Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 16. mai 2010

Steikeovn

Han der 'steikeovn-fikser'n', her i Liverpool, han er det bare tull med.

På torsdag så sa han at han skulle ringe på fredag.

Men det gjorde han ikke, så jeg måtte ringe.

Og på fredag, (da jeg ringte), så sa han at han skulle ringe idag, (på lørdag).

Men idag, (eller igår egentlig da), så ringte han ikke, (igjen!).

Så det steikeovn reperasjons-greiene, det er bare tull.

Så det husvert-firmaet, og det opplegget dems, det kan man få billig av meg.

Er det i det hele tatt mulig å bytte varmeelementer inni en steikeovn, eller var det bare en skrøne?

Det har vært en her før, som skulle liksom fikse varmeelementet i steikeovnen, men det var bare noe han sa, så dro han igjen.

Og da jeg skulle prøve steikeovnen, så virka den ikke.

Det samme med vaskemaskinen, han samme karen, sa på den samme dagen, at vaskemaskinen ville virke, (etter at han hadde skrudd litt på den og).

Så han skrudde litt på steikeovnen og skrudde litt på vaskemaskinen.

Også sa han at begge ville virke.

(Dette var for kanskje ca. et halvt år siden, eller kanskje bortimot et år siden, like før jeg kjøpte ny vaskemasking og at jeg kjøpte oppvaskmaskin).

Men hverken steikeovnen eller vaskemaskinen virka, enda han 'reperatøren', sa at begge ville virke.

Så to av to ting virka ikke!

Jeg hadde skjønt det hvis kanskje vaskemaskinen hadde virka, men ikke steikeovnen.

Det hadde kanskje vært forståelig.

Men det var jo bare narrestreker, som han 'reperatøren' dreiv med.

Så jeg blir tulla med av noen lokal mob her, synes jeg det virker som, kanskje pga. noe de har misoppfatta angående hva som skjedde på den skandinaviske Microsoft-avdelingen, på Arvato.

Engelskemenna trodde kanskje at de skulle skjønne hva som skjedde på den nordisk-språkelige avdelingen, og så skulle de gå inn og dømme litt, sånn som i Norge, hvor det er mange moralister(?)

Er det dette som foregår?

Husvertfirmaet og reperatørene deres er ihvertfall som en vits.

Jeg burde egentlig ikke betale de noe husleie i det hele tatt.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter