Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 1. mai 2010

Skomaker bli ved din lest

Jeg har jo vært aktiv i politikk.

(Jeg var spesialrådgiver, for Unge Høyre, for deres program før kommunevalget i 1991, jeg ble valgt ut til dette, av de som var ansvarlige for programmet, sammen med min kamerat fra skolen Magne Winnem, (selv om jeg sa mest), da jeg var med han, på møte hos Unge Høyre, (et kurs i konservativ politikk, i 1991, må det vel ha vært).

Og jeg har hørt det, at folk klager på, at så få folk, kommer inn i politikken, fra en vanlig jobb.

Og det tror jeg må være pga. undergrunn som opererer i samfunnet, og tuller med de som prøver å forrandre yrkesfelt.

Jeg ble jo tulla med da jeg ville slutte som butikksjef, og overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian' og ble mobbet på Ingeniørhøyskolen, av noen plageånder/terrorister, som var en gjeng på bakerste rad, under forelesningene, (en gjeng som jeg overhørte at prata dritt om meg da, at de baksnakket og fortalte løgner om meg, til de andre studentene, bl.a. til en ung dame, som jeg overhørte at de sa til, at jeg alltid gikk med samme klær, enda jeg gikk med ny skjorte hver dag, men han ene av de er kanskje fargeblind, har jeg lurt litt på.).

Så er det noe undergrunn i samfunnet som har kontroll på, og utnytter, alle, og har et system som blir sårbart, hvis noen bytter yrkesfelt?

Og derfor angriper disse?

Sånn at alle politikere er 'broilere' for tiden.

Grunnet dette at noe undergrunn angriper alle som velger en litt variert karriære?

Er det fordi disse vil ha kontroll på damene tro, som sikkert er lette å skremme/manipulere til å gjøre hva man vil?

Ikke vet jeg.

Er det sionistene, som ikke vil at de nordiske skal reprodusere seg, med andre nordiske.

Fordi de har en agenda, om at alle i verden skal ha en litt gråaktig hud og mørkt hår.

(Som jeg husker at vår lærerinne i samfunnsfag, på Svelvik Ungdomsskole, fru Ness, var inne på).

Jeg vet ikke hvem det kan være.

Kanskje det er forskjellige undergrunnsnettverk som samarbeider om å utnytte de 'vanlige' folka?

De som ikke er i eliten kanskje.

Hva vet jeg.

Men jeg merka ikke noe til slike angrep da jeg var butikksjef.

Så det er tydelig at det er nettverk, vil jeg si, som følger med på en, og så angriper en, hvis de ikke liker hva en gjør.

Hemmelige nettverk, som ikke har støtte i lovene våre, og derfor er ulovlige selvfølgelig.

Vi har jo en kjent samfunnsorganisasjon, som vi lærer om på skolen osv., med politi og rettsvesen osv.

Men har vi hemmelige undergrunnsnettverk, som ønsker kontroll over borgerne, i tillegg til dette?

Ikke vet jeg, men jeg synes det virker sånn.

Og at disse nok har kontroll på politiet og slikt også.

Så sånn er nok det, dessverre.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg skrev ovenfor, at jeg ikke merka noe til slike angrep, da jeg jobba som butikksjef.

Men det gjorde jeg jo, jeg ble jo angrepet da jeg jobba på Rimi Kalbakken, blant annet, som jeg har skrevet om på bloggen, (som jeg kaller 'Rimi-fella').

Så jeg får prøve å våkne opp litt her, det er litt tidlig for meg ennå, klokka er ikke ni på morgenen engang ennå her, så jeg er litt tidlig oppe i dag.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter