Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. september 2010

Jeg sendte en anmeldelse, av russisk mafia i Humblen-familien, til Politiet i Drammen




Gmail - Russisk mafia i Humblen-familien?










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Russisk mafia i Humblen-familien?











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Sep 29, 2010 at 6:45 AM




To:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Hei,

nå har jeg snappet opp, på tracking-cookie programmet, på bloggen min, at en del folk i Russland, driver å søker på medlemmer i min fars nye familie, Humblen-familien.

(For faren min flytta jo ned til Haldis Humblen, da jeg var ni år).


Kan dette være noe russisk mafia, eller noe, lurer jeg.

For han Humblen, faren til Christell Humblen, kjente Solveig, telegrafisten på Scandinavian Star, husker jeg, for hu Solveig var venninne av Haldis, så vi var der en jul, bl.a. på Holmen, i Oslo, hvor hu Solveig bor/bodde, jula 1988, eller noe, kanskje.


Noe sånt.

Jeg bare sender en anmeldelse, i tilfelle det skulle være noe russisk mafia.

(Jeg har jo overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003, mener jeg).


Han Bjørn Humblen, det er halv-broren til Christell Humblen, og han bor på Vestlandet, og er ny-utmeldt av Johanitterordenen, og ny-skilt, fra Nadine Humblen.

Jeg sender med aktuelle skjermbilde-utskrifter, som viser Humblen-søk fra Russland.


Mvh.

Erik Ribsskog





2 attachments
noen i russland søker på broren til christell hm.JPG
151K
humblen rotary.JPG
131K








PS.

Her er vedleggene:

noen i russland søker på broren til christell hm

humblen rotary

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter