Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. juni 2010

Hat-bloggen lyver

Jeg leste på den hat-bloggen som er satt opp mot meg, at jeg skal ha nektet min mormor å sende henne et sølvkrus tilbake, på dødsleiet.

Men det var ikke sånn i det hele tatt.

Det sølvkruset var en gave, til min 34 års dag, i 2004.

Og jeg pratet ikke med henne på dødsleiet, for jeg har vært i England, de siste fem årene.

Og min mormor ville at jeg skulle sende nøkkelen til lagerboden min, hos City Self Storage, til min søster.

Men jeg stoler ikke på min søster.

Og i den lagerboden, så har jeg masse ting fra HV osv., som hverken min søster, eller noen andre, har noe med å snoke i.

Og hvorfor ga min mormor meg det sølvkruset i 2004, hvis det skulle være så nøye?

Jo, det er sikkert hennes sønn, Martin, som tvang henne til å tigge om det tilbake.

For han var sikkert blitt misunnelig, siden jeg fikk det sølvkruset, og har sikkert lagt press på moren sin, for å få tilbake det kruset.

Det samme skjedde på begynnelsen av 90-tallet, da jeg fikk notater og dokumenter etter min tippoldefar, øverstkommanderende general i Danmark, Anders Gjedde Nyholm, og hans storebror, dommer i 'Verdens Høyesterett', Folkedomstolen i Haag, Didrik (Galtrup Gjedde) Nyholm.

Og da fikk hun tilbake de dokumentene, gjennom min far, såvidt jeg forstod det.

For da var det på samme måten, at nok noen la press på henne da.

Noe sånt.

Men jeg fortalte min mormor, på telefon, i 2008, var det vel, (altså året før hun døde), at det sølvkruset, det lå sammen med AG3-en min, og de andre tingene mine fra Heimevernet.

Og da forstod min mormor det, at jeg ikke ville at noen i Norge, skulle rote med de tingene, mens jeg var i England.

Jeg fortalte henne også at grunnen til at jeg var i England, var at jeg ble forsøkt drept på min onkel Martin Ribsskog sin gård, i 2005.

Og sa at min tante Ellen, skulle si 'god bedring', til min mormor, da hun lå på dødsleiet.

Så det var ikke sånn at jeg nektet henne det sølvkruset på dødsleiet.

For da visste hun hvordan det var, jeg hadde forklart henne hva som var grunnen til at jeg ikke kunne sende nøkkelen til boden min hos City Self Storage.

Så jeg tror ikke hun tenkte på det i det hele tatt på dødsleiet.

Det er bare noe 'spinn', som en eller annen idiot har diktet opp, må jeg si.

Så den hat-bloggen, den bare juger, så hvem nå de anonyme løgnerne er, som har den bloggen, det veit jeg ikke.

Men jeg håper ikke at jeg treffer på dem, etter at jeg har funnet ut hvem de er.

Da hadde jeg nok blitt irritert.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Og de andre løgnene som står der, de gidder jeg ikke å kommentere engang.

Men jeg bare opplyser om den hat-bloggen er bare full av dritt, om meg, og jeg skjønner ikke hvordan de kan få lov av myndighetene til å ha oppe et sånt dedikert hat-nettsted mot en vanlig person, eller flyktning, som jeg er, som kun prøver å få rettighetene mine, fra de korrupte myndighetene i Norge.

Så sånn er det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter