Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 15. april 2010

Jeg er ikke bare fra den danske generalfamilien Gjedde Nyholm, jeg er også fra den danske generalfamilien Fog, faktisk. Og nå prøver jeg å kontakte de






Smart Matches mellom våre slektstrær!
Mellom Ole Fog og meg



Tilbake til Sendte Meldinger

Alternativ:
Flytt til arkiv |
Slett




Erik Ribsskog
I dag klokken 01:42


Hei,

mitt navn er Erik Ribsskog, og jeg er barnebarn av Ingeborg Ribsskog, som døde i sommer, og dermed barnebarn av Anders Gjedde Nyholm og Mary Eva Carla Nyholm f. Fog.

Jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe som kalles 'mafian', og har flyktet til England, (i 2004).


I 2005 var jeg noen måneder hos min onkel Martin Ribsskog, på en gård han driver i Larvik, og ble der forsøkt drept, og flyktet igjen til England.

Min familie i Norge, (Ingeborgs barn Ellen og Martin og min søster Pia), de er jeg ikke på talefot med, av forskjellige grunner, og de sender meg ikke tingene mine, som lå på gården til Martin, dvs. vitnemål og attester og klærna mine mm.


Og jeg får ingen arv etter bestemor Ingeborg, enda min mor Karen døde i 1999.

Og politiet gir ingen hjelp i det hele tatt.

Så jeg vet ikke hvem denne 'mafian' er, eller hva som foregår ellers.


Jeg har drevet slektsforskning og har funnet ut at Anders Gjedde Nyholm sin morfar, Anders Christensen Gjedde, var 'bondesøn', og nok ikke av slekten etter Ove Gjedde.

Min mormor hadde en 'halv-fetter' i Klampenborg, som jeg ikke vet hvem er, som sa at han Anders Gjedde hadde en tønne gull i kjelleren.


Jeg vet ikke helt hvordan han fikk tak i den tønnen hvis han var bondesønn, men riksarkivet i Danmark og dansk adelsforening, sier at den adelige danske slekten Gjedde, er utdødd.

Det kan være at dette er etter Charlotte von Gelderen/Geideren, fra 'Kurlandsk adel', ifølge en bok om Gjedde-familien jeg fant på nettet.


Hadde vært artig å vite deres syn, siden jeg regner med at dere er i slekt med min tippoldemor Mary Eva Carla Nyholm, som het Fog til pikenavn, og som jeg har sett bilde av på nettet, siden hun var gift med generalen.


Fog er visst også en generalfamilie, har jeg forstått.

Og jeg har visst også en tipptippoldefar, i Fog-familien, som var general, har jeg forstått.

Så jeg er ihvertfall direkte etterkommer av to danske generaler.


Jeg prøvde å ymte frempå om dette, da jeg tjente min verneplikt, i Norge, i Oppland Regiment, Terningmoen, geværkompaniet.

Men jeg er ikke sikker på om de på laget trodde meg.

Men men.

Håper dere har mulighet til å svare!


Mvh.

Erik Ribsskog





Meldingen din er sendt







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter