Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 19. mars 2010

Pia leika politi og røver i Larvik

Jeg husker da vi bodde i Larvik, i 1977 og 78.

Da pleide vi å spille fotball, leke cowboy og indianer og politi og røver, ved og i noen blokker, ved sykehuset i Larvik.

Og da lurer jeg på nå, om Tin-Tin og dem, (en gutt som var broren til ei jente i Larvik-bandet the Girls), leika årntli' røver, med søstra mi, og tok henne i røven?

For hu som han var i gjeng med, Laila, kilte meg på mine mest private deler, en gang jeg var på besøk i Larvik, hos mora mi, etter at jeg hadde flytta til faren min.

Enda jeg reiv av hu Laila halvparten av håret nesten.

Og da var det søstra mi som slapp hu Laila inn i huset i Jegersborggate.

Så jeg mistenker at søstra mi var under kontroll av Laila og Tin-Tin i Larvik.

Som nok var noe hvit mafia de og, vil jeg tippe.

Illuminati/johanitterordenen/ku klux klan/'kristen-mafia'/'bygdedyret'.

Noe sånt.

Bare noe jeg kom på når jeg skrev om politi og røver i den forrige bloggposten.

Så sånn var nok antagelig det, hvis jeg skulle gjette.

Så sånn var nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter