Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 24. mars 2010

Omtrent alle i min familie er noen respektløse jævler

Nå zoomer jeg tilbake til tidlig nittitall.

Jeg har tenkt på hva jeg har skrevet på bloggen, i det siste.

Og min mormor ga meg noen dokumenter, etter sin morfar, generalen Anders Gjedde Nyholm, og hans bror, Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, dommer i Egypt og folkedomstolen i Haag, på slutten av 80-tallet.

Men hun hadde ikke noe respekt for meg, for hun ville plutselig ha de tilbake.

(For man kan jo ikke ta tilbake en gave man har gitt).

Og min fars familie, de hadde heller ikke noe respekt for meg, for de bare leverte disse dokumentene tilbake, til bestemor Ingeborg.

(Eller hvordan de kan ha forsvunnet.

Jeg regnet med at de ble gitt til bestemor Ingeborg, ihvertfall).

Men det var det jo jeg selv som skulle ha gjort, isåfall.

For jeg fikk lov å oppbevare noen ting, i reolen til farmora mi, for det var nesten som mitt barndomshjem, og hun og farfaren min, var nesten som mine foreldre, for faren og mora mi var så uansvarlige.

Så sånn var det.

Så de hadde heller ikke noe respekt for meg.

Og min stefar fra 70-tallet, i Larvik, Arne Thormod Thomassen, han bare dro meg med, da jeg leide et rom hos dem.

Han bare nærmest tvang meg, til å jobbe som sjauer, en helg, som jeg egentlig ville ha fri, etter å jobbet full arbeidsuke, på OBS Triaden, hvor jeg nettopp hadde begynt å jobbe.

Så han hadde heller ikke noe respekt for meg, vil jeg si, jeg fikk ikke noe reelt valg, for de la så mye press på meg, om å jobbe da.

De bare dro meg med, enda jeg ikke visste om dette, om sjaue-jobbing, på forhånd.

(Og seinere ble de sure, fordi jeg sa at jeg ikke ville jobbe for dem, på en bingo de, (Mette Holter), snakket om å starte opp.

Men jeg ville heller beholde jobben på OBS Triaden.

For jeg ville ikke være for avhengig av Mette og Arne).

Så det som kjennetegner min familie, vil jeg si, det er at de ikke har noen respekt for meg.

Men de bare kjører over meg.

Så jeg er fra en familie av bulldosere, vil jeg si.

Respektløse djevler.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter