Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 15. april 2010

Nå fikk jeg en faktura fra Domstol Administrasjonen. Det var angående offentlig skifte etter min mor Karen Ribsskog

img031

PS.

Jeg sendte en e-post angående dette, til Tingretten i Follo:




Google Mail - Sikkerhetsstillelse offentlig skifte, etter min mor Karen Ribsskog, død 13.09.99










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Sikkerhetsstillelse offentlig skifte, etter min mor Karen Ribsskog, død 13.09.99











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Apr 15, 2010 at 4:03 PM




To:
foll_mail@domstol.no






Hei,

når det gjelder de 21.500.

Så er jeg arbeidsledig i England akkurat nå.

Men jeg venter en arv fra min mormor, Ingeborg Ribsskog.

Og jeg har også en grad i IT fra HiO, og har jobbet som butikksjef, i flere Rimi-butikker, blant annet Rimi Langhus, som dere sikker husker, siden den var i Ski kommune, i Follo.


Så jeg har dessverre ikke råd til å betale dette akkurat nå, men jeg skal betale det så fort som mulig.

(Fordi jeg synes det er viktig å ha et offentlig skifte etter min mor.


For min søster har tulla med boet.

Og min mor er etter adelsfamilier og generalfamilier, og det som er, i Danmark.

Og min fastlege sa min mor tok selvmord, men dødsattesten fra Sykehuset Østfold, viser at hun døde, (på en mystisk måte mener jeg, for hun var så forpint i ansiktet, enda sykehuset sier hun døde i rullestolen sin), så står det at hun døde av brystkreft som spredde seg, og arr fra strålemaskinene hos Radiumhospitalet i Oslo).


Så jeg tror det må være noe galt her, så jeg skal betale regningen, så fort jeg får råd.

Så har jeg ihverfall bedt om offentlig skifte, så får dere prøve å få til det, selv om jeg er i England, som flyktning, fra noe 'mafian', som jeg har overhørt i Oslo, i 2003, at jeg er forfulgt av.


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter