Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 29. mars 2010

Det værste søstra mi har gjort, (ifølge johncons-bloggs lesere), er visst å komme med en skjult 'tante-trussel', mot meg, dvs. amputering av penis

tante trussel

PS.

Jeg tror at søsteren min prøvde å få dette gjennomført, da jeg ble operert for en fotballskade på et korsbånd i venstre kne, på Aker sykehus, i 1996, som jeg har skrevet om på bloggen.

Trusselen kom etter at søstra mi hadde med tre somaliere vel hjem, til bofelleskapet på Ungbo, i Skansen Terrasse 23, på Ellingsrudåsen.

(Hvor jeg først lot henne på mitt rom, i noen måneder, og så hjalp henne få eget rom.

Siden søstra mi ikke hadde noe sted å bo, på den tiden jeg var ferdig i militæret, sommeren 1993).

Så vekte Glenn Hesler, og broren min Axel Nicolai Thomassen.

De vekte meg på søndag morgen.

For vi skulle spille fotball.

Så skulle jeg ta med cola, eller noe annen drikke, for å ha med på fotballen.

Så så jeg at noen hadde stjålet juice av meg, i kjøleskapet.

Og det var så dårlig, innsovet luft, på Ungbo, siden to afrikanere lå og sov på to sofaer der.

Og stua og kjøkkenet var i ett.

Så jeg ble irritert og sparka fotballen i veggen.

Og så ble det sirkus der da, for da våkna alle.

Og så, en eller to dager etterpå, så sa søstra mi det, at hennes afrikanske venner, umulig kunne ha stjålet juice fra meg, for 'vi har jo ikke noen saks'.

Men man kunne jo bruke kniv, for å åpne juicen.

Så dette med 'saks', det var bare tull, og det var nok en skjult tante-trussel, vil jeg si.

Dessuten, så viser dette at min søster ikke er huslig.

Hun burde jo ha gått til innkjøp av en saks, på vegne av husholdningen, hvis vi manglet det, og hun var huslig.

Men men.

Så søsteren min er farlig og forferdelig, vil jeg si.

Jeg tror at hun er i johnitterordenen, og at de er illuminister.

Noe sånt.

Så hun vil jeg ikke ha noe mer med å gjøre, etter at jeg har hatt litt tid å tenke på hva som egentlig har foregått i familien osv., i de årene jeg bodde i Norge.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter