Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 18. november 2010

Jeg sendte en e-post til Islamsk Råd i Norge




Gmail - Direkte etterkommer av profeten Muhammed










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Direkte etterkommer av profeten Muhammed











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Nov 18, 2010 at 7:11 PM




To:
Post@irn.no






Hei,

min danske mormor, Ingeborg Ribsskog, var barnebarn av Mary Eva Carla Fog, som var etter Odin, Karl den Store, kong David av Israel, Willhelm Erobreren, kong Waldemar Seier av Danmark, og også profeten Muhammed!


Jeg blir jaktet på av Johanitterordenen, synes jeg det virker som.

Min far lot meg bo alene fra jeg var ni år, på Bergeråsen, i Vestfold, for å bo sammen med Haldis Humblen, som har en datter, Christell Humblen, som har en halvbror, Bjørn Humblen, på Vestlandet, som er nyutmeldt av Johanitterordenen.


Jeg har overhørt, på Rimi Bjørndal, i 2003, at jeg er forfulgt av 'mafian', og ble forsøkt drept, på min onkel Martin Ribsskog, sin samboer, Grethe Ingebrigtsen, sin gård, i Kvelde, i 2005.


Men politiet vil ikke fortelle meg hvem denne 'mafian' er og Kripos som jeg ringte, nektet å hjelpe meg, med dette, i 2005, og politiet vil heller ikke etterforske drapsforsøk mot meg, i Kvelde, i 2005.


Jeg lurer på om det er Johanitterordenen som har en slags aksjon mot meg, og prøver å få meg drept, siden de ikke klarer å kontrollere meg, som de kanskje kontrollerer andre som er etter hun Eva Mary Carla Fog osv?


I forbindelse med at jeg har lest at jeg er direkte etterkommer av profeten Muhammed, på internett, så har jeg noen spørsmål.

Finnes det mange etterkommere av profeten Muhammed, nå for tiden?


Er det et kjent problem, at Johanitterordenen, jakter på etterkommere av profeten Muhammed, f.eks.?

På forhånd takk for eventuelt svar, selv om jeg ikke er muslim eller kristen engang, jeg er bare vanlig norsk, og er mest stolt av å være etter Odin faktisk.


Men jeg tenkte at dere var de riktige å spørre om dette, siden dere har god greie på en av mine forfedre, som virker å være, (fra hva jeg har lest på internett), profeten Muhammed faktisk.


(Jeg kan sende mer om dette hvis dere ikke tror meg).

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter