Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. mai 2010

Jeg sendte en ny e-post til Ultras Felt C




Google Mail - Tom, butikksjef Kiwi, Waldemar Thranes gate i Oslo










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Tom, butikksjef Kiwi, Waldemar Thranes gate i Oslo











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, May 1, 2010 at 4:58 PM




To:
Ultras Felt C <kontakt@ultrasfeltc.net>






Hei,

ok.

Er Ultras Felt C danske da, siden dere sier 'navne'.

Samme det.

Han Tom skrøyt sånn av Danmark, forresten, til tremenningen min Øystein, husker jeg, at Danmark var så bra, for en liter sjokolademelk var så billig der.


Men men.

Bare noe jeg kom på.

Takk for svar ihvertfall!

Mvh.

Erik Ribsskog


2010/5/1 Ultras Felt C <kontakt@ultrasfeltc.net>

Erik Ribsskog wrote:


Hei,



er Tom, som er butikksjef på Kiwi, i Waldemar Thranes gate i Oslo, med hos dere?



Jeg kjenner han gjennom Øystein Andersen og Glenn Hesler, (førstnevnte er min tremenning).



Jeg overhørte at han sa til en kollega at jeg var forfulgt av 'mafian', da jeg gikk forbi butikken hans, på vei fra jobb eller HiO IU, i 2004.



Jeg tror Glenn Hesler har fått de gutta der, (som jeg trente fotball med før på Ellingsrud og Åråsen, med noen folk jeg har jobba med på OBS Triaden, og jeg og Glenn Hesler og søstra mi, bodde på Ungbo, på Ellingsrudåsen, og jeg kjente Tom gjennom Øystein Andersen, og har spilt sjakk mot Tom, (det ble remis).



Jeg tror Glenn har fått dem til å tulle med meg, for jeg er noe slags hobbysupporter av Vålerenga, (men ikke noe hard-core fan, bare sånn fra 80-tallet, da jeg så på Sportsrevyen osv., på Berger i Svelvik, hvor jeg er fra).



Så dem trodde kanskje at jeg var hard-core Vålerenga fan, for dem begynte å synge Kanari-sanger osv., da Glenn fortalte dem at jeg holdt med Vålerenga.



Og jeg vet at Glenn Hesler, (fra Skjetten, som jeg mistenker er tysk illuminist, som tuller med blonde), har søkt på min PC, på St. Hanshaugen, en søndag han var på besøk, mens jeg var på Shell for å handle.



Så kom jeg hjem, så hadde Glenn Hesler søkt på 'Chid porn', på Yahoo eller Lycos, i 1997, da internett gikk treigt, så han rakk ikke å få det vekk fra skjermen, da jeg kom inn døra, for modemet hang.



Så han har kanskje fått Kanari-fansen til å tulle med meg, fordi han har prøvd å få de til å tro at jeg er pedo og holder med Vålerenga.



Men dette må være noe med familien min, som også er i illuminati, mistenker jeg, min mormor er danskfødt, og er fra en falsk adelsfamilie, Gjedde, og de sørget for at Holger baron Adeler, (etter Cort Adeler), ikke fikk noen etterkommere mm., så den slekten døde ut.



Og de tulla også, for Anders Gjedde Nyholm, min tippoldefar, var general i Danmark, øverstkommanderende general, før 2. verdenskrig.



Og min oldefar, bodde samtidig et år i Tyrol, (en ved navn Heegaard, som mistet jernstøperiet i Frederiksværk), og ble agent for to tyske firma, like før krigen.



Og vi vet hvordan det gikk med Danmark, i 2. verdenskrig, hvor lite motstand de gjorde mot tyskerne.



Men men.



En på Rimi Bjørndal hvor jeg jobbet, Mathias, holdt også med LSK, kanskje han er hos dere?



Eller er han og Tom, butikksjef i Kiwi, hos Kanari-fansen.



For det er noe alvorlig tull som foregår, så jeg prøver å finne ut om det er de som tuller.



Mvh.



Erik Ribsskog




Heisann.. Ingen av de navne du skriver her har noen som helst tilknytning til UFC. Og UFC er heller ikke ute etter noen folk da vi ikke er voldelige og tar fullstending avstand fra vold.



Mvh

Ultras Felt C











PS.

Min morfar, Johannes Ribsskog, var jo fra Asak, i Romerike.

Men det var visst noe motsetninger innen familien hans, (siden han gifta seg med min mormor fra Danmark, muligens).

Så er romerikinger sånn, at de tuller med familien vår, siden min morfar giftet seg med ei som ikke var fra Romerike?

Hva vet jeg.

Men man kan kanskje mistenke at det var sånn.

Han Tom, (kamerat av tremenningen min Øystein Andersen og butikksjef Kiwi, Waldemar Thranes gate), er jo lidenskapelig 'fugla'-fan, dvs. Lillestrøm-fan.

Så han er vel romeriking på sin hals.

Hvordan er sjelen til romerikingene, er de som Jehovas Vitner, at de plager de som 'melder seg ut', og deres etterkommere?

Hvem vet.

Vi får se.

Noe er det nok ihvertfall.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det var en i Ribsskog-slekten, som vår familie ikke kjente, etter at min morfar døde.

Det var da jeg sluttet som butikksjef, i 2002.

Så var vi på besøk hos bestemor Ingeborg.

Så viste hun meg og søstra mi, (og muligens broren min), et sånt slektsforsknings-brev, som hu hadde fått.

Og da skulle de vite om min stilling og sånn.

Og det var rart at ikke jeg fikk det brevet selv.

Jeg stod jo i telefonkatalogen, mener jeg.

Og det gjorde vel søsknene mine og.

Men men.

Hm.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter