Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. mai 2010

Jeg sendte en klage på Sykehuset Østfold, til Helsetilsynet i Østfold, angående at jeg tror at mora mi må ha blitt drept av Johanitterordenen, e.l.




Gmail - Klage på Sykehuset Østfold










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage på Sykehuset Østfold











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, May 17, 2010 at 8:57 PM




To:
helsetilsynet@fmos.no


Cc:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Hei,

jeg fikk et brev fra Sykehuset Østfold, idag, hvor de skriver at de ikke vil endre dødsattesten for min mor, som døde i 1999.

Men nå er det ikke så viktig for meg, om de endrer dødsattesten, eller ikke.


Det jeg ønsker, er at de skal undersøke hva som har foregått, (og gjerne bringe politiet inn i dette).

Fordi, da jeg så mora mi, dagen etter hu døde, på Moss Sykehus, så så det ut for meg, som om hu hadde blitt torturert, hu var helt forvridd og jævlig i trynet, og så ut som om hu var 150 år kanskje.


Søstra mi ba meg noen måneder etterpå å feste bordplata på et rundt bord, hos min mormor Ingeborg, i Nevlunghavn, som jeg lurer på om var i Johanitterordenen.

Kan disse ha straffet mora mi, som satt i rullestol, og 'inpaled' henne?


For jeg mener at det var noe som nok må ha vært blod, på det bordet. på den midtstanga, som jeg skulle feste plata på.

Hvordan hadde min 85 år gamle mormor klart å ødelegge et bord, hva foregikk i eldreboligen i Nevlunghavn?


Derfor ønsker jeg at dette skal etterforskes.

Jeg blåser egentlig i hva dødsattesten sier, jeg vil at de ansvarlige skal straffes, for her på hele sykehuset ha vært med på dette.


Jeg husker at damene som jobber der var som skremte høns, dagen etter at mora mi døde.

Og det tok også veldig lang for de, å hente mora vår, og da så hu helt fæl ut i trynet og munnen var formet som en sirkel, som om hu hadde dødd en veldig vond død.


Hu virka ikke som om hu var døden nær, 3-4 dager tildigere, da vi var og besøkte henne.

Johanitterordenen kalles jo også Hospitalordenen, altså Sykehusordenen, så de kan nok ha vært straffere og dommere og torturister her, mistenker jeg.


Jeg vet at min fars stedatter, Christell Humblen, sin halvbror Bjørn Humblen, fra Vestlandet, og hans ekskone Nadine Humblen, er/var i den norske Johanitterordenen.

Men min mormor var fra Danmark, og adelig, sa hun, (i en difus Gjedde-familie, som jeg kun klarte å spore til min tipptippoldefar, Anders Christensen Gjedde, som Thisted museum skrev var en 'bondesøn', så jeg tror ikke min mormor var fra den kjente Gjedde-familien, som i Ove Gjedde og Tybring-Gjedde, men at hun kun fremstilte det sånn).


Så jeg lurer på om min momor kan ha vært i f.eks. den danske Johanitterordenen.

For hun var litt sånn morsom når hun fortalte om hvordan det danske flagget fikk navnet sitt, Danebrog, det falt ned fra himmelen, sier sagnet.


Men det var under en krig, borte i Estland, eller noe, sa min mormor, og Danebrog er jo egentlig Johanitterorden-flagget.

Så danskene og Johanitterordenen kriga sammen borte i de baltiske landene da.


Så dette her var nok noe tortur av mora mi, vil jeg gjette på.

Min mormor Ingeborg Ribsskog og min tante Ellen Savoldelli, smilte også under kremasjonen hennes, husker jeg, da jeg pratet til de om pianostykkene under kremasjonen osv.


Og det var også antroposofer fra Moss tilstede der, min tante Ellen er jo antroposof, etter Rudolf Steiner.

Så jeg mistenker urent trav her, så jeg ber dere undersøke hva som har skjedd.


Jeg sender også kopi av denne e-posten til politiet i Drammen, som en anmeldelse, og ønsker gjerningsmennene tiltalt og straffet.

Håper dette er iorden!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter