Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 13. juni 2010

Jeg sendte en anmeldelse av Petter og Christian Grønli, til Politiet i Drammen, for mulig drap og Munch-ran




Gmail - Anmeldelse av Christian Grønli, for mulig drap og Munch-ran










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse av Christian Grønli, for mulig drap og Munch-ran











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jun 13, 2010 at 10:46 PM




To:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Hei,

her er det jeg tenkte på.

I februar 1980, så dør han Thor Furuheim, i Havnehagen 4, mens han er syv år, og leker med Christian som er åtte år og Petter som er ti år vel.


Og i februar 1981, så dør mora deres, Tove Grønli, i Havnehagen 4, i et 'mistenkelig dødsfall', (som Kripos senere sier er hjerneblødning).

Her er mer om dette:



mora til christian døde


PS 2.

Og her er han gutten som døde i hagen deres, Thor Furuheim:

døde i hagen




---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2010/6/13
Subject: Anmeldelse av Christian Grønli, for mulig drap og Munch-ran
To: post.sondre.buskerud@politiet.no


Hei,

da jeg bodde på Bergeråsen, så kjente faren min, Arne Mogan Olsen, Tove Grønli, som var mora til Petter og Christian Grønli.


Og faren min flytta ned til Haldis Humblen, (som jeg har anmeldt til dere, for han var eneforsørger for meg, og dette var året jeg fylte 10 år).


Mora dems døde i februar 1981, og da flytta de til deres far i Mexico, Carl-Otto Grønli.

Og tidligere vinteren 1981, så lekte vi og bygde snøhule, hos farmora mi, på Sand, Ågot Mogan Olsen.


Og da ville Petter og Christian, at jeg skulle krype inn i snøhula, med hue først.

Og det tror jeg var mordforsøk mot meg, for en kamerat av de, Thor Furuheim, døde på samme måte, (snøhula raste), i hagen til Tove og Petter og Christian Grønli, og en som het Willy, fra Drammen vel, vinteren før, dvs. i februar 1980.


Og i februar 1981, så døde mora deres, Tove Grønli, i noe som Aftenposten kalte et 'mistenkelig dødsfall'.

Christian har et rødt og et grønt øye, på Facebook osv., og jeg mistenker at han er djeveldyrker.


Noe kanskje også faren min er, illuminist/djeveldyrker, for han mistenker jeg er sønnen til fabrikkeier Jebsen, som min farmor var tjenestepike for, under krigen.

Og da hadde Jebsen bestilt dram fra politet i Drammen, og brukt av rasjoneringskortet til farmor mi, fortalte hu meg, på 80-tallet, så det var tydelig at noe var galt.


Jeg skal se om jeg finner det fra Aftenposten.

Jeg mistenker at Petter og Christian Grønli kan ha vært involvert i begge de dødsfallene, (på Tove Grønli og Thor Furuheim), selv om de var unge.


Og jeg syntes også det virka som at de ønsket å drepe meg, vinteren etter, og at de ville kasta seg over snøhula, mens jeg lå inni, med hue først.

At det virka som at det var planen deres.


Noe sånt.

Christian var nesten som sjefen, enda Petter var to år eldre.

Men men.

Christian sporte jeg opp på nettet, for noen år siden, på den tiden jeg begynte å studere igjen vel, etter at jeg slutta som butikksjef i Rimi i Oslo.


For Rimi var ikke noe fjell å klatre for meg, liksom, det var liksom for mye råtten snø der, for å si det sånn.

Så jeg så meg om etter et annet fjell å klatre, for å si det sånn.


(Nei, jeg mener ikke Fjell i Drammen).

Men men.

Så sendte jeg en e-post til Christian i Spania.

Og da ville han at jeg skulle sende han bilder av Munch-museet.


Han sa han studerte grafisk design, i Barcelona vel, og at de hadde en skoleoppgave, som gikk på å lage en modell av et museum, eller noe slikt.

Og han ville lage av Munch-museet, siden han var fra Norge, sa han til meg.


Han sa også at en annen egentlig skulle gjøre det, men somla.

Så jeg sa det var greit jeg kunne gjøre det, for gamle dagers skyld, siden mora hans nesten var som en mor for meg og, (som bodde alene på Bergeråsen), før hun døde.


Senere, så har jeg mistenkt at dette kan ha hatt noe å gjøre med Munch-ranet, for noen år siden, hvor Madonna og Skrik ble stjålet vel.

Så jeg vil gjerne anmelde Christian Grønli for delaktighet i Munch-ranet og, for sikkerhetsskyld, siden jeg ikke synes jeg kan se helt bort fra dette.


Og nå maser han så mye på nettet, så det er tydelig at nå er det noe nytt i gjerde.

Jeg ønsker gjerningspersonene tiltalt og straffet.

Mvh.

Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter