Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 22. mars 2010

Det var visst en annen Aina det, som drev med musikk, og som var fra Berger og Sande





Erik Ribsskog Du var naboen min i Leirfaret, og faren din var i fengsel.


Du viste meg skillpadden din en gang.

Eller deres, var den vel.

Du skrev kjærestebrev til kameraten min Christan Grønli, som bodde hos meg, når han var på ferie i Norge, (under fotball VM 82 eller fotball EM 84, noe sånt).


(Han bodde egentlig i Spania).

Du flyttet til Sande, og du sa hei en gang, det året jeg gikk på skole i Drammen, da jeg møtte deg på butikkmagasinet Lyche, (du gikk sammen med en venninne).


Jeg visste ikke at du drev med musikk, det var kjempebra, jeg skal se om jeg finner noe av musikken din på YouTube.

Mvh.

Naboen, (Erik Ribsskog)


fre kl. 05:03 · · · Rapporter



Aina Negaard & Band

Aina Negaard & Band

Hei, Erik.

Det er hyggelig at du fant meg, men jeg har ikke bodd i Leirfaret, jeg har ikke hatt skilpadde og faren min har ikke vært i fengsel. (Så vidt jeg vet..)
Jeg var også kun 9-10 år på gjeldende tidspunkt, og tro ikke jeg fikk lov til å dra til Drammen alene. Det er nok en annen Aina du leter etter.

Men jeg har bodd på Berger, på Sande siden..
for 5 timer siden · Rapporter


Erik Ribsskog

Erik Ribsskog

Ok,

nei, jeg kjente nok ikke så unge jenter på Berger, dessverre.

Jeg flytta til Oslo i 1989, og har ikke vært så mye tilbake siden, for min far gikk konkurs, så jeg hadde ikke noe hjem på Berger.


Men jeg ser du kjenner min fars stesønn Jan Snoghøj, de bodde jo i et annet hus på Bergeråsen, hvor jeg ikke var velkommen, i Havnehagen.

Christell Humblen og søstra mi Pia Ribsskog, bodde også der. Det samme med broren deres Viggo Snoghøj, som nå er kjent som bodybuilder Viggo Snowhill, i USA.


Men det er hyggelig at Berger/Sande-folk gjør det bra innen musikken!

Tusen takk for svar, jeg skal prøve å få hørt mer av musikken deres!

Mvh.

Erik Ribsskog

for ca. ett minutt siden ·










http://www.facebook.com/pages/Aina-Negaard-Band/76901813285

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter