Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 17. mars 2010

Jeg sendte en e-post til Lindorff Inkasso




Google Mail - Sak nr: 15887079










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Sak nr: 15887079











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Mar 17, 2010 at 4:53 PM




To:
international@lindorff.com






Hei,

jeg er arbeidsledig, og uten formue, i England nå, og har ikke mulighet til å betale noen inkasso.

Jeg har en avtale, med Larvik kommune, om at jeg skal få gjeldsrådgivning, av gjeldsrådgiver, hos dem, når jeg får meg en fast jobb.


Så jeg sier til alle, at de må bare vente til jeg får meg en jobb, og tar dette gjennom Larvik kommunes gjeldsrådgivning.

For jeg har dessverre ikke råd til å betale noen inkasso nå, men klarer bare å betale mine vanlige regniner her i England.


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter