Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 12. april 2010

Jeg sendte en klage på Dr. Ness, til Norsk Pasientskadeerstatning




Google Mail - Klage på fastlege Ness i Helgeroa










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage på fastlege Ness i Helgeroa











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Apr 12, 2010 at 7:41 PM




To:
npepost@npe.no






Hei,

jeg vil gjerne klage på min fastlege, Dr. Ness i Helgeroa.

Jeg er fra Svelvik og Oslo, men jeg jobba noen måneder på en gård, til min onkel, i Larvik, og bytta da fastlege, til en i Helgeroa.


Jeg hadde overhørt i Oslo, at jeg var forfulgt av noe 'mafian'.

Og onkelen min ville veldig sterkt at jeg skulle gå til lege, for han trodde ikke noe på dette med 'mafian'.


Så jeg ble med på det, for min onkel Martin Ribsskog, har psykiske problemer, og jeg ville roe ned han.

Så har Dr. Ness i Helgeroa, vridd og vrengt på livet mitt, i journalen.


Han sier at moren min døde av selvmord, men hun døde av brystkreft som spredde seg.

(Så jeg lurer på om Dr. Ness er i noe undergrunn, som ville ta livet av meg, og si at mora tok også selvmord).


Han sa jeg 'startet IT studier', men jeg fikk en grad i IT, fra HiO, høyskolekandidat, og var på bachelor-studium, ved University of Sunderland, men måtte avbryte, pga. at Lånekassa og HiO tulla med meg.


Dr. Ness skrev at jeg hadde nettopp bodd aleine, men jeg bodde sammen med fem damer og en gutt, (alle utenlandsstudenter), i Sunderland, (hvor jeg flykta til, da jeg hørte jeg var forfulgt, i Oslo).


Og sånn fortsetter det.

Han skriver at jeg har kun jobbet ved siden av skolen, men jeg har jo vært butikksjef, på Rimi Lambertseter, Rimi Kalbakken og Rimi Langhus, i fire år.


Og det står at jeg klarte skolen 'greit', men jeg var en av de beste på min VGS., så jeg fikk gå på skole i Buskerud, selv om jeg var fra Vestfold, siden jeg var en av de ti beste, som da fikk plass i Buskerud, siden Vestfold betalte ti plasser hvert år, og siden Drammen er den nærmeste byen, fra nordre Vestfold, hvor jeg var fra.


Jeg hadde også fullført Oppland Regiment/Geværkompaniet Terningmoen, og blitt overført etter mob-hæren, til en elite-avdeling innen HV.

Og jeg har vært aktiv innen politikk, og har vært spesialrådgiver for Unge Høyre, for å jobbe med deres valgkampprogram, før kommunevalget i 1991.


Og min mormor, Ingeborg Ribsskog, som også hadde Dr. Ness som lege, hun er fra fine danske adelsfamilier, Gjedde, hofjægermester L.C Nyholm og industriherre Anker Heegaard, og dommer i Egypt og Haag, og nominert til Nobels Fredspris, i 1931, Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, og øverstkommanderende general, i Danmark i mellomkrigstiden, Anders Gjedde Nyholm.


Min mormor arvet også Holger baron Adeler, den siste baron Adeler, etter Cort Adeler, så vår familie har krav på en norsk baron Adeler tittel, for Cort Adeler var jo fra Brevik i Telemark i Norge.

Så sånn var det.


Så her kan det være noe svensk undergrunn kanskje som tuller?

Det er jo kjent at det er motsetninger, mellom Danmark og Sverige, f.eks.

Eller russisk eller sionistisk.


Eller amerikansk/CIA.

Hvem vet, noen som ikke liker nordisk adel, og at Norge skal ha en sterk identitet.

Min fars nye venninne, som Dr. Ness nevner, det er Haldis Humblen, som har slekt i Johanitterordenen.


Så det kan være de som tuller.

De ble vel også kalt hospitalordenen.

Og jeg hadde to rare kamerater, min tremenning Øystein Andersen og Glenn Hesler, og de fortalte meg, at SIA, (sentralsykehuset i Akershus), måtte gjøre om vinduene sine, for så mange hoppet ut.


Så spurte jeg hvorfor de hoppet, så ble de tause.

Min mor, skulle liksom ha dødd i sin rullestol, i 1999, men jeg så hennes ansikt, og det var forpint, så jeg tror hun ble 'inpaled', på et bord bestemor Ingeborg, i Nevlunghavn hadde, for jeg måtte fikse det runde bordet, like etter min mors død, (da vi var i et selskap i Nevlunghavn, min tante Ellens 50 årsdag vel, selv om hun egentlig bodde i Sveits da).


Så her er det mye gæernt.

Så her får dere rydde opp.

Det er mulig at politiet sier jeg er gæern pga. det doktor Ness har skrevet bl.a., og at jeg derfor ikke får jobb, på tross av god CV.


Så jeg burde få noen millioner synes jeg, spesielt siden jeg bor i England, hvor folk får mer enn de lusne betalingene som er i Norge.

Jeg sender ved utdrag av min journal fra Dr. Ness og min mors dødsattest.


Vennligst gjør sånn at Dr. Ness ikke lenger er min fastlege, i samme slengen, hvis det er mulig for dere.

Er det sånn forresten at fastlege-ordningen ikke har noe eget klageorgan?


Burde det ikke være en klageordning i forbindelse med fastlegeordningen?

Mvh.

Erik Ribsskog





4 attachments
scan0011 paint.JPG
224K
img027.jpg
491K
img028.jpg
1526K
img029.jpg
578K








PS.

Her er vedleggene:

scan0011 paint

img027

img028

img029

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter