Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 13. mai 2010

Noen tror kanskje at jeg er alkis fordi jeg kjøpte en kasse øl, for et par uker siden. Men da er jeg sånn at jeg drikker en øl til maten nå og da

Photo 9368

PS.

Og jeg har også mye igjen av whisky-flaska jeg kjøpte til jul, og vodka-flaska jeg kjøpte, da jeg fikk sånn premie-gavekort, fra Learn Direct, for ca. et og et halvt år siden:

Photo 9369

PS 2.

De eneste gangene jeg drikker ofte, det er hvis jeg har veldig kjedelig selskap, for eksempel.

Og ikke har egen leilighet med internett osv.

Hvis jeg drikker nå, og blir full og surrete i huet, så kjeder jeg meg ofte, for da er det ikke noe jeg kan gjøre.

Jeg kan ikke skrive blogg og ikke lese, f.eks.

Men jeg drikker noen ganger på byen da, hvis husverten somler med å hente husleia.

Det er sant.

Men hjemme så kan jeg ha en kasse øl stående i et år, og en flaske vodka stående enda mye lenger.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men da jeg bodde i Walton, så var jeg i sjokk, siden jeg ikke fikk rettighetene mine fra politiet.

Så der lata jeg som at jeg var som faren min, (som drikker masse øl hver kveld, og vel må sies å være alkoholiker), og drakk hver kveld, for jeg var redd for at noen skulle si jeg var homo, eller noe.

Og så at jeg fikk noe 'mafian' fra Norge, eller noe lokal mob etter meg.

Siden jeg bodde i bofelleskap, (med noen litt lugubre personer).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter