Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 23. februar 2010

Jeg spurte på en avstemning, om min far og Christell hadde et 'Woody Allen-forhold'. Med det, så mener jeg da Allen giftet seg med sin adoptivdatter

adoptivdatter

http://en.wikipedia.org/wiki/Woody_Allen

PS.

Og der kan man også se, hvordan Woody Allens sønn, Ronan Seamus Farrow, reagerte:

Ronan Seamus Farrow said of Allen: "He's my father married to my sister. That makes me his son and his brother-in-law. That is such a moral transgression. I cannot see him. I cannot have a relationship with my father and be morally consistent.... I lived with all these adopted children, so they are my family. To say Soon-Yi was not my sister is an insult to all adopted children."

På norsk blir det:

'Han er min far, som er gift med min søster. Det gjør meg til hans sønn, og hans svoger. Dette er en moralsk (noe). Jeg kan ikke møte han. Jeg kan ikke ha et forhold til min far og være moralsk konsistent.... Jeg bodde sammen med alle disse adoptivbarna, så de er min familie. Å si at Soon-Yi ikke var min søster er en stor fornærmelse mot alle adoptivbarn'.

Så man ser det, at det ikke bare er jeg som tar på vei, overfor slike incestiøse familieforhold.

Noen synes kanskje at jeg klager mye på bloggen, men de skjønner kanskje ikke da, at jeg har blitt utsatt for mye rart, som andre også ville ha klaget for.

Men hva skal man gjøre, hvis man blir utsatt for mye urett?

Hvis man klager mye, så sier folk at man bare klager.

Det er jo bare tull.

Hvis man blir utsatt for mye urett, så er det ikke noe galt i å klage mye, mener jeg.

Det er riktig å klage mye da, mener jeg, og stå opp for sine rettigheter.

Så sånn er det, vil jeg si.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her ser vi Christell.

Er det noe likhet mellom henne og Soon-Yi Previn ovenfor?

Likhet i utrykket, mener jeg.

Min søster sa, mens vi alle tre var i tenårene, at hun trodde det var sunt for Christell, hvis hun hadde sex med mange sexpartnere.

Er disse to, Christell og Soon-Yi Previn, sex-droner for noe illuminati?

Hvem vet?

Her er mer om dette:

christell facebook

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter