Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 20. juli 2010

Mer om de Audun automatene







Mephi Deus sa, i dag, kl 11.15:



RE: Noe galt i nisselandet



Sponheim representerer staten? Nei det gjør han ikke. Han er vel fylkesmann i Hordaland og sånn sett kan du vel si han representerer Hordaland Fylke. Han satt på stortinget i forrige periode men mistet plassen sin i valget 2009.



Audun automater har jeg aldri hørt om og Sponheims parti Venstre har ikke støttet den spilleautomat-politikken som de rødgrønne har stått for. Les selv her: http://www.venstre.no/artikkel/21180.



Er det et parti i Norge som virkelig motarbeider storebror ser deg samfunnet så er det nettopp venstre. De er bl.a. aktive motstandere av at internett-tilbydere skal være pålagt å oppgi personalia på sine kunder til andre enn politiet og til og med da kun hvis det foreligger en dom fra en rettsinnstans (Dette er det samme som den ransakelsesordren politiet må ha med seg hvis de ønsker å gjennomsøke ditt hus). Men i det hele tatt er personvern en av hjertesakene i partiprogrammet til Venstre. det er etter mitt syn ingen norske partier som er så opptatt av dette som nettopp Venstre.



At Sponheim nå er blitt styreleder i Norsk Tipping tror jeg er snarere positivt enn negativt med tanke på å motvirke deres monopolsituasjon og mulighet til overvåkning. Men når det er sagt så kan jeg jo forstå at Norsk tipping som selskap har egeninteresse av å opprettholde et monopol, slik at det kan bli vanskelig for Sponheim å finne en middelvei mellom hva selskapet ønsker og hva han selv sto for som leder av Venstre.



Det er politikerne som har bestemt at det skal være slik: altså: Rett sinnet ditt mot riktig adresse: Nemlig de politikerne som gikk inn for et spilleautomatmonopol: SV, AP og SP. Det er kun politikerne som kan ta Norsk tipping sitt monopol fra dem.






0
anbefalinger


Erik Ribsskog sa, 5 minutter siden:



RE: Noe galt i nisselandet


Er det noen som har betalt deg for å skrive alt det der eller?






0
anbefalinger


Erik Ribsskog sa, få sekunder siden:



RE: Noe galt i nisselandet Valgt innlegg


De maskinene der har direktelinje til Hamar.


Sponheim er liksom mot de maskinene.


Og nå vil han ha de ut på puber og kroer.


Jeg sier bare en ting.


Hvorfor er det bare folk i Verdalen som vinner førstepremie?


Jo, kommunistene vil underminere de norske bygdene og skape misunnelse osv.


Legg ned hele driten Norsk Tipping mener jeg.


Dette burde ikke være en kjerneoppgave for myndighetene i Norge, de skal lage lover og styre landet de, ikke drive og arrangere bingo osv.


Mvh.


Baron Erik Ribsskog











http://www.dagbladet.no/2010/07/19/nyheter/sverige/kredittkort/12630484/?commentId=4855855#comment_4857372

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter