Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. mai 2010

Homo Sapiens har en mutasjon, som gjør de svake for symbolikk

Det er noe med Homo Sapiens og symboler, virker det som for meg.

Her er mer om dette:

mutasjon som neandertalene ikke fikk

http://no.wikipedia.org/wiki/Neandertalere

Her ser vi at det er snakk om en mutasjon, som neandertalerne ikke fikk.

De er ikke svake for symbolbruk.

Dette presenteres, som en ulempe, for neandertalerne.

Men, homo sapiens, de er vel da mer tilbøyelige, til å bli blindt religiøse, og til, (som i Østen og Russland og vel tildels Sverige osv.), blindt stole på en politisk leder, eller ideologi.

Det kan virke som at homo sapiens, med denne mutasjonen, har mistet evnen til å tenke selv, på en klar og objektiv måte.

Mens, f.eks. folk på Østlandet i Norge og i Midt-Sverige, de tror ofte ikke på Gud.

Det kan være fordi at de er etter Noah, som jeg har mistenkt før, at min oldemor Helga Dørumsgaard var, at hun var etter Noah.

Så nordmenn, (altså de som ble kalt 'langskaller' på Østlandet), og neandertalerne, de går vel greit sammen sånn, at de ofte ikke er religiøse eller politiske fanatikere og da heller ikke moralister da.

Her kommer nok denne dømmingen og janteloven og moralismen inn.

Dette er nok den mutasjonen, hos noen av homo sapiens, som er beskrevet ovenfor, at man skal være som Gud, (eller følge Gud, eller Lenin, Hitler, Stalin, osv), og dømme andre folk.

Så her er det kanskje delte meninger om denne svakheten for fanatisme/symbolbruk, hos kortskaller og vel antagelig tyskere og russere osv., er en styrke eller en mangel.

Hvem vet.

Alle som døde under 2. verdenskrig, synes kanskje ikke at nazismen var så fin, men mange ble nok blindet av symbolikken da.

Mens i Norge, (og Sverige), så ble nok ikke alle så blindet, hvis jeg skulle gjette.

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter