Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 22. april 2010

Mer om Astrid Meland, journalist i Dagbladet, sine artikler






Jeg har vært i konflikt med Astrid Meland tidligere, på hennes blogg, hvor hun tillot drapstrusler mot meg.


Så burde kanskje ta det litt rolig her.


Men jeg kan nesten ikke dy meg.


Jeg synes det er sånn i alle Astrid Melands 'artikler' nesten.


Det mangler en rød tråd, for å si det sånn.


Det er bare noe research, som presanteres.


Det er bedre enn mange journalister i Norge, sikkert.


Men hadde nok ikke blitt godtatt i f.eks. USA eller England, hvis jeg skulle tippe.


Skjerpings til svake norske journalister, vil jeg si.





Hun skriver i hvert fall langt bedre enn du gjør. Staver bedre også.




Det er ikke det som er poenget her da.


Det poenget som jeg tar opp er: Er dette en artikkel, eller ikke?


Forøvrig så er ikke jeg noe journalist, men bare en stakkar som ikke får sine sivile rettigheter, og har blitt tvunget til å starte å skrive en blogg mm. for å prøve å få sine rettigheter, (som egentlig er mine fra før).



Så Norge, Den Siste Sovjetstat, sier jeg.


Med hilsen


Erik Ribsskog




Det er mangt og meget som ikke ville blitt godtatt i både norske og utenlandske aviser som likevel blir publisert.


Som både formen og staveteknikken din.


Eller den søvndyssende artikkelen til Meland, om et utrolig spennende tema. Hadde man bare dratt frem noe annet enn det som står i historiebøkene fra ungdomsskolen!




Altså, jeg er ikke noen journalist jeg.


Jeg er en tidligere butikksjef, som har en grad i IT, og har aldri vært inærheten av noe journalisthøyskole, og har jobbet i butikk, i 15 år vel, uten å skrive så mye akkurat i de årene.


Så du kan ikke sammenligne meg med en journalist, synes jeg, det blir rått parti.


Mvh.


Erik Ribsskog




Her gir du meg ikke noe annet valg enn å "terrorisere" deg igjen, Erik.


Meland har ikke tillatt drapstrusler mot deg, siden "verden revolverer ikke rundt deg" ikke er en drapstrussel. Det er det bare du i hele verden som tror, siden du av en eller annen merkelig grunn tror at alle i hele verden er ute etter å ta deg.



Så skjerpings til deg, vil jeg si.











http://www.dagbladet.no/2010/04/16/magasinet/vulkanutbrudd/historie/vitenskap/11310020/?commentId=4650114#comment_4650114

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter