Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 7. januar 2010

Strøm er dyrt. Jeg prøver å ha en innetemperatur på 18-20 grader, ihvertfall nå, siden jeg har vært litt forkjøla. Men det blir kanskje dyrt

Photo 8152

PS.

Dette nettstedet anbefaler å ha en innetemperatur på 19-22 grader:

Alt tatt i betraktning anbefales en innetemperatur på 19-22° C, men noe lavere ved høy fysisk aktivitet.

http://www.aktivhms.no/Skoler/Kompetanseheving/Innetemperatur_Helse.htm

PS 2.

Nå har det vært ganske kaldt, også her i Liverpool, (selv om jeg har lest at det er enda mye kaldere i Norge, ja), så jeg har måttet bruke to varmovner av gangen nå, for å få det såpass varmt i stua her.

Så jeg gruer meg litt til strømregninga.

Men jeg får spare til sommeren da.

Vi får se.

Her er mer om dette:

vær liverpool

PS 4.

Jeg tror at en av de her pakkene, er en sånn strømmåler-gadget, som jeg har bestilt fra E-ON.

Da kan man se hvor mye strøm man bruker, i pund og pence.

Det blir artig.

Kanskje jeg skal prøve å få kommet meg på posthuset i morgen, før kl. 18, og få hentet disse pakkene.

Vi får se.

Her er mer om dette:

Photo 8153

PS 5.

Jeg må også trene, merker jeg.

Jeg trente to ganger, på en uke, før jul, og da merka jeg, at jeg begynte å få kontroll, på mageflesket.

Men nå, så har jeg ikke trent siden julaften, (når faktisk gymet var åpent, siden britene feirer mest på første juledag osv.), så nå merker jeg at jeg begynner å bli for tjukk igjen.

Så nå er det sånn at magan liksom er så tjukk, så det blir ukomfertablet liksom, jeg merker at magan er for tjukk da, til at det er komfortabelt.

Så nå har jeg skikkelig lyst til å begynne å trene igjen, merker jeg.

Også for å få opp kondisen, som jeg har nesten begynt å få kontroll på nå.

Hvis det går for lang tid, mellom hver gang jeg trener, så merker jeg det, at jeg kondisen begynner å nærme seg et farlig lavt nivå.

Nok helt sikkert fordi jeg sitter for mye hjemme og skriver på blogg.

Så jeg får se om jeg klarer å ta meg noe sånt som en dag i morgen, hvor bloggskriving ikke er førsteprioritet.

Men jeg får se om jeg får kjøpt meg noen fler gensere osv., og nye innesko/tøfler, for det er ganske kaldt, om morgenen, for jeg har ikke full varme på om natta.

Så jeg får prøve å ta en sånn trene og ærend-dag i morgen, tenker jeg.

Det hadde vært digg etter jula.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter