Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 14. januar 2010

Mange sier at jeg ikke er i familie med Holger baron Adeler. Nei, men jeg er i slekt med han, for jeg er i familie med kona hans, baronessen

Anonymous said...
På dette kartet viser du jo at du ikke nedstammer fra baron Adeler, og at du ikke engang er i familie med ham. At din mors grandtante ble giftet inn i familien gjør dem ikke til din familie.


http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/01/her-kan-man-se-hvordan-jeg-er-i-slekt.html

PS.

Min mormor arvet jo Holger baron Adeler og Magna Adeler, på vanlig måte, siden hun var deres niese.

Altså, jeg har en onkel Håkon, og da har jeg kalt kona hans, for tante Tone.

(Eller jeg har vel egentlig mest sagt Håkon og Tone, for dem bodde på samme stedet som meg og faren min og Ågot og Øivind osv., (besteforeldra mine), på Berger, og Håkon jobba i det samme familiefirma som faren min og farfaren min, Strømm Trevare A/S, på Sand, på Berger, i Svelvik, blir det vel).

Men jeg er jo ikke i slekt med hu.

Jeg er i familie gjennom inngifte da.

Jeg får finne ut mer nøyaktig om dette.

Men Holger baron Adeler, var min mormors fille-onkel da, hvis det er noe bedre.

Min mormors fille-onkel, det skjønner vel folk?

Det får man håpe.

Også døde Holger baron Adeler, uten noe slekt eller familie, med untak av to fille-nevøer i Danmark og en fille-niese i Norge, (min mormor).

Så arvet disse Holger baron Adeler da.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Men min mormor arvet vel egentlig baronessen da, hvis hun ble kalt det.

Så min mormor var niese av Magna baronesse Adeler f. Nyholm, da.

Det ble vel kanskje riktig.

Det får man håpe.

Så jeg er ikke i familie med noen som heter Adeler.

Men jeg er i familie med noen som heter Nyholm.

Min oldemor het Karen Margrethe Heegaard f. Nyholm.

Men baron Adeler, det er en tittel.

Så den kan arves, selv om man ikke er i familie.

Den kan arves til fille-nevøer osv.

Så da mener jeg at de som arver pengene, (min mormor satt de inn i et hus, til min mor), de arver også den tittelen, baron Adeler, mener jeg.

Og hun som ble baronesse er jeg jo i familie med.

Så jeg er ikke i familie med en baron, men jeg er i familie med en baronesse da, som min mormor arvet, (siden baronen og baronessen døde barnløse, og baronen var enebarn, og siden baronessen var hennes tante, så var min mormor og hennes to danske brødre, baronparets nærmeste slekt), og så ble vel jeg baron da.

Sånn må vel det bli da, vil jeg tro.

Så sånn er nok det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter