Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. november 2010

Mer om johncons.org

mer om johncons.org

PS.

Jeg ser at det er interesse, for å skrive for johncons.org.

Og å bli medlemmer/støttemedlemmer for johncons.org.

Jeg tenkte det, at jeg kan forrandre e-post adressen, for johncons.org, til å bli info@johncons.org, (istedet for min e-post adresse), så ser det kanskje litt mer proft ut?

Det skal jeg se om jeg får gjort nå i kveld.

Også tenkte jeg det, at hvis noen vil bli støttemedlemmer, for johncons.org.

(Jeg tenkte, at johncons, det er jo mitt nick.

Så for johncons.org, så vil jeg gjerne beholde kontrollen liksom.

Så jeg vil gjerne være både redaktør og formann, for johncons.org.

Men hvis noen vil ha en søster-organisasjon, som de styrer selv.

Så kan de kanskje heller vekke opp til live, Kampen mot Den Siste Sovjetstat.

Men det får bli seinere eventuelt, tror jeg.

Jeg får ta en ting av gangen, tror jeg).

Så jeg får si det, at hvis noen vil skrive noe for johncons.org, så kan de sende det til info@johncons.org, (fra senere idag, ihvertfall).

Og hvis noen vil være støttemedlemmer, (for å hjelpe å betale for penger til webhotell og pc-utstyr osv., (i tilfelle den laptop-en jeg har, bryter sammen, tenkte jeg på, siden den er snart fem år gammel nå).

Så tenkte jeg sånn, at de som donerer hundre kroner, til johncons.org, de får tilsendt et nummerert støttebevis, i posten, som jeg lager selv her, med logo osv., og signerer og sender i posten.

Hvis det er interesse for det, så får de som donerer, i denne linken, de kan få et sånt bevis i posten, og bli støttemedlemmer da, ved å donere en hundrelapp.

Det er i denne linken her:

http://johncons.org/doner.html

Så skal jeg skrive en oppdatering her, seinere i kveld, blir det vel antagelig, når jeg får byttet e-post adresse, for johncons.org, til info@johncons.org.

Vi får se om jeg klarer det.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Sånn, nå burde det bare være å sende eventuelle artikler osv., til den nye e-post adressen, info@johncons.org:

ny e-post adresse

http://johncons.org/kontakt.html

PS 2.

De som får artikler publisert, de får også gratis medlemskap, i johncons.org da.

Husk at eventuelle artikler, bør være veldokumenterte, og også innenfor området som organisasjonen/nettstedet johncons.org er laget for å dekke, som det står om, under 'Om', på nettstedet.

PS 3.

Her er mer om dette:

om johncons org

http://johncons.org/om.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter