Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 17. september 2010

Jeg sendte en e-post til Bufetat, om de har noen råd, i forbindelse med omsorgssvikt-saken, mot faren min




Gmail - Problemer med at faren min lot meg bo alene, fra jeg var ni år










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med at faren min lot meg bo alene, fra jeg var ni år











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Sep 17, 2010 at 7:13 PM




To:
post@bufdir.no






Hei,

jeg har kontaktet politiet, og folk som Fylkesmannen i Oslo og Akershus, angående dette, men ingen viser noen vilje til å ta disse problemene på alvor.

Jeg får ikke Fri Rettshjelp, og politiet i Svelvik, vil ikke gjøre noe, før jeg møter opp hos dem, men jeg lever i landflyktighet, i England.


Men faren min har senere drevet med 'bølleringing', ovenfor meg, så jeg vil gjerne formalisere, hva som har foregått, for å få kontroll, opp mot faren min da, og eventuelt fremtidig 'tull' fra han.


Først, da jeg var 18-19 år, så tenkte jeg sånn, at jeg bare skulle glemme de problemene, og se fremover.

Men nå i det siste, så har jeg hørt at jeg er forfulgt av noe de kaller 'mafian', i Oslo, og lurer på om dette er linket med problemene jeg hadde, med omsorgssvikt, under oppveksten da.


Faren min lot meg bo alene i to leiligheter, på Bergeråsen, i Svelvik kommune, fra jeg var ni år, det var først i Hellinga 7B, og siden i Leirfaret 4B.

Min far bodde nede hos ei dame han fant seg, som heter Haldis Humblen.


Min far heter Arne Mogan Olsen.

Så det hendte jeg satt og grein mye, og lurte på hvorfor faren min hadde forlatt meg og sånn da.

Og mora mi bodde i Larvik, og hu gikk jeg ikke så bra overens med, for hu var veldig streng, og jeg likte ikke av vi flytta fra faren min, da jeg var tre år.


Så hu sendte meg til faren min da, i 1979.

Så flytta han ned til Humblen, i 1980.

Så ble jeg myndig, i 1988, og faren min solgte leiligheten jeg bodde i, våren 1989.


Og jeg flytta til Oslo, for å studere, seinere i 1989 da.

Og har nesten ikke hatt noe med faren min og Humblen-familien, å gjøre, etter dette.

Men nå, for et drøyt år siden vel, så begynte faren min å 'bølle-ringe'.


Så skjønner at dette ikke er ferdig enda.

Jeg sa til han, at jeg ikke ville ha fler telefoner fra han.

Men han hørte ikke, og ringte 20-30 ganger, eller noe sånt.


Så jeg vet ikke hva han kan tenkes å finne på.

Derfor vil jeg gjerne ha problemene med faren min formalisert.

Så kanskje det ville holdt han i sjakk, tenkte jeg.

Men politiet 'spiller ikke ball', og ikke Fylkesmannen i Oslo og Akershus heller, som jeg søker om Fri Rettshjelp, siden jeg bor i utlandet.


Har dere i Bufetat noe råd om hvordan jeg kan få løst denne floken, med faren min, og omsorgssvikten fra han, under oppveksten min.

På forhånd takk for eventuell hjelp!


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter