Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 5. mars 2010

Jeg skrev om Steinerskolen, på Dagbladets kommentarsystem






Min tante Ellen Savoldelli f. Ribsskog, fikk en hjernedød/mongolid sønn, i 1969, Joakim.


Ellen var gift med en lærer i Steinerskolen, i Sveits, og kjenner mange folk i Steinerskolen i Moss, som nevnes i andre kommentarer til denne artikkelen.


Og da jeg var ca. to år gammel, så ville hun og mora mi, at jeg skulle sitte på en gyngehest, også skulle Joakim herme, og bli 'normal' da.


Joakim ble ikke normal, og jeg lurer på om min tante har lagt meg for hat, etter dette.


Noe er det nok ihvertfall.


De fikk til og med en datter, i Sveits, som heter Rahel Savoldelli, (og som nå er teaterskuespillerinne i Berlin), for at Joakim skulle herme etter henne, og bli normal da, husker jeg at min farfar, Øivind Olsen, fra Sand i Svelvik fortalte, på begynnelsen av 80-tallet, at han ikke syntes det hørtes helt bra ut.



Og de vennene hennes i Steinerskolen i Moss, de ville ikke prate med meg en gang, når vi var i bestemor Ingeborgs bursdager i Nevlunghavn.


Jeg var ikke så inne i terminologien, for Steinerskolene, så jeg skulle liksom prate med han Steinerskolelæreren, som jeg hadde sett før, i bursdagene, til bestemor Ingeborg.


Det her var vel på hennes 85-års dag, i 2002, (og jeg husket han læreren fra hennes 80-års dag, i 1997).


Og da spurte jeg han om han var misantrop.


Men det var feil, da svarte han ikke engang.


(Jeg skulle ha sagt antoposof, som betyr lærer i Steinerskolen vel).


Og i 1997 var han uhøflig, og overså meg, men så på min søster, husker jeg.


Jeg skal se om jeg finner link til bildet, kanskje noen vet navnet hans, siden Steinerskolen i Moss, og det okkulte, er temaet her.


Vi får se.


Mvh.


Erik Ribsskog


PS.


Her er en link til et bilde av denne læreren som jeg syntes oppførte seg besynderlig og uhøflig mot meg.


Det er han i lilla t-skjorte på det andre bildet, (som ikke ville være imøtekommende mot meg, (i blå skjorte), og ikke møtte blikket mitt, som min søster, Pia Ribsskog, (i blå kjole), heller ikke gjorde da).


Så jeg lurer på om søstra mi og Steinerlæreren dreiv med noe lureri av noe slag.


Hvem vet.


Her er det nevnte bildet, (det nest øverste bildet i denne bloggposten).


Hvis noen vet hvem han i den lilla t-skjorta er, så vennligst si fra, for jeg blir så mye tulla med Norge, at jeg har måttet flykte til England:


http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/02/na-kom-jeg-pa-noe-som-skjedde-pa-min.html




Steinerskole-folk tror at de kan helbrede mongolide unger, ved at å få et barn til, som de mongolide skal herme etter, og bli normale da.


(Eller at det skal foregå en sjelevandring, er det kanskje de tror.


Hva vet jeg).


Ihvertfall så prøver Steinerskole-folk å få mongolide unger til å bli friske, ved å få et nytt barn, som den mongolide skal herme etter da.


Ettersom min farfar sa, på 80-tallet.


Så sånn er det.


Mvh.


Erik Ribsskog



Altså, det farfaren min, Øivind Olsen, sa, det var at han syntes ikke det var riktig, at de skulle få en ny unge, (Rahel), bare for at Joakim skulle ha noen å herme etter, for å kanskje bli frisk fra mongoliditet da.


Sånn er det jeg husker det, fra 1979 eller 1980 vel.


Mvh.


Erik Ribsskog











http://www.dagbladet.no/2010/03/04/kultur/debatt/kronikk/steinerskolen/10702749/?commentId=4350618#comment_4350618

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter