Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 5. mars 2010

Det her tror jeg må være gravplassen til mora til Petter og Christian Grønli, fra Bergeråsen. Dem måtte flytte til faren sin i Mexico, da hu døde

tove grønli

http://www.disnorge.no/gravminner/bilde.php?id=1250276

PS.

Den datoen hun døde, 15. februar 1981, det var den eneste dagen, som faren min satt oppe i leiligheten jeg bodde alene i, i Hellinga 7B, etter at han flytta derfra, og ned til Haldis, et snaut år tidligere, våren 1980.

Da satt jeg og faren min og så på skøyter, og Norge vant gull, sølv og bronse, i EM eller VM, som jeg har skrevet om på bloggen tidligere.

Så kom samboeren til hu Tove Grønli, (en som het Willy, fra Glassverket, tror jeg, i Drammen), og han så så rar ut i trynet, da jeg åpna døra, så jeg var ikke helt sikker på om det var han.

Så jeg bare sa til faren min at det var til han.

Og da fortalte han til faren min at Tove var død da.

Så jeg tror faren min kanskje var den første han fortalte det til, men det skal jeg ikke si sikkert.

Men jeg tror det var noe galt, for faren min pleide aldri å sitte oppe hos meg, og se på TV, på den tida.

Han satt bare nede hos Haldis.

Og Willy pleide aldri å være på døra vår, (dvs. døra mi da, siden det var jeg som bodde der).

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her kan man se at dødsdatoen stemmer med skøyte-VM, i 1981, og at Norge vant gull, sølv og bronse i det mesterskapet, sånn som jeg har skrevet om på bloggen tidligere:

stemte

http://no.wikipedia.org/wiki/Allround-VM_p%C3%A5_sk%C3%B8yter_1981,_menn

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter