Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. mai 2010

Neanderthalene er ikke så flinke til å planlegge

For Haldis hu kjøpte alltid så mye frossenmat.

Og Christell og Pia, de klarte bare å varme kyllingboller.

Og Christell klarer bare å bestille pizza fortsatt, tror jeg.

(Selv om det bare var en jul, på midten av 90-tallet, som jeg lå på sofaen hennes, da hu bodde i Drammen, ganske nærme sentrum, (ut mot Konnerud eller Gulskogen, eller noe vel), at jeg husker det fra, da hu hadde masse venner på besøk, en 2. juledag vel).

Men men.

Mer da.

Jo, Haldis hu kjøpte så mye mat, i Drammen, så hu hadde til slutt seks frysere, tror jeg.

En på kjøkkenet sitt, under kjøleskapet.

To store frysere i garasjen sin, (neanderthalene og faren og søstra mi, de bodde i Havnehagen).

En stor fryser på det gamle soverommet mitt, (jeg bodde i Leirfaret).

Og en i uteboden, oppe hos meg i Leirfaret.

Og hun hadde så mye frossenmat, (som karbonader som var gått ut på dato, osv.), at maten hennes også havna i fryseren, som var under kjøleskapet mitt(!).

(Jeg kjøpte mest den maten jeg spiste hver dag, eller annenhver dag, og kjøpte ikke så mye frossenmat.

Untatt Pizza Grandiosa, som jeg pleide å kjøpe.

Men da kjøpte jeg vanligvis bare en pizza av gangen, ofte sammen med cola og potetgull.

Annen mat jeg pleide å kjøpe, det året jeg gikk på skole og jobbet i Drammen, var Trønder-sodd på boks, og spagetti ala capri.

Men jeg spiste mye burgere i Drammen, på Snappys, eller hva det het, osv., så det var nok den sunneste maten jeg spiste, det året, tror jeg, for det var jo salat på burgeren.

Men jeg var jo russ, så det året tok jeg ikke alt så nøye egentlig.

Jeg pleide noen ganger å kjøpe meg mat i Drammen, og lage det i vannsengbutikken, til faren min og Haldis.

Og da kjøpte jeg baguette, (som var moderne da), og grilla kylling, og kanskje noen tomater, på supermarkedet, på Strømsø, ved bensinstasjonen, som er nærmest Drammen togstasjon.

Hvis jeg ville ha variasjon, fra burgere da, og rundstykker, som jeg kjøpte mye av, på cafeer i Drammen osv.

For skolen vår, Gjerdes VGS., lå midt på Bragernes sentrum, og skolen hadde ikke kantine, men den lå like ved gågata i Drammen, så vi gikk på cafe e.l., eller på det konditoriet, ved siden av Snappys vel, hvor det alltid var tjukt av folk, i spisefriminuttet.

Men men.

Bare noe jeg kom på).

Så neanderthaler, de bare kjøper masse mat, og klarer ikke å planlegge sånt.

For bare det står 'tilbud', så kjøper de, og de glemmer å spise det opp.

Men kjøper ny tilbudsmat istedet.

Som heller ikke blir spist opp.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter