deg virker det som. Kan seriøst ikke gå rundt å tro at alt som skjer her i verden kommer av mafia eller at noen i slekta de står bak. Virker som du sliter med masse gamle demoner. Det med båten skal jeg ikke kommentere. Tror ikke du har godt av å få mer å tenke på. Du må forstå at ting skjer uten noe som helst mening. Hvis alle her i verden skulle prøve å finne meningen med vonde ting som skjer med oss, hadde det blitt meget trist. Vi må bare godta det innimellom. For så å gå videre. Tror vi må ta tak i det positive og leve videre med det vi har og ikke fokusere på alt det som er negativt. Ellers utover det har jeg ikke mer å si.

21 January 2010 09:01


http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/01/kai-runar-bergum-skrev-en-ny-kommentar.html

PS.

Jeg la jo alt som skjedde på Berger, bak meg, da jeg flytta til Oslo, for å studere, i 1989.

Så det er jo ikke sånn, at jeg mangler evne, til å legge ting bak meg.

Men, jeg våkna opp i 2003 og 2004, (etter 15 år i Oslo, som jeg hadde lagt familie-ting bak meg), av at jeg overhørte at jeg var forfulgt av noe 'mafian'.

Og da måtte jeg jo tenke på familien.

Kanskje de ble tullet med pga. dette 'mafian'?

Hvem i familien kunne jeg stole på?

(Ingen, fant jeg ut).

Så jeg har hatt kontakt med familien, og ettersom man melder seg på Facebook, så dukker det opp folk fra gamle dager.

(Som Odd Einar Pettersen, som sa noe om at faren min hadde flytta til Tønsberg-området).

Så da hender at gamle dager dukker opp igjen, i våre dager.

Og det er det som har skjedd her, mener jeg.

Så prøver jeg å finne ut, om det her med 'mafian' har noe med min familie å gjøre.

Og da prøver jeg å skjønne noe som har foregått i gamle dager.

For jeg får nemlig ikke rettighetene mine, fra norske myndigheter.

Og man har en plikt til å stå opp for sine rettigheter, og jeg har jo lyst til å vite hva som foregår i livet mitt.

Så derfor prøver jeg å finne ut hva som foregår, som er grunnen til at jeg ikke får mine rettigheter.

Kan noen i familie ha fortalt noen løgner om meg til politiet, f.eks., som gjør at politiet ikke gir meg mine rettigheter.

Jeg er i en desperat situasjon, som er som tortur, når jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian', har blitt forsøkt drept, hos en onkel, Martin, som jeg overhørte prata om meg, bak ryggen min, til sin datter, min kusine, Liv Kristin.

Om at de hadde straffet meg på noen måte, og at noe skulle skje med meg, siden jeg 'manglet driv' sa Martin, at de hadde først trodd.

Før jeg flyktet til utlandet.

Så dette er linket til min familie, har jeg forstått, så derfor må jeg nesten prøve å finne ut hva som har foregått.

For nå er jeg i en uholdbar situasjon, hvor jeg ikke har noen fremtidsutsikter, annet enn å bli forfulgt av noe 'mafian'.

Så dette er en situasjon jeg vil ut av.

Så dette prøver jeg da å finne ut av.

Så sånn er det.

Så beklager igjen hvis det medfører uheldige konsekvenser, men ta da gjerne det med politiet som nekter å gi meg mine rettigheter.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg lurte også på det.

Broren din, (min tidligere klassekamerat, som døde i en bilulykke, i 1988 vel).

Han het Ole-Tonny.

Jeg driver jo en del med slektsforskning, men 'Tonny' har jeg ikke vært så mye borte i.

Hvor har dere det navnet fra igjen, hvis det er lov å spørre om det?

Er det også fra Egypt, som 'Kairo'?

Er dere noe inne i solguder og sånn, som farmora mi, Ågot Mogan Olsen, som hadde et bilde med en egyptisk solgud og hieroglyfer osv. på veggen?

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter