Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 15. januar 2010

Wessel som tuller med Adeler?

Nå synes jeg det ser ut som at det er noen trøndere, som tuller med vår Ribsskog-familie, altså 'Ribsskog-Adeler', eller Adeler da, etter mormora mi fra Danmark, sin tante og onkel, baron-paret Adeler.

Kan det være noe misunnelse fra Tordenskiolds slektninger, siden Petter Wessel, ikke ble baron, men Cort Adelers slektninger ble det?

Hvem vet.

Det er mye rart.

Gry Stenberg, som jeg kjente fra oppveksten på Bergeråsen, hun er visst gift med en Wessel fra Svelvik vel nå, så jeg.

Så det er mye rart.

Vi får se om det kan være det her som foregår.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Nå får jeg det også til å passe med søstra mi.

For jeg husker at hu gjorde et poeng av en gang, på begynnelsen av 80-tallet, da hu og broren min og mora mi og Arne Thormod, bodde i Jegersborggate, (og jeg var på besøk der fra Berger), å vise meg det, at danskeferga Petter Wessel, lå til havns, i Larvik, fra rommet hennes i 2. etasje.

Et nybygd rom, som søstra mi fikk, etter at jeg flytta til Berger, (og som jeg ikke skjønner hvordan rom, som var der før, det har jeg glemt).

Der ble det også brann, (på søstra mi sitt nye rom), for noe søppel hadde hengt mot en varmeovn, (en panelovn mener jeg dem forklarte at det var).

(Jeg tror ikke vi hadde noe varmovn på det gamle rommet vårt i Jegersborggate, (som jeg og søstra mi delte), for det var alltid så kaldt der, husker jeg.

Men jeg skal ikke si det sikkert).

I en bærepose.

Så hadde søstra mi gått inn og sett det.

Og så smelt igjen døra.

Og så kom brannvesenet.

Og ga søstra og mora mi berøm, for å ha lukka igjen døra, til søstra mi sitt nye rom.

Så sånn var det.

Men om det var derfor dem solgte Jegersborggate, det husker jeg ikke.

Dem bodde i Drammen og, men jeg husker ikke om det var før eller etter ombyggingen i Jegersborggate.

Så det var nok antagelig noe Larvik-mob, som søstra mi var/er i.

For jeg husker det, at en gang jeg besøkte søstra og mora mi i Larvik.

Da jeg var ca. ti år vel.

Så fortalte søstra mi meg det, at hu visste det, at jeg ikke hadde vært sammen med noen jenter i Larvik.

(Men så bodde jeg bare i Larvik til jeg var ni år da.

Og jeg hadde faktisk hatt en prestedatter, fra oppe ved Byskogen/Nansetgata der, bak på Apache-sykkelen min, en gang, husker jeg, og da var søstra mi og Frode Kølner, og også han preste-sønn med.)

Men jeg sa navnet på ei som het Heidi, eller noe, i klassen, bare for å ikke virke dum.

(Ei som jeg huska at hadde kikka nesten megetsigende på meg vel.

Ei ganske lav ei med mørkt hår, tror jeg.

Jeg tror hu het Heidi).

Og da sa søstra mi, at nei, hu hadde jeg ikke vært sammen med, for hu Heidi, hu var da venninna til søstra mi, sa hu.

Så søstra mi er nok i noe slags Larvik/Petter Wessel-'mob', eller noe, tror jeg.

Så sånn er nok det

Så vi får se hva som skjer.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter