Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. oktober 2010

Jeg sendte en ny e-post til Berger Museum




Gmail - Oppvekst på Berger










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Oppvekst på Berger











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Oct 20, 2010 at 10:06 PM




To:
Hanne Butvillo <hanne.butvillo@vestfoldmuseene.no>






Hei,

det var kjempebra.

Jeg tror jeg klarer meg bedre uten de andre i familien, egentlig.

Jeg har jo bodd aleine siden jeg var ni år osv.

Jeg burde heller se fremover, og prøve å heller få meg en egen familie, tror jeg.


Istedet for å bare bli utnyttet av mine foreldre og søsken osv.

Men men.

Men hvis du prater med han Jebsen, så kunne du jo kanskje hørt om han huska noe fra den episoden, med farmora mi, Ågot Mogan, fra Rollag, og spritflaska i posten fra Drammen, osv.


Han var vel kanskje ikke så gammel under krigen.

Uansett, veldig bra jobbing fra Berger Museum.

Det er bra at dere får det til, og synd at det ikke gikk an å bevare Samhold.


Men folka synes kanskje det er artigere på Kroa der, selv om at det vel kanskje ikke er lov å ta med spriten selv dit, som det var på Samhold.

Men men, sånn er det.

Takk for svar ihvertfall, og takk til Berger Museum og Vestfoldmuseene, (jeg har også bodd i Larvik, noen år under oppveksten, hos mora mi nemlig, for hu flytta dit, fra faren min, så jeg bodde der noen år, før jeg flytta til Berger igjen, og ble boende alene da, men da hadde jeg jo hatt litt oppvekst i Larvik og, selv om mora vår var ganske streng osv. Men men).


Mvh.

Erik Ribsskog


2010/10/20 Hanne Butvillo <hanne.butvillo@vestfoldmuseene.no>




Hei Erik




Det jeg leser ut i fra din fortelling er en ganske trist oppvekst hvor du var mye overlatt til deg selv, og ble forlatt av de som skulle ta seg av deg.




Det var mye i din fortelling som måtte ha gjort veldig vondt og som du sikkert må slite med fortsatt. Håper derfor livet ikke bare er mørke, men at du har det bra i England og at du finner svarene du søker!

Det virker som om det er mange familiehemmeligheter som det er umulig for meg å finne ut av, og kanskje umulig for deg også. Av det du forteller virker det som om det ikke bare var deg som hadde det vanskelig, av familiemedlemmene dine. Håper
det går bedre med alle og at dere får den hjelpen dere trenger og at dere kan nærme dere hverandre igjen, om det er det du ønsker da.




Med vennlig hilsen

Hanne













PS.

Her er den fortellinga mi, om oppveksten min på Berger, osv., (samt min farmor Ågot's fortelling, om spritflaska fra polet i Drammen osv., under krigen), som Berger Museum/Vestfoldmuseene, kanskje skal ha i arkivet sitt.

Det var bra museum!

Her er mer om dette:

Erik Ribsskogs fortelling på Facebook oktober 2010

PS 3.

Nå var jeg fæl til å klage, på folk i Norge.

At ingen gjorde noe for å hjelpe meg, siden jeg ikke fikk rettighetene mine, fra myndighetene osv.

På bloggen, her om dagen.

Men nå var Berger Museum/Vestfoldmuseende veldig flinke, og gikk foran som et godt eksempel, vil jeg si.

Så det var veldig bra!

Mange takk til Berger Museum!

Så håper jeg at avisene, (hvor er Svelviposten/Drammens Tidende/Østlandsposten?), kanskje kan skrive snart de og.

Sånn at det kanskje kan bli mulig å rydde opp i alt dette 'tullballet', som foregår.

Det håper jeg ihverfall.

Igjen mange takk til Berger Museum!

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se!

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter