Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 14. mars 2010

Jeg fikk en litt spesiell vel e-post angående da jeg ble forsøkt drept, av et jaktlag, på Løvås gård, i Kvelde, i 2005




Google Mail - Angående Løvås










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Angående Løvås











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Mar 14, 2010 at 5:01 PM




To:
Fredrik Cho <fredrikcho@gmail.com>






Hei,

ja jeg bodde i Kvelde.

Jeg tror det het Farrisveien.

Man kjører fra Larvik mot Kvelde, og tar av til venste, like før Kvelde sentrum, opp noen svingete gårdsveier.


Det er bare ca. en kilometer fra Farris, ved skytebanen der.

Jeg fant ikke navnet ditt på telefonkatalogen online, skriver du med pseudonym eller?

Med hilsen


Erik Ribsskog


2010/3/14 Fredrik Cho <fredrikcho@gmail.com>

Hei. Jeg har lest bloggen din og syns den er spennende. Jeg lurer også litt på hva som foregår. Men jeg lurer også litt på om du husker helt omstendighetene rundt det jaktlaget, som forsøkte å ta livet av deg. For jeg kommer fra Kvelde ... og når jeg har søkt etter onkelen din på Løvas ... og han som visstnok også bor der, Kjetil Granstøl (som definitivt er et Kvelde-navn) ... så står det Løvas 3282 Kvelde på 180. Men på kartet (vedlagt som JPG), så er denne gården markert som et sted mellom Verningen og Tjølling. Jeg skjønner ikke helt dette. Jeg tror IKKE at du lyver, jeg bare lurer på om du husker litt feil, eller om det bare er noe merkelig med det kartet på 180. Du sier du kunne løpe til Farris. Greit nok. Da kan det jo ikke være i Tjølling eller på Verningen. Så jeg er i det hele tatt litt forvirra.


Bodde du i Kvelde (den lille bygda med Esso-stasjon og Spar-senter), eller bodde du på Verningen/i Tjølling?
Og hvis du bodde i Kvelde, og 180 tar feil - hvor ligger denne gården egentlig - for eksempel i forhold til sentrum/Holmfoss/Skjærsjø/Farris/Hvarnes?


Hilsen
Fredrik Cho









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter