Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 11. mars 2010

Jeg har prøvd å oppdatere en side som står om meg, på Xiandos information, men det er såpass mye svada, vil jeg kalle det, så ikke ta alt for god fisk





Erik Ribsskog

Erik Ribsskog (født 25. juli 1970) er en nordmann bosatt i Liverpool som opplever seg som forfulgt av 'mafian', Illuminati og eliten i Arbeiderpartiet, og prøver å få rettighetene sine. Dette gjør han gjennom bloggen http://johncons-mirror.blogspot.com, hvor han prøver å nøste opp hva som foregår og forteller om livet sitt siden slutten av 1970-tallet.




Innhold

[skjul]


[rediger] Oppvekst i Larvik og på Bergeråsen i Svelvik


Han vokste opp på Bergeråsen i Vestfold, og beskriver bakgrunnen sin som white trash («Jeg er fra en sånn ‘white trash’-familie, kan man kanskje si»)[1]. Han er sønn av Arne Mogan Olsen og Karen Ribsskog. Etter at foreldrene ble skilt bodde han sammen med moren før han flyttet til faren i 1979. Da han var ni år flyttet faren inn til en ny kvinne, Haldis Humblen, og lot Erik Ribsskog bo alene i sin tidligere leilighet.


Erik Ribsskog redigerer: Det var Christian Grønli som beskrev Bergeråsen som 'white trash', dette er ikke mine ord, eller min mening, jeg har vokst opp som en vanlig person i Norge.

Min fars nye familie er som 'white thrash', det er det jeg mente. Jeg selv måtte bo for meg selv i min fars gamle leilighet.


Min morfar, Johannes Ribsskog, var f.eks. rådmann i Hadsel i Vesterålen, og han var nesten som en farsfigur for meg, da jeg bodde hos moren min i Larvik, og var ofte i avisa osv., så jeg ser ikke på meg selv som white thrash, vi hadde et hus, med stor hage, i Jegersborggate i Larvik, som er en ganske fin adresse, nærme herregården osv., i Larvik sentrum.


Men min fars nye familie, med hans nye samboer Haldis Humblen, og hennes barn bodybuilder Viggo Snoghøj, (kjent som Snowhill i USA), og Jan Snoghøj, naturmedisiner, (noen vil kanskje si kvakksalver), og Christell Humblen, som går i joggebukse på julaften osv., de kan man kanskje kalle 'white thrash'.


Men de var jeg aldri en del av, jeg måtte bo alene i min fars gamle leilighet, i Leirfaret, mens de bodde i Havnehagen på Bergeråsen. Og jeg hadde jo uansett ballast fra oppveksten min i Larvik, pluss at jeg var mer som min farfar og farmors sønn, og min farfar hadde egen trevareindustri-bedrift, Strømm Trevare, og de hadde en villa med velstelt hage, og de abonnerte på Aftenposten, Drammens Tidende og Svelvikavisa, de hadde eget kontor i huset, for firmaet, som jeg kunne bruke, hvis jeg ville skrive maskinskrevne brev, f.eks., og de leste alle ukebladene og Det Beste og hadde leksikon og bokserier om krigen i bokhylla, mm., så det var i aller høyeste grad et møblert hjem, og dette var som mitt barndomshjem, i Svelvik, for jeg spiste middag der hver dag, etter skolen.


Mens Haldis Humblens hjem, hvor min far flyttet til, der hadde de vel ikke så mange bøker, de er sånn at når andre har bøker i bokhylla, så har de heller masse videokassetter under TV-en, men 'white thrash' var kanskje litt drøyt også om de. Men men, jeg har jo skrevet over 9000 bloggposter, så det er klart at hvis man tar ting ut av sammenhengen, som jeg ser at har blitt gjort på denne siden, så kan man få ting til å se stygge ut, om en person. Men men.


Oppdatering: Når det gjelder familien min, så var den ganske ordentlig på f.eks. 70-tallet, både min morfar, Johannes Ribsskog, og min farfar, Øivind Olsen, var ordentlige folk som var respekterte. Min morfar holdt f.eks. morgenkåseri på NRK radio, på 70-tallet, og min farfar var også klok og lærd, kan man nesten si.


Og min mor sa det, da jeg ikke fikk noe hjelp, da jeg hadde dårlig råd, det andre året jeg studerte data på NHI, i Oslo, skoleåret 1991/92. Da spurte jeg min mormor, bestemor Ingeborg, om hun kunne hjelpe meg å spe på litt på studielånet, for jeg hadde eksamener snart, og jeg hadde jo kutta ut faren min, som det er nevnt.


Og da ville ikke min mormor hjelpe meg, men krevde at jeg skulle slutte å røyke, midt de siste månedene av studiene med eksamener og det hele.

Og da sa mi mor, Karen Ribsskog, i 1993, eller noe, at både min morfar Johannes Ribsskog, og også min farfar Øivind Olsen, nok ville ha hjulpet meg, med økonomisk støtte, sånn at jeg kunne fullføre studiene på nominert tid.


Men begge mine bestefedre døde på begynnelsen av 80-tallet, så gikk det nedover med stabiliteten, i familien, så nå ligner nok kanskje familien min litt på en white-trash familie, hvis man ser på mine søsken og andre slektninger nå.


Men på 70-tallet så var moren mins familie sett på som fin, for min morfar var rådmann i Hadsel, i Lofoten, på 60-tallet vel, og min farfar var selvstendig næringsdrivende, gründer, ville man kanskje sagt idag, og hadde trevareindustribedrift, selv om tomta var min farfar og farmors til låns, fra en landeier ved navn Lersbryggen, så noen ugler i mosen var det nok på farssiden av familien også før 80-tallet, vil jeg tro.


Altså, det er ikke meg selv jeg tenker på, når jeg snakker om familien min, som 'white thrash'-aktig, hvis noen tror det.

Jeg har alltid vært stolt, og jeg var mot at mora mi flytta fra faren min egentlig, for hu var ganske spesiell og litt slem, må man vel si, så jeg ville hele tida, flytte tilbake til faren min, da jeg bodde med mora mi i Larvik.


Så jeg var i opposisjon til mora mi og stefaren min der, Arne Thomassen.

Så flytta jeg til faren min, i 1979, og da flytta som nevnt her ned til Haldis, et halvt år seinere, og da kom jeg i opposisjon, til faren min også.


Men farmora mi og farfaren min, de var på min side da, vi likte ikke Haldis.

Så jeg var mer som deres sønn, enn som faren min sin sønn egentlig.

Og disse hadde et ordentlig hjem, hvor de abonerte på Aftenposten og Drammens Tidende, og hadde masse ukeblader og et hjem som alltid var rent og ordentlig da.


Så jeg har middelklassebakgrunn, må man nok si.

Mens det jeg tenker på med 'white thrash', det er at faren min alltid drikker, søstra mi røyker alltid hasj, broren min skal alltid være bask og tøff, og konge på byen i Oslo, tanta mi Ellen, er sånn hippie-dame, som pleide å dyrke marijuana, i hagen.


Mormora mi Ingeborg, pleier å kjøpe klær på loppemarket, og stesøstra mi Christell, pleier å gå med joggebukse på julaften osv.

Og onkelen min Martin Ribsskog, han pleier sjelden å vaske seg, og er en sånn hillbilly-type da, som kjører rundt i biler som skulle vært vraka for lenge sida, og har fullt av våpen på gården osv.


Så jeg mente at familien min var 'white-trash' da, og ikke meg selv.

Jeg er en vanlig middelklasse-gutt, fra Berger da, som vokste opp aleine, fra jeg var ni år, så jeg ble tidlig selvstendig og uavhengig av foreldre osv., untatt når det gjaldt penger til mat osv.


Så flyttet jeg til Oslo, som 19-åring, og har bodd i Oslo, i 15 år.

Og i Oslo så er det ganske strenge koder på hvordan man oppfører seg og personlig hygiene og sånn, så det er ikke sånn at jeg er noe slags 'white-thrash', jeg er nok som en vanlig innflytter til Oslo, vil jeg si.


Som også har vært en del i England under oppveksten, så jeg lærte litt folkeskikk, når jeg var på språkreise også, som jeg var på tre ganger, på 80-tallet.

Så en vanlig innflytter fra Østlandet, som har bodd i Oslo i 15 år, og som også har vært en del i England.


Si ikke 'white thrash', men en ganske konform og vanlig person egentlig, som egentlig vet hvordan man skal oppføre seg, og prøver å gjøre dette.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



[rediger] Høyskolekandidat i IT fra HiO


Erik Ribsskog har en høyskolekandidatgrad i IT, fra HiO IU, som han fikk i 2009, etter å ha studert på HiO IU fra høsten 2002 til våren 2004.

Grunnen til at han først fikk graden i 2009, var at han jobbet mye ved siden av studiene, og derfor manglet noen fag.


Men han studerte også IT på Norges Høyskole for Informasjonsteknologi, skoleårene 1989/90 og 1991/92, og i 2009 fikk han HiO IU til å godkjenne en rekke av disse fagene, som del av en grad ved HiO IU og fikk derfor en høyskolekandidatgrad i IT, med god margin.


Erik Ribsskog er også medlem av ingeniørorganisasjonen NITO og NITO's lederforum.

Erik Ribsskog har også fullført årskurs i grunnleggende kontorarbeid, markedsføring og data, fra Sande videregående i Sande i Vestfold, og Gjerdes videregående, i Drammen, fra Handel og Kontor, på slutten av 80-tallet, med gode karakterer, og har generell studiekompetanse.


(Ribsskog var en av ti elever, fra Nordre Vestfold, som fikk studere i Drammen, i Buskerud, skoleåret 1988/89, siden studietilbudet var bedre i Drammen enn i Sande, og siden Svelvik og Sande sogner til Drammen, så hadde fylkene Buskerud og Vestfold en samarbeidsavtale, som det var ganske gjevt å få en plass gjennom, siden kun ti elever fra Vestfold fikk lov å gå på skole i den forholdsvis store byen Drammen hvert skoleår. Men Ribsskog hadde gode karakterer, med mange 5-ere og kom seg gjennom nåløyet).


Ribsskog hadde også gode karakterer på Svelvik Ungdomsskole, med S i karakterboka, i fagene norsk, matematikk, samfunnsfag og kristendom, som noen av høydepunktene.


[rediger] Militærkarriære


Erik Ribsskog gjennomførte førstegangstjenesten i infanteriet på Terningmoen, i Elverum, i skoleåret 1992/93, hvor han fikk en rekke merker og vernepliktsmedaljen.

Etter endt førstegangstjeneste, ble han overført til mob-hæren, og senere til en elite-avdeling innen HV i Oslo, støtte-området, som bl.a. trener på steder som Rena, Terningmoen og Hurdal.



[rediger] Butikksjef i Rimi


Erik Ribsskog begynte i kassa i Rimi, som ekstrahjelp, annenhver lørdag, på Rimi Munkelia i Oslo, mens han var i militæret i Elverum, (hvor man fikk helgeperm, og kunne ta toget til Oslo, hver fredag, og så tilbake til Elverum igjen hver søndag).


Ribsskog jobbet seg sakte opp gjennom gradene i Rimi, og gikk fra ekstrahjelp i kassa, til heltid, aspirant, assisterende butikksjef og så butikksjef, fra 1992 til 1998, og i løpet av denne tiden jobbet han på Rimi Munkelia, Rimi Nylænde og Rimi Bjørndal.


Erik Ribsskog jobbet så som butikksjef i fire år i tre butikker: Rimi Nylænde i Oslo, Rimi Kalbakken i Oslo, og Rimi Langhus i Ski, fra 1998 til 2002.

Mens han drev Rimi Langhus, så vant han en prestisjefull konkurranse, 'Rimi Gullårer', og fikk et personlig brev og en penn tilsendt fra tidligere Rimi-eier Stein Erik Hagen.


Erik Ribsskog fikk også veldig bra resultater, i den første butikken han drev, Rimi Nylænde, på Lambertseter, men krøll med distriktsjefene, mens han jobbet på Rimi Kalbakken, i år 2000 og 2001, gjorde at han bestemte seg for å begynne å studere igjen, for å fullføre IT-graden sin, i år 2002, etter å ha prøvd å ta opp problemene med driftsdirektør Rune Hestenes og distriktssjefen ved Rimi Langhus, Anne Katrine Skodvin, uten at noen av disse var interessert i å høre om hva som hadde foregått.


Ribsskog bestemte seg da for at han ikke hadde lyst til å jobbe resten av livet, i et firma som Rimi, hvor man ble tullet med sjefene over seg i systemet, og hvor problemer bare ble feiet under teppet.

Han tenkte at han ville ha mer ut av livet, enn å drive med selv-pining, på en slik måte.



[rediger] Politikk


Erik Ribsskog var med en kamerat fra Gjerdes VGS., i Drammen, Magne Winnem, på et par møter, hos Oslo Unge Høyre, før valget i 1991.

Erik Ribsskog utmerket seg når han fikk spørsmål om næringsliv og økonomi osv., (han hadde jo bakgrunn som blåruss på handel og kontor, hvor han var kjent for å svare riktig på spørsmål fra lærere i timen), og ble sammen med Winnem håndplukket for å gå gjennom Unge Høyres valgkampprogram, for kommunevalget, i 1991, og foreslå endringer på dette, hvis det hørtes for 'Oslo Vest' ut.


Ribsskog ble senere takket for hjelpen, av de som stod bak valgkampprogrammet til Unge Høyre ved kommunevalget 1991, under Høyres valgkampåpning, i Spikersuppa, våren/sommeren 1991.


[rediger] Forfulgt av 'mafian'


I 2003 overhørte han i følge eget utsagn på arbeidsplassen at han var forfulgt av 'mafian'. I 2005 mener han at han ble forsøkt drept på gården til en onkel, og flyktet til England, der han har oppholdt seg siden.



[rediger] Utsatt for ulovige ledelsesmetoder mens han jobbet for Bertelsmann i Liverpool


Ribsskog har jobbet i Bertelsmann-eide Arvato, med produktaktivering for Microsoft, og opplevde at det var uregelmessigheter på arbeidsplassen som han har blogget om.


Erik Ribsskog redigerer: Jeg har publisert den arbeidssaken på nett:http://www.scribd.com/groups/view/14830-arvato-services-ltd-s-microsoft-scandinavian-product-activation


Det går blant annet på at Arvato bruker ulovlige ledelsesmetoder: forsterkning/straff, noe som i praksis betyr at de behandler medarbeiderne som slaver. Det var også mye mobbing fra ledere der, i tillegg, som jeg har dokumentert om i arbeidssaken.



[rediger] Mistanker om uregelmessigheter


Ribsskog mener det er noe galt med grandiosa og i Martine-saken.



[rediger] Problemer med Pizza Grandiosa?


Erik Ribsskog har interessert seg for sammensetningen av Pizza Grandiosa i mange år, og mener det muligens er menneskekjøtt i fyllet.


Erik Ribsskog redigerer: Mange år er vel en overdrivelse. Jeg prøvde i 2007, å finne ut hva som var galt i Norge, siden jeg ikke fikk rettighetene mine. Jeg tok da noe såkalt brainstorming, på hva som var galt i Norge, og husket blant annet noe jeg hadde lest i et gratismagasin, som spurte på en lur måte, om det var noe galt med kjøttet på Grandiosa, om det virkerlig var skinke, spurt på en lur måte.


Andre ting jeg kom på, var Mette Marit-videoen, det Thorvald Stoltenberg sa at 'de er alle serbere', noe jeg leste, at Giske hadde vært full på tinget, som jeg leste på nettet.

Sånne ting.


[rediger] Onkel Martin Ribsskog lurte Erik Ribsskog til psykolog og prøver å få det til at han er sinnsyk


Erik Ribsskog har i følge sin journal fra Psykiatrien i Vestfold, som han har lagt ut på bloggen sin, fått diagnosen F22.0 Paranoid psykose (vrangforestillingslidelse). I følge samme kilde har han fått resept på medikamentet Risperdal.[2]


Erik Ribsskog redigerer: Jeg jobbet på gården til onkelen min, Martin Ribsskog, i 2005, som har psykiske problemer, etter en motorsykkel-ulykke, hvor kameraten som satt på døde, på 80-tallet.

Jeg ville roe ned onkelen min, som ikke trodde på at jeg var forfulgt av 'mafian', og ville at jeg skulle gå til psykolog, for å sjekke om dette var reellt.


Jeg fortalte jo da til psykologen at jeg hadde hørt at jeg var forfulgt av 'mafian', og fikk da en _arbeidsdiagnose_ som paranoid. (Det får nok alle som sier de er forfulgt av 'mafian', stort sett, vil jeg tippe).


Det med risperdal, var at psykologen ville se om jeg ikke trodde jeg hadde hørt dette, hvis jeg tok medisin. Men jeg ble bare med på et kompromiss, jeg kunne hente medisinen på apoteket, men jeg skulle ikke begynne å ta den.


Dette var fordi at psykologen drøyde det, med å kontakte lånekassa og banker jeg skyldte billån osv., så jeg syntes det virka som at jeg hun drøyde det, (hun var tysk, Silke Gjertvang, eller noe), fordi jeg ikke ville gå med på behandling med medisiner, naturlig nok, jeg skulle bare roe ned onkelen min.


De journalen er også full av feil, de sier jeg er 24 år, når jeg var 34 år, og de sier ikke noe om at jeg har vært i infanteriet, er i HV, har jobbet som butikksjef i flere år, de ville i det dokumentet, ha det til at jeg var en nerd, som var ti år yngre enn jeg var, virker det som for meg.


De arkiverte den journalen da jeg dro til England i 2005, så jeg har aldri fått noe diagnose, dette var som sagt kun for å roe ned onkelen min, og jeg har også snakket med sjefene på det sykehuset, på telefon ifjor, var det vel, og de skulle rette opp feilene i journalen. Så dette er altså ikke en oppdatert journal, og jeg har aldri hatt noe diagnose, for å understreke det, selv om jeg skjønner at dette ikke ser så fint ut.


Her er mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/06/folk-skal-ha-det-til-at-jeg-er-paranoid.html


PS.

Altså, de tre sidene som dere viser til der, det er tatt ut av sammenhengen.

Det journalen min sier, er at jeg er frisk som en fisk, og er utskrevet fra timer hos psykolog, (som onkelen min Martin Ribsskog, lurte meg til å gå til), og jeg trenger ikke å ta noen medisiner, eller noenting.


Så dere forvrenger virkeligheten her, når dere skal ha det til at jeg er paranoid osv.

Hvis dere hadde fått en lege eller psykolog til å se på den fullstendige journalen, som står på bloggen min, så hadde dere også skjønt dette.


Så dette utfordrer jeg Xiandos information til, få noen kompetente og seriøse legeutdannede folk, til å forklare dere hva den journalen egentlig konkluderer med, istedet for å komme med noe forvrengt svada som er tatt ut sammenhengen, sånn som dere gjør nå.


Erik Ribsskog


[rediger] Popularitet


Statistikken på bloggen "Øyvinds Verden" viser en usedvanlig stor mengde treff fra Google-søk på "Erik Ribsskog".


[rediger] Konflikt mellom Øivind Sæther aka Xiando og Erik Ribsskog aka john_cons


I tillegg til den nevnte blogger bloggen, johncons-mirror.blogspot.com, som har blitt ganske populær, så hadde jeg også en norsk blogg, som var hostet på Øivind Sæther sin 'trykker-blogg'-side og siden på 'livelyblogg', også drevet av Øivind Sæther, hvis jeg har forstått det riktig.


johncons-blogg på norsk, ble slettet av Øivind Sæther, både på Trykker.com stedet og på Livelyblog-stedet.

Det som skjedde, da jeg prøvde å logge meg på Livelyblog, var at det stod, at bloggen var slettet av Illuminati, eller noe lignende.


Jeg har prøvd å få kommentar fra Øivind Sæther, om dette, men uten å lykkes.

Det er derfor jeg alltid skriver (In Norwegian), etter postene, på johncons-mirror.blogspot.com, fordi dette var først min engelsk-språkelige blogg.


Men så ble de norsk-språkelige bloggene mine slettet, en etter en, og tilslutt så fant jeg ikke noen annen råd, enn å skrive både på norsk og engelsk, på blogspot-bloggen.

Så jeg får vel fortsette å skrive (In Norwegian), det har blitt en vane ihvertfall.


Men jeg skulle gjerne visst hva som foregår rundt Øivind Sæther, hva grunnen var til at han slettet bloggene min, men ikke sletter det jeg skriver på Xiandos Infortation.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



[rediger] Eksterne lenker


Erik Ribsskog kommenterer:

Dette er ikke noe med meg å gjøre.

Jeg blir konstant mobbet, med en såkalt 'Erik Ribsskog Fan Club'-blogg, en 'galeribsskog' hat-blogg, jeg blir tullet med på irc, på Facebook (som i den falske Facebook-profilen ovenfor), mm.


Jeg har anmeldt all denne mobbingen og trakasseringen og truslene jeg har mottatt på internett, til politiet i Oslo, men de gjør ingen verdens ting.

Så det er nok riktig det som blir sagt, at politiet i Norge mangler ressurser.


Jeg mener det er en skandale hvordan politiet behandler meg, de later som om de er strutser, kan det virke som, som ikke forstår at noe skjer, og ignorerer mine anmeldelser.

Noe sånt.

Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog


[rediger] Referanser


  1. Hvorfor jeg ikke får så mye hjelp fra min nærmeste familie gjennom disse problemene som er

  2. Journal, side 1 side 2 side 3










https://nb.xiandos.info/Erik_Ribsskog#Onkel_Martin_Ribsskog_lurte_Erik_Ribsskog_til_psykolog_og_pr.C3.B8ver_.C3.A5_f.C3.A5_det_til_at_han_er_sinnsyk

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter