Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 11. oktober 2010

Her kan man se det, at min mor, Karen Ribsskog, sine foreldre, de ble gift i København, rett etter krigen. (Litt uvanlig på den tiden vel?)

gift i københavn

http://www.myheritage.no/site-family-tree-380233/onetree-genealogy?familyTreeID=5&rootIndivudalID=5065787

PS.

Det står også det, at min morfar, var Overrettsaksfører, (i tillegg til Rådmann, som han var i Hadsel, i Vesterålen).

Overrettsaksfører, det tror jeg var, da han jobbet for myndighetene, med å stille krigsforbrytere, for retten, i det kjente landssvikeroppgjøret, etter 2. verdenskrig.

For det jobbet bestefar Johannes med, i en del år etter krigen, før han ble Rådmann osv., husker jeg at min mormor sa, på telefonen, for et par år siden.

Han jobbet bl.a. i Lillehammer og muligens også i Nittedal med dette, mener jeg det var.

Altså at han var aktor, var det vel min mormor, Ingeborg Ribsskog, sa.

Mot landssvikerne etter krigen da.

Så sånn var det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Kirken de giftet seg i, ligger inne i en kjent festning, i København:

kastelskirken

http://da.wikipedia.org/wiki/Kastelskirken

PS 3.

Da måtte jeg nesten sende en 'e-postings', til Degnen der:




Gmail - Til Degnen










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til Degnen











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Oct 11, 2010 at 12:21 AM




To:
anim@km.dk






Hei,

min mor, Karen Ribsskog, sine foreldre, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard og Johannes Ribsskog, fra Norge, ble gift i Citadellet kirke, 22. juni 1946.

Jeg har overhørt at jeg er forfulgt av "mafia'n", i Oslo, i 2003, og ble forsøkt drept i Larvik, i 2005.


Men jeg får ikke rettigheter fra politiet, og har flyktet til England, men får her ikke lov å være flyktning.

Så jeg prøver å finne ut hva som foregår, for jeg vet ikke engang hvilken mafia dette er.


Hvorfor giftet de seg i kastellkirken.

Var det fordi at min mormors morfar, Anders Gjedde Nyholm, var Chef for generalkommandoen, dvs. øverstkommanderende general, i 1930-årene.

Kastellet/citadellet, er vel en festning?


Forresten, min far, Arne Mogan Olsen, som lot meg bo alene, fra jeg var ni år, sin dame, Haldis Haldis skal visst ha tullet med en degn, ifølge hennes datter Christell Humblen.

Men hva er en Degn egentlig?


På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Fint om dere kunne sendt kopi av kirkeboka, fra det bryllupet, for min mormor, Ingeborg Elisabeth Ankerita Ribsskog f. Heegaard, var veldig fin og arvet bl.a. Holger baron Adeler, og hennes morfar var den kjente L.C. Nyholm, hofjægermester og parliamentsmeldem, og hennes farfars far, var den kjente industriherre Anker Heegaard.


Håper dere kan ordne dette!

På forhånd takk for eventuell hjelp!







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter