Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 16. mars 2010

Jeg sendte en e-post til Domstol Administrasjonen i Larvik




Google Mail - Faktura nr. 31007035










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Faktura nr. 31007035











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Mar 16, 2010 at 5:28 PM




To:
larv_mail@domstol.no






Hei,

jeg viser til faktura nr. 31007035, (for offentlig skifte, i boet etter min mormor Ingeborg Ribsskog), som jeg mottok idag.

Jeg er for tiden arbeidsledig i England, men jeg har en avtale med Larvik kommune, om at jeg skal få gjeldsrådgivning fra de, med en gang jeg får meg en jobb.


Dessuten så vet dere om min økonomiske situasjon, så jeg lurer på, sorenskriveren holder meg vel ikke for narr?

Min mors del av innboet, etter min mormor, ble vurdert av min morfar, rådmann i Hadsel i Vesterålen, Johannes Ribsskog, til å være verdt 100.000 i 1984, eller om det var 1985, (i testamentet han skrev like før han døde i 1985 vel).


Og det har jeg sjekka, at det blir ca. 240.000 i dagens pengeverdi.

Og min mors søsken har fått mer i forskudd på arv, så jeg ser på det sånn, at jeg minst skulle hatt 100.000 etter dette boet, etter min mormor som døde i sommer.


Men, jeg har fått 0 kroner, av min onkel og tante, som har hatt boet i over et halvt åt.

Men jeg skal betale så fort som jeg har muligheten!

Igjen takk for deres brev/faktura!


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter