Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 15. februar 2010

Jeg sendte en e-post til City Self Storage i Oslo, angående hvordan det går med tingene mine hos dem




Google Mail - Bod 168










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Bod 168











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Feb 15, 2010 at 10:08 AM




To:
colosseum@cityselfstorage.com






Hei,

jeg bare lurte på om dere kunne forklare nøyaktig hvor tinga mine er nå.

Jeg har leid bod 168 av dere siden september 2004, da jeg dro for å studere i England.


Jeg har ikke brukt den boden etter det, men jeg har betalt leie, for tingene som jeg har der.

Men så ble jeg arbeidsledig for en tid tilbake, så nå skylder jeg en del på leia hos dere.


Det ligger mange ting der, av sentimental verdi for meg, som jeg ikke tok med, da jeg skulle studere i England.

Og også utstyret mitt som heimevernssoldat, ligger der, for det er lov å ha i boder, ettersom jeg har skjønt, og dere har jo videooveråking og det hele, så jeg anså boden hos dere som sikker.


Jeg har også antikviteter der, blant annet et sølvkrus fra 1720, (en gave fra danskekongen til en i slekta), som jeg fikk av min mormor, i 2004.

Min mormor døde i sommer, så jeg venter en arv etter henne, som mine slektninger i Norge holder tilbake.


Men hun eide manga andre antikiteter og malerie, siden hun var i en adelsfamilie, så det blir nok en god del penger, for min onkel og tante har fått mye forskudd på arv, og min mor døde i 1999.

Jeg er arbeidsledig her i England, men har en grad i IT fra HiO, og mange års erfaring som butikksjef, så nå er jeg med i NITO's lederforum, blant annet, så jeg må vel sies å være en av eliten nå, så jeg regner med at jeg kan få en jobb, med lønn mellom 500.000 og en million i året.


Det er bare det at arbeidsmarkedet er visst litt tregt for tiden, her i Liverpool.

Og i Norge er jeg en flyktning, jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe som blir kalt 'mafian', i Oslo, det var derfor jeg dro til England.


Men flyktninger fra Norge, det er jo ikke daglig kost, her borte, så jeg har litt problemer med myndighetene her og.

Men i mellomtiden, før jeg får ryddet opp i dette, så lurer jeg på hvordan det går med tingene mine, hos dere hos City Self Storage i Oslo, for noen av de tingene er ganske viktige for meg, av sentimental verdi da, og HV-tingene burde ingen andre enn meg røre, for det er militære ting.


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter