Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. november 2010

Jeg sendte en oppdatering til Politiet i Steinkjer




Gmail - Oppdatering/Fwd: Til opplysning










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Oppdatering/Fwd: Til opplysning











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Nov 10, 2010 at 7:18 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no








---------- Forwarded message ----------
From: Tormod Bråten <vestfoldsnut@hotmail.com>

Date: 2010/11/9
Subject: Til opplysning
To: eribsskog@gmail.com




Jeg vil bare opplyse om at jeg sender mine eposter til deg som privatperson og ikke som politi i tjeneste, så det nytter ikke å surve til Spesialenheten. Ikke at det hadde hatt noe å si uansett, da jeg ikke har gjort noe ulovlig.



At du publiserer min epost på bloggen din er riktignok ulovlig, men det driter du selvfølgelig i, for du "får ikke rettighetene" dine og tror dermed du kan gjøre hva du vil. Og når vi først er inne på dette med rettighetene du påstår at politiet nekter å gi deg, så kan jeg opplyse om at det er ingen i politiet som har noen mulighet til å kunne vite hvilken mafia det er du påstår å være forfulgt av, da du ikke har gitt politiet tilstrekkelig med informasjon til å kunne etterforske dette. Altså nytter det ikke å komme med den samme regla om at "ingen vil fortelle meg hvem mafian er" hver gang du surver til noen om at du ikke får rettighetene dine. Forventer du virkelig å få alt levert på sølvfat?



Mens vi først er i gang vil jeg også anbefale deg å tenke litt selv. Du tror du er forfulgt av en mafia, men det er aldri noen som gjør deg noe, til tross for at du legger ut i det vide og brede om hvor du bor og alt du foretar deg. Er du forfulgt av en mafia da, Erik? Hvis du tenker litt LOGISK så finner du nok det rette svaret. Jeg skjønner virkelig ikke at du vil ødelegge livet ditt på denne måten, men det er ihvertfall ikke mitt problem.










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter